Küçük muzize Silk'in Silhouette 7. hafta deneyimim


Silk'in Silhouette


Selülitlerle mücadele kapsamında Tavsiye Kanalı aracılığıyla  dünyaca büyük beğeni toplayan selülit cihazı Silk'in Silhouette ile #evimdegüzellik serüvenimde 7. haftaya girdim bile.Selülitlerle mücadelem devam ederken şu ana kadar neler yaptım, ne gibi sonuçlara ulaştım, sizlerle paylaşmak istedim. 
Selülit oluşumunun en büyük nedenlerinin başında gelen,sağlıksız beslenme, kafein,az su tüketimi ve tabiki fazla kilolar,buna biraz genetik faktörleride katarsak #evimdegüzellik Silhouette serüvenimde başarıya ulaşmak adına büyük değişimlere de başlamam gerekiyordu.Şunu bilmek gerekir ki selülit oluşumuna neden olan olumsuz faktörleri ortadan kaldırmadıktan sonra ve diyet,egzersiz ile kombine değilse Silhouette ile selülit masajı bence tam amacına ulaşamıyacaktır. Elimden geldiğince bunlara da dikkat ederek haftada 2 bazen 3 gün kol ve bacak bölgemde 15-20 dakika  kullanmaya başladım.
Kolay  elle kavrama özelliği sayesinde  evimde tv izlerken, uzanıp kitap okurken  yada müzik dinlerken bile rahatlıkla  kullanabildim.Sessiz herhangi bir özel zemin hazırlamaya gerek olmadan kullanım kolaylığına sahip.. Uygulama esnasında  Silhouette ile birlikte gelen ve cilt üzerine sürülen kayganlaştırıcı jel bulunuyor.Uygulama yapacağınız bölgeye bolca sürüyorsunuz, bu jel  sayesinde Silhouette cildinizin üzerinde kolaylıkla hareket ediyor ve termal sensörü sayesindede cildiniz kesinlikle fazla ısınmıyor ,yanma hissi bırakmıyor.

Silk’n Silhouette

Termal sensör ise;
Eğer ısı sensörü cildinizde  41 ° C üzerinde bir sıcaklık tespit ederse , cihaz otomatik olarak ısıtmayı durduruyor.Hiç bir tehlikesi olmadığı içinde vücudunuzun her bölgesinde  gönül rahatlığıyla kullanabiliryorsunuz.
Sadece selülitle mücadelede değil aynı zamanda sarkan cildin sıkılaşmasında ve elastikiyetini düzenleme amaçlıda etkili sonuçlar alabilirsiniz.
Ben bu güne kadar ki kullanım sonucum da selülitli bölgelerimdeki portakal kabuğu görüntüm büyük ölçüde düzeldi.Artık beni rahatsız eden o derin engebeli farklılıkları görmüyor olmam müthiş bir duygu. Selülitlerden tamamen  arına bilmem için kullanımıma  devam etmem gerekiyor elbette.
 Hollanda kökenli Avrupa’nın en güvenilir firmalarından Silk’n’in tüm dünyada büyük beğeni toplayan selülit cihazı Silk’n Silhouette sahip olmak çok kolay.Hepsiburada.com dan 799 TL. satın alabilir sizde bu güzellik deneyimini gönül rahatlığıyla yaşayabilir selülitlere elveda diyebilirsiniz.



Yorumlar