Nişantaşı Essi Güzellik Merkezinde Mandelik Asit uygulaması deneyimim

Nişantaşı Essi Güzellik Merkezi


Tam bir sene önce canım arkadaşım Tarçın Events in organizasyonuyla yılbaşı etkinliğinde, Nişantaşı Essi Güzellik Merkeziyle tanışmış,güzellikle dopdolu harika bir gün geçirmiştik.O güne dair neler yaşamışız okumak isterseniz yazıma buradan ulaşabilirsiniz.
Geçtiğimiz hafta tekrar Fatma cığımla Essi Güzellik Merkezinin misafiri olduk.

Nişantaşı Essi Güzellik Merkezi


Güler yüzlü personeli, tertemiz hijyenik ortamı ve zevkle dekore edilmiş atmosferine girdiğiniz andan itibaren profesyonel ellerde olduğunuzu hissediyor, kendinizi teslim ediyorsunuz..
Essi  Güzellik Merkezleri ülkemizde çeşitli illerde de bir çok şubesi bulunmakta.Essi Güzellik merkezinin aynı zamanda  Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ,estetisyen yetiştiren ,bir eğitim programlarıda mevcut.Hani her güzellikde İstanbul damı mevcut diyenlere olsun bu bilgiler:)

Nişantaşı Essi Güzellik Merkezi


Ehh herkes gibi güzellik ve bakıma düşkün bir blogger olarak, o günkü cilt bakımı seçimimi önceki ziyaretimizdede bizlere uygulanan ve hepimizin gerçekten memnun kaldığı mandelik asit bakımından yana yaptım.

Nişantaşı Essi Güzellik Merkezi

İtalyan Renlive dermo-kozmetik firmasının Türkiye’de ilk defa Essi Güzellik ve Estetik zincirlerinde tanıttığı %100 doğal mandelik asit bakımları sayesinde yalnızca 1 uygulamada tüm ölü derinin doğal olarak soyulması ve yeni deri oluşumunun hızlandırılması sayesinde sadece bir seansta pürüssüz ve ışıldayan bir cilde sahip olabiliyorsunuz.
 Mandelik asit uygulaması kimyasal peeling etkisi göstermekte.Malum bolca deniz güneş ikilisine yoğun maruz kaldığımız yaz ayının ardından, hem cildimde kısmende olsa beliren güneş lekelerimden arınmak hemde profesyonel bir bakımla ölü deriden arınmak için tam zamanı diye düşündüm.
İsterseniz mandelik asit nedir kimlere uygulanır ve cild üzerindeki etkileri nelerdir kısaca sizlere bahsedeyim.
 Mandelik asit meyve asidiymiş. Acı bademden elde edilen bu asitle ışığa bağlı yaşlanma , leke ve akne izlerinin tedavisinde kullanılıp çok başarılı sonuçlar elde ediyorlar.Bakım sırasında tedavi öncesi ve sonrası uygulama yapılan kişilerin fotoğraflarını görünce inanın şaşkınlığımı gizleyemedim.. Her cilt rengi ve tipine uygulanabilen bu yöntem yakmadan ve kızarıklığa neden olmadan gerçekleşiyor.Ugulama herzaman yapılabiliyormuş fakat uygulama sonrası cildi daha iyi koruyabilmek için kışın yapılması daha uygun olduğuda bilgisinide aldım.
İnce cizgilerin giderilmesi,kuruluk hissinin kaybolup cildin nemlendirilmesinde etki gösterdiği gibi cilde canlılık ve ışıltı veriyor.
Biliyorsunuz ki dermis’e pürüzsüz ve  ışıldayan bir görünüm  veren canlı hücrelere ulaşmak için, ölü hücrelerden kurtulmak gerekiyor.
Mandelik asit uygulaması epidermis tabakasını soyarak en taze hücrelere ulaşıp, kollajen lipit üretimini hızlandırıyor.
Güzellik uzmanından aldığım bilgiler ışığında etkilerini aşağıda belirttim.
Cildi yumuşatıp, canlandırır.
Canlanan cilt kırışıklıklardan arınarak nemini kazanır.
Serumunu (yağ salgısını) azaltır.
Cilt yüzeyi pürüzsüzleşir, renk düzensizlikleri ortadan kalkar.
Alt derideki doku tamirinin ve kan dolaşımının hızlanmasını sağlar.
Cildin elastik liflerinin yapımı uyandırılır.
Ayrıca tıkalı gözenekler ve genişlemiş gözenekler (porlar) üzerinde etkilidir.
Mandelik asit bakım uygulaması yaklaşık 45 dakikada tamamlandı.
Uygulama sonrası cildimde gözeneklerim açılmış tamamen ölü derilerden arınmış ve rengide  gözle görünür derecede açılmıştı.. Pırıl pırıl canlı  bir ciltle aynada kendimi görmek tarif edilmez bir keyif inanın.
Aşağıdaki fotoğraf uygulamanın hemen sonrasında çekilmiş olup cildimde bakım kremi haricinde hiç bir makyaj uygulaması olmadan çekilmiştir.

Nişantaşı Essi Güzellik Merkezi

Eğer çok problemli bir cildiniz yoksa tek seansda benim gibi sonuç alabiliyorsunuz.Yoğun güneş lekeleriniz ve izleriniz varsa güzellik uzmanının belirleyeceği seans aralıklarıyla tekrar harika bir cilde kavuşabilirsiniz.Niye mi bukadar emin konuşuyorum? Az öncede bahsettiğim gibi çok sorunlu ciltlerde uygulama sonrası neticeyi görüp şaşkınlığımı inanın gizleyemediğim için.
Mandelik asit deneyimimi paylaştığıma göre gelelim güzellik merkezinde alabileceğiniz diğer hizmetlere..
Kalıcı epilasyon,Bölgesel incelme ve selülit tedavisi,Cilt bakımları ve cilt tedavileri,Antiaging Uygulamaları,Medikal ayak bakımı ve bir çok estetik uygulamaları mevcut.
Daha geniş detaylı bilgi almak  ve bunduğunuz bölgedeki Essi Güzellik Merkezlerinin iletişim bilgileri için http://www.essiguzellik.com/web adreslerini ziyaret edebilirsiniz.
Güzel davetiyle beni onurlandıran canım arkadaşım Fatma ya,harika mekanlarında bizleri ağırlayan Nişantaşı Essi Güzellik Merkezi yetkillileri ve deneyimli personeline çok teşekkür ederim.
Nişantaşı Essi Güzellik Merkezi
 Rumeli Cad. Matbaacı Osmanbey Sk. No:36/1, Bilgehan Apt. K:3, D:5, Nişantaşı, Şişli, İstanbul
 +90(212)2961995
 0(212)9631549
 nisantasi@essiguzellik.com



Yorumlar

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥