Scholl Velvet Smooth Express Elektronik Ayak Törpüsü Deneyimim

Scholl Velvet Smooth Express Elektronik ayak törpüsü.


Herkese Merhaba;
Vücudumuzun en ağır işçileri ayaklarımızın bakımıyla ilgili bugünkü yazım.
Yaz kış  sürekli ayak topuklarımızda biriken zamanla da kalınlaşıp tabaka haline dönüşen ölü derilerimiz en sevmediğimiz bizleri  ve rahatsız eden görüntüdür.
Sık sık nemlendirsenizde  iyi bir bakım yapmadan sertleşen ölü derilerin önüne geçmenizde imkansızdır.
Uzun yıllar ayak topuklarımdaki ölü derileri gidere bilmek için çeşitli manuel törpüler kullandım.Bir nebzede olsa derdime çare olsada hiç bir zaman tamamen arınmış pırıl pırıl yumuşacık topuklara kavuşmak mümkün olmadı.
Ama şimdi her kullanışımda sonuçlarıyla yüzümü güldüren kendime güvenimi arttıran ve artık yazın açık ayakkabı ve terliklerimi giydiğimde topuklarımı gururla gösterebileceğim minik mucizem var.
Hemen tahmin etmişsinizdir eminim.Fikrimühim aracılığıyla ,kullanıp deneyimlemek ve deneyimlerimi sizlerle paylaşabilmem için hediye edilen Scholl Velvet Smooth Express Elektronik ayak törpüsü.
Hemde dahada geliştirilmiş , törpü içersine eklenen elmas tanecikleri ile daha yumuşak daha pürüzsüz daha pırıl pırıl ayaklara kavuşmamız için dizayn edilmiş.
Scholl Velvet Smooth Express Elektronik ayak törpüsü deneyimlerime geçmeden önce bu şirin pembe rengiyle oldukça sempatik törpümüzü inceleyelim.

360 derece döner başlığıyla ayak tabanızın her bölgesine rahatlıkla ulaşabiliyor.
Kuru ayaklarınıza uygulama yapmanız gerekiyor.Ana mekanizmanın yanında bulunan pembe düğmeye bastırarak rahatlıkla törpüyü çıkarıp suyla temizleyip kuruduktan sonrada kolaylıkla yerine takabiliyorsunuz.Burada önemle belirtmem gerekirse törpü haricinde hiç bir şekilde ana gövdeyi suyla yıkamamanız ıslatmamanız gerekiyor.Uygulama sonrasında törpü takılan bölmenin altına dökülen ölü derileri kuru bir bez yada pecete yardımıyla temizleyebilirsiniz.


Scholl Velvet Smooth Express Elektronik ayak törpüsü.

Scholl Velvet Smooth Express Elektronik ayak törpüsü.

4 Adet AA pille çalışan törpü ana gövdesinin orta kısmında bulunan dönen açma kapama düğmesiyle kolaylıkla çalıştırabiliyorsunuz.

Scholl Velvet Smooth Express Elektronik ayak törpüsü.

Haftada 2 yada dahada ihtiyaç duyduğunuz sıklıkta kullanabileceğiniz törpü , ölü derilerden ayak topuklarınızı arındırma konusunda gerçekten çok çok başarılı.
Eminimki Scholl Velvet Smooth Express Elektronik ayak törpüsünü kullanmaya başladıktan sonra benim gibi diğer manuel törpülerinize veda edeceksiniz.
Ben çok memnun kaldım denemek isteyenlerede gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Scholl Velvet Smooth Express Elektronik ayak törpüsünü kullanmaya başladıktan sonra hem ürün inceleme hemde kullanımıyla ilgili detaylı iki video çekmiştim.
Daha net fikir alabilmeniz için sizler için burayada ekliyorum.
Teşekkürler Fikrimühim,teşekkürler Scholl <3










Yorumlar

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥