Köstere Kırkgeçit Termal Otel Gezimizin Sponsorları

Merhaba Arkadaşlar,
2 hafta önce Tarçın Events organizasyonuyla gittiğimiz Kazdağları Köstere Kırkgeçit Termal Otel Gezimizin detaylarından buradaki yazımda bahsetmiştim.
Organizasyon da bizleri hediyeleriyle yalnız bırakmayan firmalarda vardı.Denememiz için gönderdikleri ürünler için hepsine teşekkür ederiz.
Kullandıkça ayrı ayrı blogumda  görüşlerimi  detaylı olarak yazacağım.

Kösdere Kırkgeçit Termal otel 2 gün boyunca tesisin tüm imkanlarından faydalanmamız için kapılarını bizlere açtı.İnanılmaz keyifli sağlık dolu zaman geçirdik.Tesis sahibi Bihter Hanım ve değerli personeline sonsuz teşekkür ederiz.

Kösdere Kırkgeçit Termal otel


İsim kartlarımız yerine  Goodjobevents tarafından bu güzel şirin reçelli kavanozlar gönderilmişti.Çok orjinal,  reçelin yanı sıra fikre de bayıldım.

Goodjobevents


Geyikli Üvecik'deki çiftlik ve tarlalarında yetiştirilen ürünleriyle mutfaklarımıza taşıyan Gülsüm Abla bizlere nefis tarhana ve reçelinden göndermişti.

Gülsüm Abla

Mayon Volkanik Kil Maskesi denememiz için 20 ml'lik paketlerde tek kullanımlık volkanik özelliklere sahip maske yollamış.Kullandıkdan sonra detaylı olarak deneyim sonuçlarım blogumda olacak.

Mayon Volkanik Kil Maskesi

 Bebak Acı badem sütü ve güneşten koruyucu bakım kremi hediy göndermiş.Acı badem sütünü daha önce severek kullanmıştım.Güneş bakım kremiyse denemek için çok uygun bir zamanda geldi.Yakın zamanda kullanım sonrası yorumlarımı blogumda paylaşacağım.

 Bebak Acı badem



Delyas mis gibi kokusu ve görselliğiylede çok şık sabunlarından bizlere göndermişti.

Delyas

Otacı sarımsaklı  güçlendiri sabun göndermişti.Daha önce hiç kullanmadım, kullandıkdan sonra yorumlarım blogumda olacak.

Otacı

Bizim evde severek tükettiğimiz Nudo lardan Eriş Gıda 4 çeşit hediye göndermiş.

Eriş Gıda

Etkinliğimizde yapılan çekilişle arkadaşlarımız Aryıldız ve Gül Tasarım dan hediyeler kazandılar.
Sevgili Şefimiz Özlem Mekik ise bizlere çekilişle çok güzel hediyeler verdi.
Harika bir hafta sonu geçirmemize olanak sağlayan seçkin organizasyonların tek adresi Tarçın Events e  ve sponsor olan tüm firmalara sonsuz teşekkürlerimle.


















Yorumlar

  1. Mekan güzelmiş etkinlik hediyeleri ayrı güzel :) isim yazılı reçel kavanozları çok tatlı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzeldi gerçekten,yorumunuz için teşekkür ederim.
      Sevgiler

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥