Ebrushka Pre New Year Etkinliği



Geçtiğimiz hafta sonu Ankara'da gerçekleşen harika bir etkinlikten bahsedeceğim sizlere.
Ebrushka.net bloğunun güzel sahibesi sevgili Ebru'nun Pre New Year konsetpli brunchı Ankara'nın en seçkin otellerinden beş yıldızlı  Holiday Inn Çukurambar Hotel de gerçekleşti.
Aylar öncesinden hazırlıklara başlayan Ebru'cumun bizi davetiyle birlikte uçak biletlerimizi hazır etmiştik bile.
3 arkadaş , Tarçın Events sahibi Fatma ,arenandfamily bloğunun sahibi Funda yla birlikte cumartesi günü çıkacağımız yolculuk planımızı heyecanla yaptık.Son gün sevgili Fatma cığımın ani rahatsızlığı dolayısıyla aramızda olamıyacağı haberine çok üzüldük.Aklımız  onda kalarak biz sevgili Funda'yla Ankara yolculuğumuza çıktık.
Sevgili Ebru herşeyi en ince detayına kadar düşünmüş ve hazırlamış.Gece konaklamamız için Holiday Inn Çukurambar Hotel de bizlere sponsor olmuştu.Hava limanından otelimize kadar ulaşımımızı da yine Ebru cumun bizler için özel tahsis ettiği araçla gerçekleştirdik...Kendisine çok ama çok  teşekkür ederim.
Holiday Inn Çukurambar Hotel de geçirdiğimiz hafta sonuyla ilgili ayrıca bir yazı paylaştım.Okumak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.
Pazar günü saat 12:00 da başlayan etkinliğe hazırlıklarımızda özeldi tabiki.Yılbaşının simgesi kırmızı ruj, kırmızı oje ve siyah şık elbiseler.Ayrıca yılbaşı partimizin konseptine uygun thinkpinkorganizasyon tarafından özenle bizler için hazırlanmış taçlarımız la artık herşey hazırdı.Hemen tacımla poz vermeyide ihmal etmedim tabiki.Kendisine el emeği bu güzel taç için çok teşekkür ederim.



Etkinlikde İstanbul,Konya ve  Ankara nın değerli blog yazarları bir araya geldik.
Sosyal medyadan  bir birimizi uzun zamandır takip ettiğimiz bir çok blog yazarıyla tanışmak gerçekten çok güzeldi.
Holiday Inn Çukurambar Hotel içersindeki Engiz Restaurant da özenle hazırlanmış masalarımız üzerinde şık kurdeleleli blog adreslerimizin bulunduğu isim kartlarımızla,oturma planlarımız hazırlanmıştı.


Sevgili Ebrunun hoş geldiniz konuşmasının ardından Engiz Restoranın açık büfe kahvaltı menüsüyle brunchımızda başlamış oldu.



Engiz Restoranın harika ikramı peynirli ve kıymalı olarak iki çeşit sunduğu kapalı Bafra pidesinin tadına doyamadık gerçekten.


Hem kahvaltı hem sohbet keyfini bir arada yaşadığımız çok keyifli anlardan kareler.




Etkinlik sponsorları güzel hediyeleriyle her bizimize ayrı ayrı paketler göndermişlerdi.
Etkinliğe bizzat iştirak eden Dalton Kozmetik yetkilileri ürünleriyle ilgili bilgiler verdikten sonra hepimize hediye olarak getirdikleri deneme boy ürünlerine ilaveten bulunduğumuz bölgelerde yaptırabileceğimiz yine ürünlerinin kullanıldığı güzellik merkezlerinden birer seans bakım hediye ettiler.Kendilerine çok teşekkür ederiz.


Dalton Kozmetik

Dalton Kozmetik


Etkinlik vesilesiyle yeni tanıştığım gömlekchim firma sı bizlere şık paket içersinde 2 şer adet mezura ve blog isimlerimizin işli olduğu mendilleri hediye göndermişler ayrıcada yapılan çekilişle 1 kişiye hediyeleri olan 150 TL lik hediyeleride bana çıktı.Çok mutlu oldum..Daha sonra ayrı bir blog yazısında siteleri üzerinden sipariş ve alışveriş detayımı ayrı bir yazı olarak sizlerle paylaşacağım.Kendilerine çok teşekkür ederim.

gömlekchim



Yedik içtik eğlendik güldük bol bol sohbet ettiğimiz bu güzel etkinlik te seçkin firmalardan oluşan sponsor hediyeleride vardı.
Tatlimo yine her etkinlikte olduğu gibi bizleri nefis tadlarıyla yalnız bırakmamıştı.
Mahmut beye çok teşekkür ederiz.


Lav yılbaşı masalarımız için bir birinden şık kadeh ve bardaklar göndermişler.Hepside harika kendilerine çok teşekkür ederiz.

Lav

Zeytinyağlı sabun denince akla ilk gelen marka,1941 den bu yana doğanın gücünü 100% doğal geleneksel el yapımıyla bizlere sunan Dalan Kimya dan bu güzel paket hediye geldi.Kendilerine çok teşekkür ederim.

dalan kimya


Prozinc güneşe maruz kalan saçlar için bakım şampuanı ve yine saç bakım spreyi göndermişler, kullandıktan sonra deneyimlerimi ayrı bir blog yazısı olarak paylaşacağım,kendilerine güzel hediyeleri için çok teşekkür ederiz.

Prozinc

Son günlerde adından sıklıkla söz ettiren ,benimde yeni kullanmaya başladığım Le soleil Shampoo ürünlerinden göndermişler,kendilerine çok teşekkür ederiz.Şampuanla ilgili deneyim yorumlarım kısa zaman sonra bloğumda paylaşıyor olacağım.

Le soleil Shampoo

Mustela Bebekler için üretilmiş  Baby Shampoo bizlere göndermişler kendilerine çok teşekkür ederim.

Mustela


Revox Firması Bitkisel özlü At kuyruğu saç kremi göndermişler.Daha önce 
Revox Saç Maskesi ni kullanmış ve çok memnun kalmıştım.Saç kreminide denemeyi çok istiyordum.Bu bir fırsat oldu benim için , kendilerine çok teşekkür ederim.

Revox


Omo Siyah çamaşırlar için özel ve zor lekeli çamaşırlar için etkili üretilmiş iki ayrı sıvı çamaşır deterjanı hediye göndermişler.Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Omo


Topicrem yüz ve göz için yumuşak temizleme suyu göndermişler,hediyeleri için çok teşekkür ederim.
Ürün yorumum kullandıktan sonra blogda paylaşıyor olacağım.

Topicrem

Dermokil,El kremi,Saç dökülmesine karşı Şampuan,Susam Yağı ve Temizleme sütünden oluşan bir set hediye göndermişler,kendilerine çok teşekkür ederim.Kullandıktan sonra ürün yorumlarımı blogumda paylaşıyor olacağım.

Dermokil

Evimin eksilmez tatlılarının adresi yine Pakmaya dan geldi.Hep severek kullandığım bu güzel ürünler için kendilerine çok teşekkür ederim.

Pakmaya

Cupcakes Ankara şb. nefis makaron ve cupcakekiyle bizzat etkinlikte bizlerle birlikteydi.
Taze ve lezzetine doyulmaz tadlar hemen oracıkta hepimiz tarafından denendi ve tüketildi bile.Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Cupcakes

Cupcakes



Etkinlikte ilkkez tanıştığım firmalardan biride Acnecinamide, tüm davetlilere sivilceli ciltler için jel krem göndermişler.Cildimde sivilce sorunum olmadığı için oğlumun kız arkadaşına hediye edeceğim bir ürün oldu.Tabiki onun kullanım yorumlarını kendisinden alıp blogumda sizlerle paylaşıyor olacağım.Güzel hediyeleri için çok teşekkür ederim.

Acnecinamide

Son günlerde sosyal medyada adını sıklıkla duyduğum Miaorganical, organik kozmetik ürünletinden oluşan tester larını bızlere denememiz için hediye göndermişler, kullandıktan sonra deneyim yorumlarım blogda sizlerle olacak.Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Miaorganical


Benim gibi tatlı sever birinin alabileceği en güzel hediyelerden biride elbette cikolata olurdu.
Lindt Çikolata %70-%80 yoğunluğunda harika bitter çikolatalarından oluşan bir paket göndermişler.Çok beğendim,kendilerine çok teşekkür ederiz.

Lindt Çikolata


Yeni yıl yaklaşırken çam ağacımızın süsleri artmaya başladı. @tasarimdem bu çok cici keçe süsleri bizlere hediye göndermiş.Kendilerine çok teşekkür ederiz.

tasarimdem


Çok sevdiğim bir marka olan Bioderma yine çok güzel ürünlerinden oluşan bir set hazırlayıp bizlere göndermişler.Aralarında yeni kullanacağım ürünlerde olduğu için çok mutluyum.
Kısa zaman sonra ürün deneyim yazılarım blogumda olacak.Kendilerine güzel hediyeleri için çok teşekkür ederiz.

Bioderma

42 yıllık tecrübeyle arıcı ailelerin oluşturmuş olduğu koparitif bilinci içersinde büyüyen,Türk gıda Kodeksi'ne ve bal tebliğine uygun,üst düzey hijyen koşullarında ambalajlanarak satışa sunulan Binboğa Balı  bizlere harika bir kutu içersinde ballarından göndermişler.Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Binboğa Balı

Son olarak 
thinkpinkorganizasyon tarafından hazırlanan kırmızı taçlarımızdan ayrı keçe süsümüz ve yine konsepte uygun kırmızı ojelerimiz çok cici bir pakette hediyesiydi.Kendisine bu güzel hediyeleri için çok teşekkür ederim.


Bizler için çok keyifli bir etkinlikti.Sevgili Ebru cuğuma tüm emekleri için yürekten tekrar teşekkür ediyorum.
Etkinliğe katılan tüm blog yazarları arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim.
Sizlerle olmak yeni tanıştıklarımla sohbet etmek çok keyifliydi.
Hepsi paylaşımlarıyla zaten mutlaka tanıdığınız blog yazarları 
Sayfalarını ziyaret etmek isterseniz linkler aşağıda..


Etkinlikle ilgili tüm paylaşımlarımıza  sosyal medya üzerinden aşağıdaki hashtaglerden ulaşabilirsiniz.





Yorumlar

  1. Beni unutmuşsun :) www.ankaraetkinlik.com :)

    YanıtlaSil
  2. Harika bir buluşmaydı..
    Bu etkinlik ile ilgili benim yazımı da okumak isterseniz :
    http://www.ankaraetkinlik.com/ebrushka-ile-brunch/
    Bir başka etkinlikte yeniden görüşebilmek dileği ile sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Paylaşımınız için teşekkür ediyorum. Hediyeleri beğenmenize de sevindim :)

    YanıtlaSil
  4. Paylaşım için teşekkürler :) yazınız da çok güzel olmuş, elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. Bu tarz etkinliklerinizi önceden haber verirseniz sitemizde yayınlamak isteriz
    http://www.ankaraetkinlikrehberi.com

    YanıtlaSil
  6. şerifecim seni gördüğüme sevindim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥