Thalia Organik Argan Yağlı ve Coenzym Q10 Yaşlanma Karşıtı Cilt Kremi deneyimim

Thalia Organik Argan Yağlı ve Coenzym Q10 Yaşlanma Karşıtı Cilt Kremi


Son günlerde adından sıkça bahsettiren Argan Yağının cilde faydaları saymakla bitmiyor.Tabi her şeyde olduğu gibi saf organik olanlar bu etkileri direk verenler.
Argan Yağının bilimsel olarak açıklanmış faydalarına öncelikle bir göz atalım isterseniz.
Kırışıklıkları azaltarak cildinizin sıklaşmasını sağlar.
Sivilce tedavisinde oldukça etkilidir.
Cildinizin yumuşamasına yardımcı olur.
Güneş(UHV zararlı ışınları), sigara, stres, çevre kirliliğinin olumsuz etkilerini ortadan kaldırarak hücrelerin yenilenmesini sağlayarak cildinizi canlandırır.
Ciltteki tahriş ve iltihaplanmayı azaltabilir.                                                                  
Göz altı kırışıklıklarında etkilidir.
Hamilelik çatlaklarının önenmesinde faydalıdır.
Hem kuru hem de yağlı ciltler için kullanıma uygundur.
Vücüt sağlığımızla paralel olarak cilt güzelliği içinde kullanılan ürünlerde artık daha bilinçli durumdayız.İçeriklerini araştırıyor bize en zararsız ve en yüksek düzeyde temiz içerikli ürünleri kullanmaya özen gösteriyoruz.
Bu gün sizlere bir süredir severek kullandığım Thalia Markasına ait Thalia Organik Argan Yağlı ve Coenzym Q10 Yaşlanma Karşıtı Cilt Kreminden bahsedeceğim.Aslında elimdeki krem 20 ml tester boyutuydu.Kelebek kadınlar blogger etkinliğimde bir güzel kutu içerisinde bizlere hediye ettikleri bir çok ürünün içersinde 4 adet aynı üründen olunca rahatlıkla hepsini kullanarak bende ürün hakkında bir fikir oluşması için yeterli oldu.Firmanın satışta olan orjinali ise 200 ml.
Gelin isterseniz Thalia Firmasını önce kısaca bir  tanıyalım.

''Thalia markası doğal güzelliği öne çıkaran kozmetik ürünlerini geliştirmek üzere 2006 yılında Akten Kozmetik tarafından yaratılmıştır.
55 yıllık kozmetik ve ilaç sektörü tecrübesiyle Akten Kozmetik, doğal sabun ile başlayan doğal güzellik ürünlerini cilt bakım ve saç bakım kategorileriyle genişletmeye devam etmektedir.
Avrupalı ve Türk uzmanlarla beraber yüzlerce saatlik AR-GE çalışmalarıyla geliştirilen Thalia ürünlerinin formülasyonları doğal bitki özlerinden oluşmaktadır. Böylece Thalia ürünleriyle doğadan gelen güzelliği bozmadan size ulaştırabilmektedir.''

Thalia Organik Argan Yağlı ve Coenzym Q10 Yaşlanma Karşıtı Cilt Kremi


Thalia Organik Argan Yağlı ve Coenzym Q10 Yaşlanma Karşıtı Cilt Kremi nin içeriğinde Organik Argan Yağı, Shea Butter, Candellia Özü, Provitamin B5 ve Vitamin E gibi besleyici özlerle cildinizin ihtiyacı olan nemi sağlayan maddeler bulunmakta.
Koruyucu ve parepen içermeyen ürün,gün boyu cildin kendini yenilemesine yardımcı olurken yaşın ilerlemesiyle cildimizde azalan ,Coenzym Q10 hücre içinde oksijenin kullanımını arttırırak bir bakıma hücrenin akciğeri gibi davranır,Buda cildin daha taze genç ve ışıltılı görünmesine yardımcı olur.Soya proteniylede zenginleştirilen krem cildin daha pürüzsüz görünmesini sağlıyor.Kuru bir cildim olduğu için nemlendirici içeriği yüksek olan bu krem ekstra nemlendirici takviyesine gerek duymadan cildim için rahatlıkla kullandığımıda belirtmeden geçemiyeceğim.
Günlük olarak düzenli kullandığım Thalia Organik Argan Yağlı ve Coenzym Q10 Yaşlanma Karşıtı Cilt Kremi cildimda ağırlık yapmadan rahat emilimiylede sürüm kolaylığı sağlıyor.
Şuan elimdeki ürünlerin tamamını bugün itibariyle bitirmiş bulunmaktayım.Daha iyi etkilerini cildimde gözlemlemek için devamını kullanacağım ürünler arasında yerini aldı bile.
Ürünü daha detaylı incelemek isterseniz firmanın web sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.






Yorumlar

  1. Argan içeriyor olması çok güzel. 👍

    YanıtlaSil
  2. SON ZAMANLARDA ÇOK MERAK ETTİĞİM BİR MARKA :) SİVİLCELERİM İÇİN BENDE EDİNSEM İYİOLACAKGALİBA :)

    YanıtlaSil
  3. argan yağı giren bir ürün zaten nasıl kötü olabilir teşekkürler canım paylaşım için.

    YanıtlaSil
  4. Argan yagli ürün hiç kullanmadim göz kremini bulursam deneyeyim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥