Kitap Önerisi-İlker Özmestçi-Bittin Oğlum Sen


İlker Özmestçi-Bittin Oğlum Sen


İnsanlığın varoluşundan buyana iki karşı cinsin birbirini anlama çabaları hep ilgi çeken bir konu olmuştur.
Hayatın anlamı bence,sevgiye dayalı olduğuna göre doğayı yaşamı hayatın getirdiği sunduğu herşeyi sevmenin yanında tabiki  karşı cinsle bağ teşkil eden sevmek ve sevilmek,aşk tutku haz almayı da beraberinde getiriyor.
İster kadın olsun ister erkek yaradılışımız gereği farklı yapılarda insancıklarız.
Farklı düşünür farklı hareket eder farklı eyleme geçeriz.
Ortak noktamız ise  hep  ANLAŞILABİLMEK dir.
Kadın olarak ele alacak olursak;duygusallığımız sürekli ön planda oldukça ve karşı cinsten de aynı paralel düşüncede beklentilerimiz varsa hayal kırıklıkları kaçınılmaz oluyor.
Düz net mantıkla düşünen ve hareket eden erkekler içinse tam bir kaus karmaşasından başka bir olgu olmuyoruz diyelim.
Aşk,evlilik,boşanma,aldatma,birliktelik ilişkiler beklentiler yaşananlar;
herkese göre doğrular herkese göre yaşananlar analizler  farklı.

İlker Özmestçi-Bittin Oğlum Sen

İkili ilişkiler deki yanlışlar,doğrular ve beklentilere bir kapı aralayan İlker Özmestçi Destek yayınların dan çıkan,''Bittin Oğlum Sen'' ismiyle kaleme aldığı kitabında aslında kadınlara erkekler ve ilişkiler hakkında  bir yol gösterici gibi görünse de bana göre kadınları ve bir ilişkideki beklentilerini anlama konusunda erkeklere de büyük bir kaynak olmuş.
İlker Özmestçi-Bittin Oğlum Sen

Severek bir solukta okuduğum kitap bitince daha önceki çok ilgi çeken kitabı olan İstanbul Erkeği nide uzun uğraşlar sonunda buldum ve aldım.

İlker Özmestçi

İkili ilişkiler üzerine güzel tespitler ve yönergelerle sanki sohbet ediyorcasına kaleme aldığı bu iki kitabı da eminim hiç sıkılmadan severek okuyacak ve çoğunlukla da kendinizi sorgulayacaksınız.
Kitabın içeriğinden uzun uzadıya bahsetmek istemiyorum çünkü, herkesin görüş yapısı ve değerlendirmesi farklı olacaktır.
Ama şu var ki her iki cinsin penceresinden bakmak ve ön yargılarınızdan kurtulup karşınızdaki kişinin dünyasına daha net bakabilmek için kesinlikle güzel bir kaynak..




Yorumlar

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥