Odak Parfümeri Ziyba Parfümleriyle Tanıştınızmı?


Odak Parfümeri Ziyba Parfümleri


Biz kadınlar için parfüm vazgeçilmez güzellik malzemelerimizin başında gelir.
Bazen tek bir kokuya markaya takılır, farklı hangi kokuyu denersek deneyelim aslında bizimle tenimizle vede ruhumuzla bütünleştiğine inandığımız parfüm hep vazilgecimiz hep esas olarak benimseriz.Yapılan bir araştırmada  bir çok parfüm kullanıcısı ,parfüm kullanma amacını karşı cins üzerinde etkili olduğunu düşüncesiyle ve parfümleri cinsel bir silah olarak kabul ederek kullanıyormuş. A.B.D. Duke Üniversitesi Tıp Merkezi'nde yapılan bir araştırma da ise, parfüm kullanmanın ,karşı cinsi etkilemenin dışında kullanıcıya da kendine karşı özgüveni arttırarak mutluluk verdiğini ortaya çıkarmış.Güzel kokmak, hepimizin bence de en baş amacı.Günlük hayatta da güzel bir şeyler koklamanın kendimizi iyi hissettirdiği gibi.
Parfümü nasıl kullandığınız da  ayrı bir bilgi gerektiriyor bence.
Öncelikle temiz vücut üzerine ve vücudunuzun sıcak,kuytu bölgelerine sürmeniz hem kokunun kalıcılığını arttırıyor hem de kokunun hafif hafif, hoş bir şekilde yayılmasını sağlıyor. Sürebileceğiniz en ideal noktalar ise; kulakların arkası, boyun, bilekler ve göğüslerin arasıdır. Bu noktalardan geçen damarlar, her kalp atışınızda kokunun yavaşça yayılmasına yardımcı olur.
15 cm uzaktan sıkılan parfüme elle hiç bir şekilde müdahale etmeden kuruması beklenmeli.
Bu sayede parfümün ana kokusu teninizin kokusuyla birleşip size özgü bir aromaya sahip olacaktır.
Bu kadar parfüm  bilgisinden sonra son bir yıldır  kullandığım yerli üretim Ziyba parfümlerden bahsetmek istiyorum.
Odak Parfümeri nin kendi bünyesinde yakın zamanda  Private Label olarak ''Ziyba'' adında EDT 100ml, 3 bayan ve 1 bay olmak üzere 4 çeşiti bulunan özel renkli keseleri içerisinde satışa sunulan parfümlerini çıkardılar.
 Ziynet, Süslü, Çekici, Egemen, olmak üzere farklı tarzda kokuları müşterilerin beğenisine sunan firma,3 bayan (Ziynet, Süslü, Çekici ) ve (Egemen) bir bay kokuları 100 ml ‘lik özel tasarım şişeleri ve farklı renkte kadife keseleri ile Odak Parfümeri mağazalarında satışı gerçekleşmektedir.

Ziyba Süslü

 Süslü; çiçek ve meyve notaları bileşiminden oluşan hafif ve güzel bir koku.Üst notalarda kaki, nar, hurma; orta notalarda menekşe, lotus çiçeği, kehribar, siyah orkide; alt notalarda misk, amber.İlk Ziyba parfüm tercihim benim Süslü den yana olmuştu.
Ben çok oryantal olmayan daha fresh ve ferah kokuları sevenlerdenim.Şeker çubuklarıyla harmanlanmış bu koku benim Ziyba serisinde önceliğim oldu.
Odak Parfümeri


 Ziynet ;  yumuşak çiçek notalardan oluşmaktadır. Üst notalarda portakal, ahududu, çiçek özütü ; orta notalarda gardenya, yasemin; alt notalarda amber, paçuli.

Odak Parfümeri


Çekici, yumuşak, çiçeksi ve ferah bir kokuya sahip.  Üst notalarda sümbül, sicilya limonu, yeşil elma; orta notalarda yasemin, bambu, beyaz gül; alt notalarda sedir, misk, amber.

Odak Parfümeri

Egemen: Erkekler için çıkardıkları yeni koku. Üst notalarda mandalina, greyfurt, nane; orta notalarda gül, tarçın, baharat ; alt notalarda endonezya paçulisi, amber.Baştan çıkarıcı etkisiyle,
erkeğin dünyasına ışık tutuyor. Çarpıcı ve modern kokusuyla karşı
konulamaz etki. Yüksek esansı sayesinde gün boyu size
eşlik edecek kalıcılık.



Yerli malı yurdun malı demiş atalarımız.Odak Parfümeri nin yüzde yüz yerli üretim olan parfümleri denemenizi tavsiye ederim.
Odak Parfümeri mağazaları, 26 yıldır kozmetik sektöründe perakende mağazacılık üzerine hizmet vermekte. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde yaklaşık 20 mağazası bulunan firma, İstanbul, İzmit, Eskişehir, Çorum, Ünye, Ayvalık ve Denizli. dede şatışlarını gerçekleştirmekte.

Tüm mağazalarımızda bilinen markalar satılmaktadır. Loreal, Max Factor, Maybelline, Golden Rose, İnnova, Barbara Bort, Note, P&G, Henkel, Unilever vb... Bunların dışında İzmit'te Cosmo Store markasıyla 2 mağazamız daha bulunmaktadır. Bu mağazalarımızda ayrıca; Estee Lauder, Dior, Lancome, Clinique gibi selektif markalı ürünlerde satılmaktadır.
Mağazaların daki uzman desteği ve tester ürünler sayesinde tüm kokuları deneyimleyip, teninizle uyum sağlayan  size en uygun kokuyu seçme şansınız da  bulunuyor.  
Standartların dışına çıkarak parfümlerini keseler içerisinde sunmaktalar.. Müşterilerinin beğendiği bir kokuya sahip olmasıyla birlikte aynı zamanda  günlük hayatında kullanabileceği bir  ambalaj fikri ile yola çıkarak bu fikri hayata geçirmişler.. Keselerin boyutları da bayanların rahatlıkla çantalarında taşıyabilecekleri ölçülerde tasarlanmış.
Odak Parfümeri kendi e-satış siteleriyle beraber,  n11.com sitesinde aktif olarak satış yaptıkları yüksek puanlı bir mağazazalarıda bulunuyor.
 Ziyba ve daha farklı ürün çeşitlerinden almak isteyenler aşağıdaki linkler üzerinden ürünlere ulaşabilirler.








Yorumlar

  1. bayan parfümlerini merak ediyorum ben de :) eşim bayıldı kokusunu keseside çok şık :)
    bu arada parfümle ilgili bilgiler içinde teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka içersinde sevecegin bir koku vardır cnm.Okudugun ve yorum yazdığın için ben teşekkür ederim.Sevgiler

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥