Holiday Inn Ankara Cukurambar Otel Konaklamamız

Merhaba;
Geçtiğimiz hafta sonu ebrushka bloğunun sahibesi sevgili Ebru nun Yeni yıl Etkinliği için Ankara daydık.
Etkinlik den bir gün önce yola çıkacağımız için,Ankara da konaklamamız için  Ebru cum sevgili arkadaşım Funday la bize sponsor olarak  Holiday Inn Otel de rezervasyon yaptırmıştı.
Sizlere konaklamamız süresince bize evsahipliği yapan bu güzel otelden,gördüklerimiz ve yaşadıklarımızdan bahsetmek istiyorum.
Cumartesi öğle saatlerinde hava yoluyla başlayan yolculuğumuz Ankara hava limanında sevgili Ebru cuğumun bize özel tahsis ettiği araçla otele ulaşımımızı sağladık.
Holiday Inn Ankara çukurambar bölgesinde ki ilk 5 yıldızlı  otel.140 odasıyla 2014 yılında hizmete girmiş.
700 metrekare kapalı banket alanının yanı sıra çok sayıda toplantı salonu, balo salonu, SPA ve Fitness, bar, restoran ve Mizuno Spor mağazası bulunan otel, şehrin kalbinin attığı iş, alışveriş, eğlence alanları, bakanlıklar, hükümet binaları, devlet kurumları ve uluslararası şirketlerin genel merkezlerine yakın mesafede bulunuyor.
Çukurambar bölgesinin ilk, Ankara’nın ilk ve tek Holiday Inn markalı 5 yıldızlı oteli olan Holiday Inn Çukurambar'da standart tek ve çift kişilik odalar, executive odalar, suiteler ve executive king suite bulunmakta.
Rahatlık ve konforun ön planda olduğu dekarasyonuyla evinizdeki huzur sizinle.
Aşağıda göreceğiniz odamızdan görüntülerde bunun en iyi göstergesi sanırım.





Odamıza yerleşmemizin ardından kısa bir çevre turu yapmak için dışarıya çıktık.
Çukurambar, konumu çevre düzenlemesi ve birbirinden güzel Avm ,restaurand ,cafeleriyle çok nezih bir semt.Dolaşırken hayran kaldık çok beğendik.
Akşam yemeğinden sonra uyku öncesi oteli biraz keşfe çıktık.
 Holiday Inn otel de open Lobby konsepti; resepsiyon, lobby, restaurant, bar, dinlenme salonu, oyun alanları ve business center'ı tek ve birleşik bir alanda bir araya getirmiş.
Her köşesinde farklı bir aktiviteyi gerçekleştirebileceğiniz konsept gerçekten ilgi çekiciydi.
Open Lobby, konseptinde ister yemek yemek, bir şeyler içmek ya da çalışmak, ister dinlenmek ya da insanlarla kaynaşmak isteyin, dinlenip rahatlayacağınız yer sizi bekliyor!





Maç yayınlarının, oyun alanlarının, çalışma ve okuma bölümlerinin yer aldığı Open Lobby atmosferine Starbucks markasını da ekleyerek hizmet kalitesini arttırmış.
Akşam kahvelerimizde elbette Starbucks Cafe dendi.



Kahvelerimizi içtikten sonra ertesi gün gerçekleşecek harika etkinlik için dinlenmek gerektiğinden odamıza çekilip rahat yataklarımızda prenses uykumuza çekildik.
Sabah 7:00 da başlayan kahvaltı ya bir saat sonra katılabildik.
Otel içersindeki 
Engiz Lokantası, hem konaklayan hem de dışarıdan gelen misafirleri için seçim yapmanızı zorlaştıran alternatifler sunuyor. Çukurambar bölgesinin yoğun temposunda, Samsun'un Engiz samimiyeti ile Bafra pidelerine ve aynı yörenin doyumsuz lezzetlerini sunan lokanta,sabah kahvaltısı için bol altarnatifli bir açık büfe kahvaltı servisi sunuyor.







Nefis kahvaltımızın ardından etkinlik saatine kadar otelin sosyal aktivitelerinden faydalandık.
S2 katında bulunan Mizuno Fitness & SPA Club içerisinde yer alan yüzme havuzu ile güne zinde başlayabilir veya günün yorgunluğunu atabilirsiniz. Fitness Center’da serbest ağırlıklar ve spor aletlerini 06:00 – 22:00 saatleri arasında dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. İster sizin için hazırlanmış ve belirli sıcaklıktaki saunada isterseniz buhar odasında vücudunuzdaki toksinleri atarak rahatlayabilirsiniz. Doğal yağlarla yapılan masajlar ile bedeniniz ve ruhunuzdaki enerji akışını düzenleyebilir, vücudunuzun dengesini koruyabilirsiniz. Dilediğiniz aroma terapi yağını seçebilir ve bu huzurlu atmosferde masajınızı alabilirsiniz.






Hafta sonunu geçirdiğimiz bu harika otelde gördüğünüz gibi aradığınız ve ihtiyaç duyabileceğiniz herşey bulunmakta.
Sevgili Ebru nun etkinliği ve tüm detaylarına ayrı bir post olarak  bir sonraki yazımda yervereceğim.
Okumadan geçmeyin olurmu.
Holiday Inn Oteli ,Ankara ya giderseniz konaklama için ilk tercihiniz  arasına almanızı tavsiye ,ederim.
Keyifli geçirdiğimiz iki gün, hizmeti güler yüzlü personeliyle bizleri ağırlayan Holiday Inn Cukurambar otele ,davetiyle bizim için bu güzel  organizzasyonu hazırlayan sevgili Ebru cuğuma  çok teşekkür ederim..



İnstagram,facebook,twitter / hicukurambar 
İletişim: Burçin Cesur, Holiday Inn Ankara | Çukurambar Pazarlama ve Halkla İlişkiler Yetkilisi
Cep Telefonu: 0538 332 48 15        
Sabit Telefon: 0312 342 55 55




Yorumlar

  1. Sizinle tanışmak çok güzeldi, tekrar görüşmek dileğiyle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim içinde seninle tanışmak çok güzeldi canım.
      Sevgiler

      Sil
  2. bayıldım fotoğraflara, eminim çok keyifli olmuştur. sevgiler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥