Hc Ovex Hızlı Saç Kurtarma ve Canlandırma maskesi

Hc Ovex Hızlı Saç Kurtarma ve Canlandırma maskesi



Sanırım kişisel bakım ürünü olarak ençok saç bakım ürünleri kullanıyor ve seviyorum.
Sebebi malum saçlarımı seviyorum,ama saçlarıma iyi gelen ürünleri daha bi çok seviyorum.:)
Benim gibi saçlarınızı boyatıyor sürekli fön işlemi uyguluyorsanız özel bakımlar yapmanız saçınıza özel ürünler kullanmanızda  şart oluyor.
Uzun zamandır Hc Hair Care saç bakım ürünlerini çok severek kullanıyorum.Daha önce buradaki yazımda kullandığım ürünlerden bahsetmiştim.Düzenli kullanımda etkili sonuçlarını görünce farklı ürünlerindende almak istedim.

Hc Ovex Hızlı Saç Kurtarma ve Canlandırma maskesi

www.sacbakim.com dan  merak ettiğim Hc Tria Kolay tarama spreyi ve Hc Ovex Hızlı Saç Kurtarma ve Canlandırma maskesini sipariş verdim.Online verdiğim siparişlerim 2 gün içersinde elime geçti, üstelik kargo ücretide ödemeden.. Site üzerinden siparişlerde iki seçenek bulunuyor ister kapıda ürün tesliminde ödeme yapabiliyorsunuz, istersenizde kredi kartına taksitli seçeneğiyle ödeme yapabiliyorsunuz.
Aldığım ürünlerin fiyatlarına gelince
Hc Ovex tüp:15TL
Hc Tria :10 TL
Her iki ürünün fiyatıda gerçekten çok uygun.
 Hc Hair Care  OVEX i kullanmaya başladım.Şampuanla temizlenmiş saçımın suyunu havluyla aldıktan sonra saç diplerim haricindeki tüm saça ellerimle yedirip sadece 5 dakika bekletiyorum.Süre sonunda saçlarımı sadece suyla durulama yaptıktan sonra kurutuyorum.Saçları ağırlaştırmadan yumşacık yapan bu ürün, saçlarımdaki nem kaybını önleyip aynı zamanda bakımınıda yaparak parlatıyor.Elektriklenmeyi önlerken saçlarım kirlenene kadar pırıl pırıl etkisinide devam ettiriyor.Ben çok memnun kaldım.Hc Tria kolay tarama spreyinide şu sıralar kullanıyorum , onunla ilgili izlenimlerimi ayrı bir yazı olarak paylaşmak istediğimden buraya yazmıyorum. Genel olarak Hc Hair Care saç bakım ürünlerindeki memnuniyetim devam ediyor olmasından çok mutluyum.
Sevgiler

Yorumlar

  1. Saçıma en iyi gelen maske bu sanırım.Uzun süredir üstüne tanımıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim saçlarım kuru olduğu için çabucak yaglanmaz, en son kullandığımda ürünü 3 gün saçlarımı yıkamadım gerçektende aradaki farkı ozaman net gördüm cnm.Parlaklığı ve saçımın duruşu farklıydı.Çok severek kullanmaya devam ediyorum :)

      Sil
  2. İki ürünü de kullanmıştım :) Benim de başarılı bulduğum ürünler ama maskenin gramajı fiyatına göre biraz fazla geliyor bana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olumlu etkisini hissedince fiyatı bana gayet makul geldi cnm.Nihayetinde inanki yıllardır istediğim sonuca ulaşmak için çok farklı ürünlere verdiğim onca parayı düşününce gözüm görmüyo bile o kısmı:)

      Sil
  3. Bende tam böyle bir ürün arıyordum :)) teşekkür ederim canım .

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥