Gaia Cadde Güzellik Merkezi



Geçtiğimiz hafta,sevgili şefimiz Özlem Mekik in moderetörlüğünde  tüm güzellik bloggerları olarak Bağdat caddesinde Esra Kızıltaş ın  Şubat ayında açmış olduğu Gaia Güzellik Merkezini nin davetlisiydik.
Söz konusu güzellik ve bakım olunca ilgimizde tüm algılarımızda sonuna kadar açık oluyor haliyle:)
Bağdat caddesi üzerinde  bulunan Gaia Güzellik merkezi ilk girişten itibaren gerek sımsıcacık karşılama ve şık dekorasyonuyla göz dolduruyor.




Esra Hanım yaptığı işle tamem özdeşleşmiş zarif donanımlı çok güzel bir bayan.Gün boyunca güler yüzle hem kendisinin hemde güzellik merkezi personelinin yakından ilgi alakaları bizleri çok mutlu etti.
Hazırladıkları ikramlıklar eşliğinde merkezlerindeki hizmetler hakkında detaylı bilgiler alarak ,çeşitli uygulamalarıda deneme fırsatı bulduk.



Estetik ve güzellik uygulamalarında yeni bir dönem başlatan Gaia Cadde, uzman ekibi, elegan ve şık dekorasyonu, en son teknoloji ekipman ve ürünleri, büyüleyici atmosferi ile Bağdat Caddesine yeni bir soluk kazandırmış. GAİA Cadde Güzellik Merkezi medical/klasik cilt bakımı uygulamalarından, zayıflama metodlarına, masaj uygulamalarından, reformer pilates derslerine ve beslenme danışmanlığına kadar birçok hizmeti bir arada bulundurarak bu kapsamdaki en geniş hizmet yelpazesine sahip güzellik ve sağlık merkezi olmayı hedefliyor.




Merkezde uygulanan hizmetlerden kısaca bahsedelim.

GAİA BUTTERFLY EFFECT 



Gaia bünyesinde cildinizin ihtiyacı belirlenerek yapılan özel cilt uygulamalarımız kendi içinde mucizeler barındıran, isimleri gibi özel bakımlardır.

Yoğun nem, kollajen, vitamin ve mineral takviyeleri, özel medikal uygulamalar, yoğun maske ve peeling kürleri ile cilde kaybettiği canlılık, parlaklık, nem, elastikiyet ve sıkılık sağlanır.

Gaia Effect

Butterfly Effect

Angel Touch



AWT


AWT Akustik Dalga Tedavisi olarak bilinmektedir ve enerji kaynağı bir şok dalga üreticisidir. Ultrason dalgalarından 10 kat daha yüksek enerjiye sahip olmalarına rağmen dokuda ısı, ağrı, acı ve yanık oluşturmazlar. AWT, yağ doku fizyolojisini bozmadan, yağ doku hacmini dengeli bir şekilde azaltan insan sağlığına zararlı olmayan bir cihazdır.



AWT cilt, cilt altı yağ doku, bağ doku, dolaşım sistemi kaslar ve metabolik sistemi düzenleyen tam kat doku aktivasyon tedavisidir. Bunun doğal sonucu olarak selülit giderilir, cilt sıkılaşır ve yağ doku hacmi azalır.

AWT’de etkiyi oluşturan şok dalgalarının, vücut içerisinde mekanik olarak yayılırken, 6-10 cm derinliğe kadar geçtiği dokularda bir uyarı meydana getirerek doğal iyileşme mekanizmalarını tetiklediği ve bunun sonucunda doku aktivasyonu oluşturduğu bilimsel olarak ispatlanmıştır.

Doku içinde ilerlerken ultrason dalgaları gibi ısı oluşturmazlar ve dokuda tahribat meydana getirmezler. Doku içinde şok dalgaların mekanik gücünden kaynaklı olarak metabolik ve iyileştirici özellikleri açığa çıkar.

Ciltte kollajen sentezini uyarır, elastin oranı yüksek kaliteli kollajen sentezini tetikleyerek cilt gerginliğini sağlar. Cilt altı bağ dokuda kısalmış, kalınlaşmış, deforme olmuş fibröz bantları mekanik etkiyle ayrıştırarak cildin girintili çıkıntılı görünümünü ortadan kaldırır. Bununla birlikte yağ doku fizyolojisini bozmadan, yağ doku hacmini dengeli bir şekilde azaltır.

Selülit ve bölgesel yağlanma problemlerini ortadan kaldırarak pürüzsüz ve sıkı bir görünüm oluşturur.

AWT’nin kullanıldığı alanlar;
Selülit tedavisi
Ciltte sarkma ve doku gevşekliği görülen bölgeler ( kol, iç bacak, diz kapağı üstü)
Bölgesel yağlanma problemleridir.(Karın, kol, bacak, sırt, sutyen altı, gıdı bölgeleri)
Akustik dalga tedavisi ağrısız ve konforlu bir uygulama olup haftada 2-3 olmak üzere toplam 12 seans olarak önerilmektedir.

PELLEVE ALTIN ÜTÜ





“PELLEVE ALTIN ÜTÜ” uygulaması ile ağrı hissetmeden gençleşmek mümkün!
Pelleve, altın ısı ile radyofrekans yöntemi ile cildi sıkılaştırarak germe ve gözenekleri daraltma etkisi ile kırışıklık ve elastikiyet kaybını azaltan ileri düzeyde gelişmiş bir radyofrekans sistemidir. Aynı zamanda cilde zarar vermeden yenilenme yaratarak adeta cildin kumaşını değiştirir. Pelleve Altın ütü tedavisi yüz ve boyun bölgelerinde istenmeyen kırışıklıkların azaltılması ve göz çevresine uygulanan tek sistem olma özelliğine de sahip GÜVENLİ, AĞRISIZ, AMELİYATSIZ, ACISIZ yüz germe ve kırışıklık tedavisi yapan en etkili uygulamadır.
 PELLEVE ALTIN ÜTÜ UYGULAMASI İLE İLK SEANSTAN SONRA GÖZLE GÖRÜLÜR SIKILAŞMA!!
FDA onayını 2009 yılında aldıktan sonra tüm dünya ülkelerinde güvenle kullanılan Pelleve, ileri radyofrekans teknolojisini kullanarak ( 4 Megahertz) epidermis ve üst tabakaya zarar vermeden cildin derin katmanlarını ısıtarak kollagen üretimini hızlandırır. Kollagen yapısında, hemen etkisini gösteren bir sıkılaşma sağlar ve zaman içerisinde bu sıkılaşma artar, 6 ay’a varan süre içerisinde cildin sıkılığında artış ve kırışıklıklarda azalma sağlanır. Pelleve tedavi seanslarının süresi uygulanan bölgeye bağlı olarak 30 dak. ile 1 saat arasındadır. Ağrısız bir yöntem olması sebebi ile hiçbir anestezik madde kullanımı gerektirmez. Sadece Pelleve uygulama başlığının yumuşak ve sıcak dokunuşları masaj etkisi hissedilir. Sarkmaların ve kırışıklıkların derecesine bağlı olup, hastaya göre değişmekle birlikte 1 ile 4 seans arasında değişen protokolleri vardır.
 PELLEVE ALTIN ÜTÜ UYGULAMASI İLE UZUN SÜRELİ KALICI GENÇLEŞME!!
Yüz ütüsü olarak da bilinen Pelleve, yorgun yüzleri bir anda gençleştirir ama görünür birinci etkisi bir hafta sürer. Deri gergin, hafif pembe tonda ve daha canlıdır. Pelleve uygulamasından bir ay sonra ikinci etkisi başlar, bu asıl etkidir; üç ile altı ayda belirgin hale gelir. Uyarılmış fibroblastların üretimi sonucu kolajen sentezinin doku sıkılığını arttırmasıyla yüz daha gençleşmeye ve gerilmeye başlar ve tek seans bile uygulansa etkisi bir yıl devam eder.
 PELLEFIRM UYGULAMASI ILE SELÜLİT SORUNU ÇÖZÜLÜYOR!!
Pelleve sisteminin diğer bir en önemli özelliği de, PelleFirm olarak adlandırılan özel programıyla yüz bölgesinde olduğu gibi, özellikle karın, kol, bacak ve kalça bölgelerinde ciddi bir sıkılaştırma ve selülitlerde görünür şekilde azalma sağlayabilmesidir. Uygulama cihazın daha büyük çaplardaki 2 vücut başlığının selülit ve sıkılaşma amaçlı yapılmasıdır. Başlıklar hem radyofrekans enerjisi vermekte hem de mekanik masaj yapmaktadırlar.
PelleFirm sistemi sayesinde yaşlanma veya doğum sonrası sarkmış karın çevresindeki deri tedavisinde etkili sonuçlar elde etmek mümkün, aynı zamanda üst kol, boyun, kalça ve uyluk bölgelerindeki sarkmış sorunlu alanları da tedavi ederken özel başlığı sayesinde lenfatik dolaşımı da tahliye eder. PelleFirm sisteminin masaj fonksiyonu, selülit görünümünü azaltma konusunda son derece başarılıdır.
Uygulama haftada 1 veya 2 haftada 1 olmak üzere toplamda 6-10 seanstan oluşur.

ULTRASHAPE 




UltraShape odaklı ultrason ile seçici olarak yağ hücresi parçalayan ilke ve tek FDA onaylı invaziv olmayan vücut şekillendirme tedavisidir.

“Liposuction”’dan farklı olarak UltraShape cerrahi bir işlem değildir yani neşter, anestezi veya iyileşme süreci içermez.

Yağları ısıtarak veya dondurarak tedavi eden diğer yağ parçalayıcı cihazlardan farklı olarak UltraShape ağrısızdır* ve tedavi bölgesinde görünür bir iz bırakmaz. UltraShape’in ultrason enerjisi vücudunuzdaki yağ hücrelerinin duvarlarını parçalayarak, yağların trigliserit olarak serbest kalmalarını sağlar. Sonra bu trigliseritler karaciğerde işlem görür ve vücuttan doğal yollarla dışarı atılır. Çevredeki doku, sinirler ve kaslar etkilenmez. UltraShape odaklı ultrason ciltte hasar, şişme veya tedavi sonrası bünyede bir rahatsızlık yaratmaz. Tedavi sonrası günlük yaşantınız aksamaz. Bu sayede nedenle günlük yaşantınıza hemen geri dönebilirsiniz.

Çok merkezli klinik çalışmalarda tedavi bölgesine ve tedavi sayısına bağlı olmakla birlikte bel çevresinde 2,5 ile 12 cm arasında değişen bir incelme elde edilebilmektedir.


VELASHAPE


VelaShape3 ile; İnfrared (Kızıl ötesi) ve RF(Radyo Frekans) enerjilerinin birlikte kullanılarak cilt yoğun olarak ısıtılır. Bu sayede dokunun oksijenlenmesi artar ve metabolizma hızlanır. Bununla birlikte Velashape 3 lenfatik dolaşımı arttırarak, yağ hücrelerinin küçülmesini ve azalmasını sağlar. Derin dokuda oluşan ısınma sayesinde kolajen ve elastin hücreleri uyarılarak üretimi artar. Böylelikle cilt sıkı ve pürüzsüz bir görünüme kavuşur. Beraberindeki mekanik masaj ve vakum sayesinde ciltte sıkılaşma ve toparlanma, vücut hatlarında belirginleşme sağlanır.

Karın, bel,sırt,kollar, bacaklar, basen, gıdı ve diz kapağı bölgesinde güvenle uygulanan
VelaShape 3 uygulamasından beklenen sonuçlar;
Bölgesel İncelme,
Selülit görünümünün kaybolması,
Ciltte sıkılaşma,
Bölgesel kan dolaşımında ve cilt dokusunda iyileşme,
Kol, iç bacak, diz kapağı bölgesi sarkmalarında toparlanma,
Kas ağrılarında rahatlamadır.

15 günde bir, toplam 3 seans ve Gaia’nın size hediyesi olan + 1 seans ile toplamda 4 seansta yapılan uygulama sonrasında 6-8 cm’e yakın incelme gözlenir. Bölgeye göre uygulama süreleri 20-45 dakika arasında değişiklik göstermektedir. Uygulama esnasında uygulama yapılan bölgede hafif bir ısı artışı hissi oluşur, bununla birlikte son derece konforlu bir işlemdir. Herhangi bir yan etki gözlenmemiştir.

Tüm diğer zayıflama işlemlerinde olduğu gibi VelaShape 3 uygulaması Gaia Aestehetic&Wellness’te doktor kontrolünde yapılmaktadır. 

MASAJ



Güzellik merkezinde aynı zamanda uzman masözlerle el ayak ve tüm vücut masajlarıda yapılmakda.Blogger arkadaşlarımızdan bazıları yaptırdıkları masajlar sonrasında vücutlarındaki büyük rahatlamadan  övgüyle bahsedince açıkcası bende bir daha ki sefere yaptırmayı düşünür oldum.

REFORMER  PİLATES



Sıkı bir vücut için uygulanan reformer pilates egzersizi aynı zamanda rehabilitasyon egzersizidir. Eklem ve kas rahatsızlıklarında tam bir rehabilitasyon ve iyleşme sağlar aynı zamanda mükemel bir duruş ve sıkı bir karın ve bel bölgesi oluşturur. Karın ve bel bölgesindeki sıkılık nefesin aktif olarak diyaframdan kullanılmasıyla birlikte stabilize kaslar gelişir. Kaslara kişinin kendi vücut aşırılığı yaptığı baskı egzersiz sonrasında vücudun duruşunda eklem ve kas güçlenmesi sağlar. Günlük hayatta daha verimli olunmasını yaşam kalitesinin arttırılmasını sağlayan Reformer Pilates egzersizleri Gaia’da daha da keyifli…

Bu güzel organizasyon davetleri için Gaia Güzellik Merkezi Saibi Esra Kızıltaş'a Sevgili Şefimiz Özlem Mekik'e ve Tarçın Events sevgili Fatma ya çok teşekkür ederiz.
Gaia Güzellik Merkezindeki hizmetlerle ilgili daha detaylı bilgiye http://gaiaguzellik.com/ web adresinden ulaşabilirsiniz.

E-Posta : info@gaiaguzellik.com
Telefon :0 216 360 08 88
0507 441 41 99 (Whatsapp)
Bağdat Cad. Nu : 298/18 Caddebostan / İstanbul


Yorumlar

  1. canım kalemine sağlık iyi ki bizimleydin sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım,davetiniz için asıl ben teşekkür ederim.
      Sevgilerimle <3

      Sil
  2. harika bir tanıtım ve buluşma olmuş. sevgiler :)
    http://apaydindunyam.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥