Mevsimin En Taze Balıkları Calipso Balık'tan

CALİPSO BALIK


MEVSİMİN EN TAZE BALIKLARI CALİPSO BALIK’TAN
Zengin menüsü, kaliteli hizmeti ve şehrin kalbinde yeşillikler içinde Bostancı-Küçükyalı Sahilinin gizli bahçesi olarak yer alan Calipso Fish,  haftanın her günü  Ege’nin müthiş lezzetlerini sunuyor.
Adaların, Marmara ile buluştuğu muhteşem manzarası ve Ege’ye özgü limon çamları ve mandalina ağaçları arasından yürüyerek girdiğiniz sımsıcak ambiyansıyla, kışın keyfini yaşatmaya ve mevsimin en taze  balıklarıyla misafirlerine eşsiz bir deneyim sunmaya devam ediyor.
Calipso Fish’in her mevsim için özel olarak tasarlanan kış menüsü oldukça geniş.  Ara sıcaklarda Karidesli Mantı, Balıklı Külbastı, Beybi Kalamar ve birbirinden enfes deniz mahsullerinden oluşan Lezzet Topu bulunuyor. Bunların dışında Merzane, Balık Beğendi ve Ege’nin en özeli Cibes Otu, Şevket-i Bostan ve salataları en çok tercih edilen lezzetleri arasında bulunmaktadır.


CALİPSO BALIK

Restoranın ferah ve eşsiz iç tasarımını mimar Tuba ABAY’ ın üstlendiği mekanın  içerisinde, aynı zamanda taş fırın da bulunuyor, tüm ekmek çeşitleri, tatlılar ve şu anda tam mevsimi olan Kalkan Tandır, Kağıtta Levrek, Tuzda Balık burada yapılıyor. Tatlılarda klasik balıkçı anlayışına modern dokunuşlar getiren Calipso Fish menüsünde; Calipso Special tabağında beyaz çikolata ve meyve salatası dondurma ile servis edilerek, yanı sıra Haşhaşlı damla sakızlı Panna Cotta servis ediliyor. Bunların yanı sıra Nirvana çikolatalı Suffle ve Sıcak Katmer tatlısı oldukça seviliyor. Makul fiyatları (90-110 TL/kişi başı) ile de iddialı olan mekan açık ve kapalı salon olmak üzere 250 kişiye kadar hizmet vermekte olup; şirket toplantıları ve özel yemek organizasyonları için de farklı seçenekler sunuyor. İşletmenin ar-ge bölümü yeni lezzetler üretmek için her ay yeni bir special’i misafirlerin beğenisine sunuyor.

CALİPSO BALIK


Lezzet avcılarının yeni durağı olan Calipso Fish çocuklar içinde özel menüsü ve çocuk kulübü etkinlikleri ile de ailelere güvenli bir ortam sunuyor. Senelerin deneyimine sahip işletmecileri ve farklı mutfak kültürlerinden topladığı tarifleri ile bütün yemek severleri, sunumları ve lezzetleri ile büyülemeye hazırlanıyor.

www.calipsorestaurant.com  
  www.info@calipsorestaurant.com 
 Tel: 0216 489 28 58 – 489 28 68 

CALİPSO BALIK

CALİPSO BALIK

CALİPSO BALIK

CALİPSO BALIK

CALİPSO BALIK

CALİPSO BALIK

CALİPSO BALIK




Yorumlar