TRX Pink ile meme kanseri farkındalığına destek ver




FARKINDA MISIN?

Her 8 kadından birinin risk altında olduğu meme kanseri, ülkemiz istatistiklerine göre kadınlarda görülen kanser türleri arasında 1. sırada.  Genetik faktörlerin ve yaşın yanı sıra sigara- alkol tüketimi ve hareketsiz yaşam meme kanserine yol açan ya da iyileşmesini geciktiren faktörler arasında.

Son yılların gözde egzersiz trendi olan TRX; kadınların bu hastalığa farkındalığını artırmak için “Bright Pink” ile işbirliği yaptı ve bu işbirliğine özel TRX Pink serisini üretti. Uzun süre ve çoklu kullanım için mukavemet gücü artırılmış, şeker pembesi rengi ile kullanıldığı her alana canlılık taşıyacak kit içinde; TRX askıları, takma kancası, kapı aparatı, bileklik, kapı uyarı levhası, taşıma çantası ve uzatma halatı bulunuyor. 

 Kar amacı gütmeyen, meme ve yumurtalık kanserine yakalanmış ya da risk taşıyan kadınları hayata kazandırmaya çalışan uluslararası bir organizasyon olan Bright Pink için satın alınan her bir TRX Pink ile  % 10 bağış yapılıyor.  Türkiye’de faaliyet gösteren Türkiye Meme Vakfı’na destek vermek üzere satışa sunulan MEVA farkındalık bileziği de TRX Pink alan herkese hediye ediliyor.

Her zaman,  her yerde ve herkes için egzersiz anlayışını meme kanseri ile mücadele için de sürdüren TRX Pink Kit,  Kasım ayından itibaren  www.enfito.com sitesinden satın alınabilecek.



TRX PINK Kit fiyatı: 799 TL




Yorumlar

  1. Blog keşif etkinliğinden geliyorum, bana da beklerim.

    http://nypdsena.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥