Ebelin Gesichtspeeling + Message Pad-Masaj ve Peeling Pedi


Gesichtspeeling


Bu pembiş ped ünlü Alman markası olan ebelin in üretmiş olduğu yüz için  masaj ve peeling pedi.Canım arkadaşım Almanyadan ziyaretime gelirken epey bir kozmetik ürünlerini hediye olarak getirmiş.Heyecanla zaman içersinde tek tek kullanıp etkilerini sizlerle paylaşacağım.Gelelim bu pembiş pedin marifetlerine. Üreticisi diyor ki ... "ciltteki ölü deri hücreleri nazikçe cilde hasar vermeden kaldırarak peeling yapmasının yanısıra,yüzeyindeki yuvarlak dokular sayesinde cilde aynı zamanda masaj yaparak kan dolaşımınıda uyarıcı özelliğe sahip yapısıyla cildinizi canlandırmaya yardımcı oluyor.Dairesel hareketlerle ister ıslak istersenizde yüz temizleyici ile nemli yüzünüze rahatlıkla uygulayabiliyorsunuz. 

Ürün kauçuktan yapılmış ve çok hafif. Yüzeyinde bulunan kısa yuvarlak topuzlar çok yumuşak ve esnek .Ürün kullanımdan sonra esnekliği sayesinde ,orijinal şekline hemen geliyor. Başlangıçta kullanırken  kauçuk olmasından dolayı hafif yapay bir kokusu vardı, ama yıkamadan sonra hemen oda kayboldu.


Arka kısmında bulunan  vantuz sayesinde hem kullanırken tutma kolaylığı yaşıyorsunuz hemde banyo yada lavabo duvarınıza tutturabiliyorsunuz. Bu özelliği gerçekten çok hoşuma gitti.
Günlük cilt temizliği için sadece ılık suyla ıslatıp nemli cildinizde hareket ettirdiğinizde gözenek içlerine kadar temizlik sağlıyor.Hassas yapısı sayesinde cildi hiç bir şekilde tahriş etmiyor.Peeling olarak ben duş sonrasında hiç bir ürün kullanmadan dairesel hareketlerle uyguladım.Herhangi bir peeling jeli kullanmışcasına etkili bir sonuç aldım diyebilirim.
Özellikle benim gibi cildi kuru ve kışın pul pul olanlar harika bir ürün.
Peki bukadar anlattında biz bu ürünü nerden bulacağız derseniz malesef Almanya da  dm markası bünyesinde satışı yapılıyor sanırım .Türkiyede henüz bu markanın satışını görmedim.
Eğer Almanyaya gidip gelen bir yakınınız varsa mutlaka sipariş verin derim.

Yorumlar