Biobaby Bebek bakım serisi ürün yorumlarım

Biobaby Bebek Bakım Serisi


Merhaba sevgili anneler;
En değerli varlıklarımız bebeklerimizin hassas cildine özel üretilen Biobaby Bebek bakım serisiyle tanıştınızmı?
Tarçın Events Biota lansmanında  Biobaby  ürünleriyle ilk kez tanışmıştım. Keşke oğlum küçükken bu  ürünler olsaydı ona kullanabilseydim diyede içimden geçirmedim değil hani.Lansmanda denememiz için verilen Biobaby Saç ve vücüt şampuanı ve Bebek yağı nı kısa zaman önce bebeği olan bir arkadaşıma kullanması için hediye ettim.
Sık sık görüştüğüm için kullanım sürecindeki deneyimlerini sağlıklı bir şekilde öğrenme fırsatı da buldum.Ben hediye ettikten sonra arkadaşımın memnuniyetinden kaynaklı ,Biobaby tüm bebek bakım ürünlerinden alıp sürekli  kullanmaya başlaması ayrıca memnuniyetinin kanıtı oldu.

Biobaby Bakım ürünlerinde bebeğinizin tüm bakım ihtiyacını karşılayabilecek  5 ayrı seri  içersinde   bir çok ürün bulunmakta.

Temizlik ve Hijyen Serisi
Günlük Bakım Serisi
Yenidoğan Serisi
Özel Bakım Serisi
Güneş Serisi

Biobaby Saç ve Vücut Şampuanı


Saç ve Vücut Şampuanı
Türkiye’nin ilk ve tek probiyotik içerikli şampuanı olma özelliğine sahip. İçeriğindeki probiyotikler  bebek cildinin doğal forasını koruyor..Probiyotikler cildin bariyer fonksiyonunu desteklerken,topikal olarak uygulanan probiyotikler ile  Stratum corneum ’daki seramidler artar. Bu artış ile lipid bariyeri güçlenir ve böylelikle cilt kurumaya karşı daha dirençli hale gelir.  Biobaby şampuan cildi temizlerken;  içeriğindeki Alman Papatyası cildi yumuşamasını sağlayıp, nemlendirerek, tahrişi azaltıp cildi rahatlatıyor.. Ayrıca Ekinezya bebek cildinin korunmasında yardımcıdır.
Anzer’den gelen doğal kaynak suyu ile üretilen Biobaby Saç ve Vücut Şampuanı bebeklerin hassas cildi için en doğru seçim.
Bebek cildine uygun formüle edilmiş şampuan Dermatolojik olarak test edilmiş. Hipoalerjenik,alkol ve renklendirici içermemesi güvenle kullanmanız için en büyük özelliklerinden.Ayrıca SLES ve SLS ,Paraben, fenoksietanol ve ftalat içermiyor.
Bebeklerimizin banyo sırasında şampuandan kaynaklı gözlerinin yanmaması , banyoyu temizlenmeyi onlar için çok daha keyifli bir hale getirir değilmi?Arkadaşımdan aldığım bilgiye göre kesinlikle gözlerde yanma hissi olmamış.Herhangi bir reaksiyon ve alerjik belirti göstermediği içinde devamlı kullanmaya başlamış.

Biobaby Bebek Yağı

Arkadaşıma hediye ettiğim diğer bir üründe Bebek yağıydı.

Her duştan sonra ve özellikle uyku öncesi oda sıcaklığında beklettiği bebek yağıyla tüm vücuduna masaj yaparak kullanmış.
Bebeğinin cildindeki kuruluğu giderip büyük oranda nem dengesinin arttırmasını çok sevdiğini belirtti.
Çok gazlı bir bebek olduğu için gaz sıkıştırmalarından kaynaklı uyku düzensizliğini , bebek yağıyla uykudan önce  yaptığı masajla  yok ettiklerinide özellikle belirtti.
Karın kasık ve bacak bölgesine yağla hafif masajlar yaparak uygulamış.
Hem bebeğim mutlu hemde ben huzurluyum diyerek üstüne basa basa bana söyledi.
Bebek yağı içersindede : Organik ceviz yağı, rezene yağı, anason yağı ve melisa yağı bulunuyor.. Bebek cildine uygun formüle edilmiş olup, Dermatolojik olarak test edilmiş bir ürün. Hipoalerjenik,Alkol, koruyucu ve renklendirici içermez. Paraben, fenoksietanol ve ftalat içermez.
Eğer çevrenizde bebeği olan arkadaşlarınız dostlarınız yada yakınlarınız varsa , sizde doğal içeriğe sahip bu müthiş etkili Biobaby serisinden ürünleri güvenle hediye edebilirsiniz.

Detaylı ürün bilgileri için buradan firmanın resmi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.











Yorumlar

  1. bebe yağını ben çoğunlukla banyodan sonra kullanıyorum vücudum yumuşacık oluyor..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥