Özlem Mekik ile Günümüz Lezzetleri

Özlem Mekik ile Günümüz Lezzetleri


Dünyaya parıldayan gözlerle bakan, aynı ışıltıyı size de yansıtan,
hayatın bütün kaosu içinde, sakin bir arka bahçe gibi sesinde duruşunda huzuru yayanlar vardır.Göz göze geldiğinizde sevgisini sıcaklığını size katıksız yansıtırlar..Neden mi yazdım bunları? İşte anlatmak isteyip tamda ona uyan hislerimin karşılığını bulmakta yetersiz kaldığım duygularımı bir nebzede olsa benim yüreğimle tasvir edebilmek için.Sevgi kadını diyeceğim kısaca Özlem Mekik için.İnsana ,yaptığı işe inandığı her şeye karşı.
 Tanımayan yoktur sanırım;ünlü şef, televizyon programcısı, yemek yazarı, lezzet yazarları derneğinin başkanı ve aynı zamanda çok başarılı  bir iş  kadını kendisi.Geçtiğimiz günlerde uzun yıllardır üzerinde çalıştığı Özlem Mekik ile Günümüz Lezzetleri kitabını çıkararak başarısını taçlandırdı.
Sahibi olduğu İstanbul Anadolu yakasında, haftanın her günü eğlenceye doyuran tek mekanı Ziyade Fasıl da  harika bir lansmanla kitabının tanıtımını yaptı.
Yıllardır aldığı eğitimler ve damak tadıyla aşkı harmanlayıp birleştirdiği yemek tariflerini 
Alfa yayınları tarafından çıkan bir kitapda topladı..Birbirinden özel 68 tarifin yer aldığı kitap ,geceye katılan tüm davetlilere özel olarak Özlem Mekik'in imzasıyla  hediye edildi.
Yaklaşık 200 seçkin davetlinin katıldığı gecede, İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan ın yanısıra gazete ve magazin dünyası ,yeme içme bloggerleri  ve sosyal medyanın tanınan yüzleriyle  Özlem Mekik’in tüm değerli dostları bir aradaydı.

Özlem Mekik ile Günümüz Lezzetleri


Özlem Mekik ile Günümüz Lezzetleri



Gecenin sunuculuğunu ise   ünlü şovmen Okan Karacan yaptı.Özlem Mekik in açılış konuşmasının ardından ,fasıl eşliğinde hem ziyafetin hem eğlencenin de startı verildi.Ziyade Fasıl’ın yıllardır değişmeyen fasıl ve show gurubu olan roman kızları, sundukları bir birinden güzel show ları  eşliğinde çok eğlendik.Sevgili Özlem Mekik in sahnede eşlik ettiği davul showda hepimizi büyüledi.

Özlem Mekik ile Günümüz Lezzetleri

Kalabalık davetli ye  rağmen Özlem Mekik hepimizle tek tek ilgilendi.

Özlem Mekik ile Günümüz Lezzetleri

Özlem Mekik ile Günümüz Lezzetleri

Gecenin menüsünde bizzat Şef Özlem Mekik in hazırladığı ,bir birinden leziz mezelerin yanısıra sıcak menüde , hünkar beğendi sunuldu.Tatlı olarak ise hakiki maraş dondurması eşliğinde,irmik helvası vardı.Özenli servisi eşsiz lezzetiyle Ziyade Fasıl ın farkı bir kez daha ortadaydı.
Gecenin finalinde pasta kesiminden sonra tüm davetlilere özel olarak Özlem Mekik kitabının ve kendi isminin işlenmiş olduğu  önlük ve kepler hediye edildi.Tüm davetliler olarak önlüklerimizi takıp güzel geceyi bu fotoğraf karesiyle ölümsüzleştirdik.

Özlem Mekik ile Günümüz Lezzetleri




Gecenin sponsorları da tüm katılan davetlilere özel hediyeler hazırlamışlardı.
Hollywood produksiyon, Onka medya,  Modalı Gıda ,Home Sweet Home, Alfa kitap, Uba Foto,Gurupinox  Bizim Yağ, Atamer Tekstil, Konfeti Gold, Altınbaşak Mutfak eşyaları, Lava, Sihirli Spatula, Çiçeğim Çiçekçilik, Harf Ajans, Dna Chiefs, Golf Maraşım Dondurma.
Güzel hediyeleri için hepsine çok teşekkür ederiz.Bu güzel gecede emeği geçen Tüm Ziyade Fasıl personeline davetiyle onurlandıran Özlem Mekik , Funda Aydeniz ve değerli eşi Hakan Bey e sonsuz teşekkür ederim.
Özlem Mekik ile Günümüz lezzetleri Kitabını tüm D&R mağazalarında bulabilirsiniz.
Yolun hep açık olsun sevgi kadını Özlem Mekik.






Yorumlar