Hoover Wizard Ürün Serisi



Türkiye’nin ilk tam Wi-Fi donanımlı Wizard ürün serisi satışa sunuldu

1945 yılında İtalya'da kurulan Candy Group’un bünyesinde bulunan lider ev aletleri üreticisi Hoover, ilk tam Wi-Fi donanımlı beyaz eşya serisi Wizard ile Türkiye’de bir ilke imza attı. Wizard serisi ile kullanıcılar, çamaşır ve bulaşık makinelerini, fırınlarını, davlumbazlarını, ocaklarını ve buzdolaplarını uzaktan kontrol edebilecek.

Ofisinizde çalışırken fırını önceden ısıtmak, köpeğinizi dolaştırırken çamaşır makinesini çalıştırmak, spor salonundayken bulaşıkları yıkamak Hoover’in Wizard serisi ile artık mümkün.  

70 yıldır ürünleri ile Avrupalı kadınların hayatını kolaylaştıran Hoover, yeni Wizard serisi ile Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Hoover’in Wizard ürün serisinde, uzaktan kontrol edebilen ilk tam Wi-Fi bağlantılı çamaşır ve bulaşık makinesi, fırın, ocak, davlumbaz ve buzdolabı bulunuyor. Hoover’in yeni serisi ile cihazları kontrol etmek için artık evde olmaya gerek yok.

Cepten çamaşır makinesine bağlanın
Devrim niteliğindeki Hoover Wizard Ürün Serisi’nin Wi-Fi uygulaması; Windows dizüstü/masaüstü bilgisayarlarda, 4.0 sonrası Google Play, Android cihazlarda veya iOS 7 ve sonrası Apple cihazlarda kullanılabiliyor. Uygulama ile kullanıcılar, dışarıdayken evlerindeki cihazların durumunu kontrol edip görüntüleyebilmenin yanı sıra enerji tüketimini izliyor,  favori programlara erişebiliyor. Yüksek kapasiteli cihazlarda Avrupa’da lider konumdaki Hoover’in Wizard serisi’nde bulunan ilk tam Wi-Fi bağlantılı çamaşır ve bulaşık makinesi, fırın, ocak, davlumbaz ve buzdolabı ailelerin kurtarıcısı olacak.

Ayrıntılı bilgi için;  www.hoover.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar