Orkide Hareketleri Aybel cilt bakım ürünleri deneyimim

Orkide Hareketleri

Herkese merhaba;
Orkide Hareketleri nin ürünleriyle sevgili Yasemin'in etkinliğinde tanıştığım, Aybel ürünlerinden sizlere bahsedeceğim.
Aybel firmasına ait kullandığım ürünler;Besleyici Mineralli Su,Komple onarıcı kırışıklık kremi ve Hodan Yağlı Anti-Aging Crem
Bu üç ürünle ilgili deneyimlerime geçmeden önce Orkide Hareketi firması hakkında edindiğim kısa bilgiyi size aktarmak istiyorum.
2008 yılında, %100 Türk sermayesi ile kurulan Orkide Hareketi, tüm Türkiyede organik ve çevre dostu güzellik ve sağlık alanındaki ürünlerle tüketicilerine ulaşmakta. Çoklu pazarlama yöntemiyle satış temsilcileri sayesinde bu alanda çalışmak isteyenlerede ayrıca kazanç sağlayan bir firma. 
Helal sertifikalı temiz içerikli ürünleriyle geniş bir ağa sahip.


Hodan yağlı Anti Aging Krem.

Hodan yağlı Anti Aging Krem.

Besleyici Mineralli Su
Ürünlerinde ilk dikkatimi çeken koruyucu içermeyen besleyici mineralli suydu.Açıkcası merakımdan ilk denediğim ürünleride o oldu.100 ml  ürün içeriği açısından ambalajında bence yetersiz kalmış.
Tüp şişede ağız kısmı aşağı gelen sıvı içerik dikkatli kapatmazsanız sızma yapıp akabiliyor.Bence bu kadar akışkan sıvı bir ürün, fısfıslı bir tüpde olsaydı daha kullanım rahatlığı yaratılırdı.Ben genelde yaz aylarında hem cildimi rahatlatmak  hemde ferahlamak adına kullandığım bu tarz ürünleri fısfıslı başlıkla yüzüme hafifçe püskürtmeyi daha çok seviyorum.
Ürünü ambalajından dolayı pamuk yardımıyla yüzüme uygulayabildim.
Temizlenmiş cilde tampon hareketlerle uygulanan ürün içeriğindeki zengin mineraller yardımıyla cildin bakımına destekleyici bir ürün olarak sunulmuş.
Kullandıktan sonra cildimde bir ferahlık ve rahatlama hissi yaşadım.Herhangi bir yanma yada kızarıklık reaksiyonuyla karşılaşmadım.



Aybel Hodan yağlı Anti Aging Krem

 Hodan yağlı Anti Aging Krem. 
İçeriğinde bulunan Hodan yağı ile cilt yaşlanma belirtilerinin kırışıklık çizgilerinin azaltmaya yönelik geliştirilmiş bir ürün.Aynı zamanda egzama ve sedef hastalığı gibi cilt rahatsızlıklıkların oluşan lezyonlara karşı tedavi amaçlıda kullanılabiliyormuş.Hücre yenileyici özelliği ile cildin daha genç görünüme kavuşmasın dada çok başarılı olduğu belirtilmiş.Firma tarafından belirtilen özellikler arasında sivilce izlerinide büyük ölçüde azaltma vaad ediyor.Genç ve sivilce sorunu yaşayan ciltler için faydalı olabilir.Ben yaşım itibariyle sivilce sorunu yaşamadığımdan bu konu hakkında bir fikrim yok malesef.
Kremi gece ve sabah olmak üzere günde iki kere kullandım ve tamamiyle bitirdim.Cildim karmadan kuruya yönelik bir yapiya sahip, hatta kışın tam anlamıyla kuru diyebileceğim özelliğe geldiği için yorumumda kendi cilt tipim üzerinden olacak .Cildimde kullanım sürem boyunca herhangi bir kızarıklık yada reaksiyon la karşılaşmadım.Yaşım itibariyle  göz çevremde kaz ayaklarım ve alın bölgemde mimik çizgilerim mevcut,çizgilerimde bir azalma gözlemlemedim ama oluşabilecek kırışıklıkları önlemiş olabilir.




Aybel Komple Onarıcı Kırışıklık Kremi

Komple Onarıcı Kırışıklık Kremi
Çok yönlü formüle edilmiş bu krem,cilt kırışıklıklarından cilt hassasiyetine,cilt sıkılaşması ve cilt lekelerine çözüm olarak üretilmiş.
Temiz cilt üzerine uygulanan mineralli su dan sonra nemli cilde aşağıdan yukarı doğru sürerek cilde yedirilmesi öneriliyor.
İçeriğinde bulunan A, B1, B2, B6 ve C vitaminlerinin yanı sıra iyot, potasyum, demir, magnezyum ve kalsiyum açısından zenginleştirilmiş.Cilde canlılık katarak sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlayan krem benim cildimde oldukça olumlu sonuçlar verdi.Yüzümün burun kısmına yakın kısmı oldukça incedir ve kılcal damarlarım yüzeye yakındır.Kremi kullandığım süreç boyunca kılcal damarlarımdaki görünürlük gerçekten azaldı.Mineralli suyla kullanım sanırım bu etkiyi dahada arttırdı.Cildimin yüzeyinde hissettiğim pürüzsüzlük etkiside benim için başarılı bir sonuç oldu.
Aybel ürünlerini deneyimleyenleriniz varsa sizlerin yorumlarınıda öğrenmek isterim.
Yazarsanız sevinirim.
Sevgilerimle




Yorumlar

  1. uzun bir süre tonik ile çamaşır yumuşatıcılarını kullanmıştım çok memnunum
    sonra çevremde satış yapan olmayınca unuttuğum bir firmaydı
    güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  2. canım bende kullandım Aybel in ürünlerini makyaj temizleme jelini ve suyunu çok sevdim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥