Wish Project ile Hizmet Sektöründe Yeni İletişim Ve Marka Yönetimi Anlayışı

Wish Project ile Hizmet Sektöründe Yeni İletişim Ve Marka Yönetimi Anlayışı…

Türkiye ekonomisinde şüphesiz sanayileşme ile birlikte hizmet sektörünün ekonomide ki yeri hızla yükseldi. Bu yükseliş, sosyal medya ve hızlı tüketim anlayışı ile birlikte rekabet oranlarını da hızla arttırıyor. Dijital mecraların kolay ulaşa bilirlik sağlaması ise tüketicileri bilinçlendiriyor ve arayışa geçiriyor. Bu dönemde özellikle markalara sadakat sağlayacak iletişim ve pazarlama çalışmaları ön plana çıkıyor. Hatta şöyle diyebiliriz ki markaların ürünlerinin, fiyat-kalite dengesi kadar tutundurma çalışmalarında, iletişim ve algı yönetimi temeli sağlamlaştırıyor. Bu noktada yeni nesil iletişim ve reklam şirketlerine ihtiyaç daha da çok duyuluyor.
Wish Project’de bu anlayışa istinaden kurulmuş olan bir yapı. Şirket diyemiyoruz çünkü bizler karlılıktan çok müşterilerimizin memnun olacağı bir yapıyız.
Wish Project temsilcisi Emel Öztürk bu yapıyı şöyle değerlendiriyor; 
‘’ Bu yapının içerisinde olan herkes öncelikle müşteriye fayda sağlamak üzere bizim yanımıza geliyor. Maddi kaygılarla bu enerjiyi sağlamamız çok zor olacaktı. Bu yüzden bir aile oluşumu olarak yapılandık. Bu yapının içerisinde yer alan bütün arkadaşlarımız hizmet sektöründe ödüllere sahip olan min. 10 yıllık deneyimli sektörün nabzını tutan profesyoneller. Ben de psikoloğum, tasarımcıyım ve algı yöneticisiyim. 10 seneyi aşkın zamanda büyük zincir restaurant-cafelerin marka yöneticiliğini yaptım. Bu deneyimlerimiz bize gösterdi ki hizmet sektörü bambaşka bir iletişim yapısına sahip. Tüketicileriniz duvar boyanızdan tabağınıza, mağaza kapınızın yönünden ampulünüze kadar size dokunuyor ve değerlendiriyor. Otel, spor salonu vb. işletmelerde de aynı durum söz konusu. Bundan dolayı tüketicinizin demografik yapısından, yeni nesil global trendlere kadar çok iyi analiz yapmalısınız. İşte biz burada ayrılıyoruz çünkü bizler birlikte çalıştığımız markaları bu şekilde analiz ediyor, onlarla marka-tasarım-mimarlık ve iletişim departmanı olarak çalışıyoruz. Sınırlarla çizilmiş iletişim anlayışı ile sadece anlatım yapan, tüketiciye dokunmayan, duygusal bağ kurmayan marka iletişim çalışmaları ile ne yazık ki markaların sektörde tutunması ve uzun süreli ticari faaliyette bulunması oldukça güç. Global, trendy ve stil sahibi, isminden mimarisine kadar markanızı en iyi şekilde sunmanız gerekiyor. Bizlerde bu noktada özel çözümler sunuyoruz. Bundan dolayıdır ki kendimizi ne ajans ne de şirket olarak tanımlamıyoruz’’.
Diğer taraftan hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmalarında bu anlayışa ayak uydurması oldukça güç. Wish Project bu noktada da hizmet sunmayı hedefliyor. Markaların operasyonel çalışmalarında tedarikçilerin de önemi çok büyük. Bunun için de Wish Project’den destek alabiliyorsunuz. Uzun yıllardır deneyimlenen firmaların önerilerini sunuyor, doğru ürüne doğru tedarikçiden ulaşmanız konusunda yardımcı oluyoruz.
Wish Project’in sunduğu bu yeni nesil algı, tasarım, iletişim ve marka yönetimi ile birlikte sizlerde iz bırakan markalar arasında yer alabilirsiniz.
İletişim için;
Merve Öztürk
PR & Communications Manager
0543 510 91 31 

Yorumlar