Philips Lumea IPL ile 8 haftalık deneyim sürecine başlıyorum

İlk baharın coşkusunu yeni yeni yaşamaya başladığımız şu günlerde,doğa gibi bizde kalın giysilerin yerine daha ferah tutan ince giysilerimizi dolaplarımızdan çıkarmaya başladık.Bahar yenilenmek tazelenmektir.Tıpkı vücudumuzun güneş le yeniden bütünleşmeye başlaması gibi.
Çok değil 2 ay sonra  deniz havuz mevsiminide açmış olacağız.
Kalın çoraplar, pardösüler ,sıkı sıkı giyindiğimiz kazaklar, pantolonların yerini,şortlar,tiril tiril elbiseler etekler havuz ve deniz kenarı için bikini ve mayolar alacak.
Peki yaza hazırmıyız?
Ruhumuzun hazır olmasının yanı sıra bedenimiz inde hazır olması gerekiyor değil mi? Belkide bir çoğunuz, ben gibi fazla kilolardan kurtulma çabasındadır.Peki ya istenmeyen bacaklarda koltuk altında ve bikini bölgemizdeki sürekli mücadele ettiğimiz tüyler?
Ağda,güzellik merkezlerinde yapılan epilasyon,jilet yada makinayla  vücudumuzdaki tüyleri yok etmek için devamlı savaş halindeyizdir.
İşte tamda bu noktada size güzel bir haberim olacak.
Tavsiye Kanalı nın yeni kampanyası olan Philips Lumea IPL  ile istenmeyen tüylerden vedalaşma deneyim sürecinde 25 blogger arkadaşımla birlikte bende yer alıyorum.8 Hafta boyunca evimizin rahatlığında Philips Lumea  IPL ileYoğunlaştırılmış Atışlı Işık Teknolojisini kullanarak,blogumdan,youtube kanalımdan ve İnstagram kısaca tüm sosyal medya hesaplarımdan ürün incelemeden kullanıma ve etkilerine kadar olan tüm süreci #benimzamanim etiketiyle paylaşıyor olacağım.
Bu süre zarfı içersin de Tavsiye Kanalının çok güzel süprizleri ve yarışmaları da olacak.Haberdar olmak için bizleri takip etmeniz yeterli.

Philips Lumea IPL



 Philips Lumea  IPL Yoğunlaştırılmış Atışlı Işık Teknolojisi ile vücudunuzda kol,bacak,bikini bölgesi,dudak üstü,favori bölgesi,çene ve koltuk altı bölgesinde oluşan tüyleri hassas ışık atımları sayesinde kurtulabiliyorsunuz.2 ayrı başlığı ile vücudunuzun bir çok bölgesine uyumlu olarak kullanım kolaylığı sağlıyor.
Büyük geniş başlık ile her bacak için sadece 8 dakikalık bir süre içersin de kollarınız ve bacaklarınıza uygulama yaparken,hassas küçük başlık ile  yüz bölgeniz koltuk altınız ve bikini bölgenizde  bir kaç dakikada istenmeyen tüyleriniz den kurtulabiliyorsunuz.Şarj edilebilir özelliğiyle kablosuz kullanımda vücudunuzun tüm bölgelerinde tek seferde uygulama yapabiliyorsunuz.Jel,yedek ampül başlık derdi olmadan ,rahat taşınabilir özelliğiyle de büyük avantaj sağlıyor.
Yapılan testlere göre 2 haftada 4 kullanımlık süreç sonunda %80 oranda tüylerde azalma tesbit edilen Philips Lumea ,hassas ışık atımları sayesinde kıl köklerini uyutarak tekrar çıkmasını engelliyormuş.
8 haftalık süreç de Philips Lumea  IPL kullanım detaylarımı adım adım sizlerle paylaşıyor olacağım.
Merak ettiğiniz, öğrenmek istediğiniz herşey için bana  buradan yorum yazabilir,
deneyim kampanyası detayları için ise Tavsiye Kanalı Blogunu ziyaret edebilirsiniz.






Yorumlar

  1. ben en azından merakla takip edeceğim seni, bu arada blog tasarımın harika olmuş, uzun zamandır gelmemişim demek ki, utandım şimdi. sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥