Silk’n Silhouette ile selülit kabusunuz olmayacak

Silk’n Silhouette


Merhaba Hanımlar;
Özellikle hanım takipcilerime seslendim çünkü ; beni heyacanlandıran sizlerinde ilgisini büyük ölçüde çekecek güzel bir haberim var.
Soğuk kış günlerini geride bıraktık. Sıcak yaz günleri deniz güneş kum kapımızı çaldı artık.Kat kat giyindiğimiz kazaklar pardesüler kaldırılırken, incecik tiril tiril yazlık kıyafetlerimizle birlikte malesef tüm bayanların kabusu olan selülit ve esnekliğini yitirmiş cildimizde ortaya çıkıyor.Soğuk kış günlerinin rehaveti ruhumuza olduğu kadar bedenimizide esir alıyor .Giysilerin altına saklanan fazla kilolar , bölgesel fazlalıklar ve selülitler nasıl gider telaşına düşüyoruz.
Sağlıklı ve güzel bir cildi dış etkenlerden korumanın yanında; içerideki düşmanlarla savaşmak da önemlidir. Selülitler, sıkı bir vücudun önündeki büyük engeller gibi dursalar da; aslında düzenli  bakım ve uygulama ile selülitlerden kurtulmak mümkündür.
İşte tamda bu noktada,bir buçuk  aydır zayıflama ve sağlıklı beslenme programıma eşlik edecek Hollanda kökenli, Avrupa'nın en güvenilir markalarından Silk'n'in dünyaca büyük beğeni toplayan selülit cihazı Silhouette ile Tavsiye Kanalı sayesinde tanıştım.
Kilo vermekle normal yağlar azalacağı gibi selülit de gerçekten azalır. Ancak, selülite eşlik eden bağ dokusu deformasyonu ve kilo verme sırasında selülit hücrelerinin yağ kaybına direnç eğiliminde olması nedeniyle diyet ve egzersiz selülitin azalmasında maalesef yeterli değildir.
Bir çok durumda, sağlıklı beslenme ve egzersizin yanı sıra, ciddi bir selülit tedavisi için de dışardan uygulanacak yardımcılarada ihtiyaç vardır.
Ameliyat olmadan, büyük paralar harcamadan selülitsiz bir yaşam mümkün. Üstelik istediğiniz zamanda ve yerde! Silk’n Silhouette, devrim yaratan teknolojisiyle
selülit görünümünü hafifletmeye, cildi sıkılaştırmaya ve vücut hatlarını yeniden biçimlendirmeye ve cildin gençleşmesine yardımcı olur.
Silk'n Silhouette hekimler ve dermatologlar tarafından tavsiye edilmektedir ve tıbbi düzenleyici kurumlar tarafından onaylanmıştır.
Nasıl Kullanılır:
Silk'Silhouette nin en büyük özelliği selülitle mücadelede evinizin rahatlığı ve konforunda kolaylıkla kullanılabilir olması.
Elle kolay kavrama sistemi ve üç farklı ayarıyla karın bacak kalça ve kollar üzerinde düşük,orta yüksek ısı ayarıyla  jel sürülen bölgede cihazı hareket ettirmeniz yeterli oluyor.

Silk’n Silhouette

Silk’n Silhouette

Silk’n Silhouette

Silk’n Silhouette




Aşağıdaki resimlerde uygulamak istediğiniz bölgeye göre cihazı kullanım yönlerini göreceksiniz.
En iyi sonuç için haftada iki kez 15 dakika uygulama yapmanız yeterli.

Silk’n Silhouette

Cihazda aynı zamanda termal sensör bulunuyor.
Termal sensör: Silk'n Silhouette cildinizi korumak için eşsiz bir güvenlik mekanizmasına sahiptir.Bu sensör vücut ısınızı algılıyor ve otamatik olarak cihazın cildinize herhangi zarar verecek bir ısıya ulaşmasını önlüyor.

Silk’n Silhouette
Silk'n Silhouette Paket içersinde bir tanede
 Slider Jeli bir şişe ile birlikte geliyor. Uygulamaya başlamadan önce cildinize jeli ince bir tabaka olarak uygulayın  Bunu nemlendirici fonksiyonuna ek olarak, bu su bazlı jel, aynı zamanda, bir iletken görevi görür. Jel Silk'n Silhouette zahmetsizce cildinizin üzerinde kayar ve uygulama etkinliğini arttırır.Slider Jel ayrı olarak da satın alınabilirsiniz.

Silk’n Silhouette


Ben kullanmaya başladım.Çok sessiz evinizde televizyon izlerken bile rahatlıkla uygulayabiliyorsunuz.
Özellikle bacak ve kol bölgemde şuan cihazı kullanıyorum.Sonuçları daha iyi anlayabilmem için ölçülerimi bir kenara not ettim.
2 aylık kullanım sonucunda sizlerlede neticeyi sizlerle paylaşacağım.
Yaklaşan anneler günü için hediye altarnatifi düşünenler içinde harika bir seçenek.
Silk’n Silhouette cihazı hepsiburada.com dan 799 TL ye satın alabilirsiniz.
Kampanya dahilinde hepsiburada.com dan alacağınız Silk’n Silhouette için 250 TL tutarında indirim kuponuda   çekilişle belirleyeceğim 1 kişiye hediye olacaktır.
Bunun için yapmanız gerekenler blogumun  sol kısmında bulunan menüdeki bu siteye katılın seçeneğine tıklayıp takipci  olmanız bu yazının altına yorum olarak talebinizi bildirmeniz yeterlidir.

Silk’n Silhouette nin özelliklerini ,etki alanını ve kullanım şeklini aşağıdaki videoyla da izleyebilirsiniz.




Şimdiden tüm anne olanların ve annelerimizin gününü kutluyor sevgilerimi yolluyorum.





Yorumlar

  1. Merhabalar. Blogunuz yeni açılan moda sitemize eklenmiştir. Böylece site trafiğiniz daha hızlı artacaktır. Başarılarınızın devamını dilerim. Blogunuzun bağlantısına buradan ulaşabilirsiniz.>> Her Şeyden Konuşmalı

    Ayrıca sitemizdeki kodu da blogunuza eklerseniz, takipçi yönünden extra bir fayda daha sağlamış olur size. Koda buradan ulaşabilirsiniz.>> Moda Blogları Platformu


    Saygılar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlginiz için teşekkür ederim.Bannerinizi bloğuma ekledim.
      Sevgiler

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥