Note Mineral Concealer Deneyimim


Note Mineral Concealer
Herkese Merhaba
Benim föndeten ve göz altı morluklarımı kapatabilmek için concealer alışverişlerim hiç bitmez:)
En son kullanmaya başladığım kapatıcım ise minerallerle zenginleştirilmiş göz kırışıklıklıklarını ve mor halkaları gizlemeye yardımcı Note Mineral Concealer

İçeriğindeki Kalsiyum,Magnezyum,Manganez ve Çinko bakımından zengin Coral Seaweed sayesinde göz çevresinin ihtiyaç duyduğu bakımı destekleyerek saglikli ve canlı görünmesi ni desteklemeye yönelik formüle edilmiş.


Ayrıca içerisinde E vitamini barındırıyor.Parfüm ve parepen içermiyen ürün sürdüğünüzde rahatlıkla dağılıyor.Tabi sürme miktarınızı iyi ayarlamanız gerekiyor.Benim hipo troit rahatsızlığımdan kaynaklı göz altlarımda epey mor halkalar var.Büyük ölçüde bu koyu halkaları kapatıyor ama yinede benim tam istediğim sonucu vermiyor.Bu sizi yanıltmasın elbette.Kişiden kişiye göz altı morluğunun yoğunluğu değişir.Benimki epey koyu olduğu için takıntı durumundayım haliyle.Bunu geçecek olursak cilt tonunu eşitleme konusunda gayet iyi.Aydınlık görüntüsü hoşuma gidiyor.Dediğim gibi diğer kullandığım ürünlere göre kapatıcılığını daha iyi bulduğum için aynı üründe 2. alışverişimi yaptım.

Note Mineral Concealer


Yukardaki resimde başlık kısmını görüyorsunuz.Özel dizayn edilmiş.Metal başlığı göz altınızda sürmeden önce gezdirdiğinizde göz altınızdaki deriyi rahatlatıyor.Soğuk bir dokunuş etkisi yaptığından göz altı şişliklerinde bence iyi geliyor.
En son aldığım bu ürünün fiyatı ise :35TL idi.
Siz hangi gözaltı kapatıcılarını kullanıyorsunuz.Göz altı morlukları için önereceğiniz bir ürün varsa lütfen yazın.Bu konuda gerçekten etkili ürün önerilerine ihtiyacım var.
Sevgilerimle







Yorumlar

  1. Gözaltlarımda henüz morluklar oluşmadı o yüzden bana yeterli geliyor ancak dediğiniz gibi miktarı iyi ayarlamak lazım sürerken :) Bir de ambalajları çabuk kirleniyor,o durumu sevmiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah şu troit bezlerim,hep göz altı morluklarımın faili ispatlı suçsusu malesef.Ambalaj konusunda haklısın föndetenindede concealer dada aynı sorun evet temiz tutmak zorluk yaratıyor.

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥