Ombıa Bambus Aroma Ayak Peelingi

Ombıa Bambus Aroma Ayak Peelingi

Herkese Merhaba
Uzun süredir ayak bakımım için peeling olarak kullandığım OMBIA markasının Bambus Aroma Peelinginden sizlere bahsetmek istiyorum.
Her yaz almanyadan ziyaretimize gelen çok sevdiğimiz aile dostum saolsun gelirken eli kolu dolu bir çok kozmetik ve bakım ürünlerini bana hediye getirir. Ayak bakımı ve peelingi olarak getirdiği bu ürünü epey zamandır severek kullanıyorum.Bitmesine az kalmışken hemen blogumda da sizlerle paylaşayım istedim.
Tabi bu ürünün türkiyede satışı mevcut değil ama düşündüm ki sizlerinde benim gibi Almanya da samimi dost ve akrabalarınız varsa onların vasıtasıyla belki getirtebilirsiniz diye düşündüm.

Ombıa Bambus Aroma Ayak Peelingi

Kuru ve yorgun ayaklar için Aromatik temizlik ve bakım  peelingi
Ombıa Banbus;haftada 2 yada 3 kez ayak temizliği ve ölü derileri atmak için uygulayabileceğiniz bir peeling.Nemli ayak tabanıza ve üst bölgesine aynen yüzünüze uyguladığınız gibi dairesel hareketlerle ovma işlemi yapmanız yeterli oluyor.İlk ürünü ayağınıza sürdüğünüzden itibaren içeriğindeki nane sayesinde sanki mentollü bir his le müthiş serinlik ve fresh bir his yaratıyor.Uzun sürede bu etkiyi ayaklarınızda hissediyorsunuz.Özellikle yazın ayaklar da kullanımı harika oluyor.Ayak tabanı ve yüzeyindeki ölü hücreleri  temizleyip içeriğindeki hyaluronic asit sayesindede cildin yoğun şekilde nemlenmesini sağlıyor.Yine içeriğinde bulunan ebegümeci çiçeği de cildi canlandırıp nasır oluşumunun önüne geçiyor..Formulündeki uçucu yağlar mentol,nane,ve narenciye yağları ayaklarınızı serinletip dinlendiriyor..
Ben çok çok severek kullanıyorum gerçekten.Eğer imkan bulursanız mutlaka siparişle getirtebileceğiniz ürünler arasına alın derim.



Ombıa Bambus Aroma Ayak Peelingi


Yorumlar

  1. paylaşım için teşekkürler ayak peelingi olarak ben de gratislerden aldığım bir ürünü kullanıyorum

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥