Silva Network Blogger Etkinlik



Herkese Merhaba,geçtiğimiz haftalarda www.biryudumkivan.com blogunun sahbi Gökçinın davetiyle Mecidiyeköy de Silva Network  Firmasının merkezindeydik.Çok çeşitli ürün gamlarına sahip olan markanın ürün çeşitlerinin bir çoğunu yakından görüp hem ürün özellikleri hemde firmanın sistemiyle ilgili bilgiler alma fırsatı bulduk. 


Silva Network; 2007 yılında kurulan % 100 Türk sermayeli, Network Marketing sektöründe faaliyet gösteren bir şirkettir.Mikrofiber ürünlerin ilk üreticisi olan Silva Network, bu sektördeki deneyimini Network Marketing alanında da kullanmaktadır.
''Hayatı kolaylaştıran çözümler'' sloganıyla hizmete başlayan Silva Network ; Türkiye genelinde binlerce üyeye iş istihdamı sağlayarak, gerek kaliteli ürünleriyle, gerek müşteri memnuniyetiyle hızla büyümeye devam etmektedir. Üretimi ve satışını yapılan tüm ürünlerde insan ve çevre sağlığını korumak, yeni nesillere temiz bir çevre bırakmak ve kazanç sistemimizle ihtiyacı olan her bireyin kazanmaları için en özel avantajları sunmak misyonları. Son teknolojiyle üretilen mikrofiber temizlik ürünleri, biyolojik deterjanlar, bambu havlular, kişisel bakım ürünleri,takılar, doğal pamuktan üretilmiş iç giyim ürünleri, pratik mutfak ürünleri, silikon kalıplar, BPA içermeyen bebek ürünleri, su arıtma sistemleri ve daha bir çok ürün titizlikle seçilir ve bir çok sağlık testinden geçtikten sonra değerli üyelerimizin ve tüketicilerimizin beğenisine sunulur.
Evde boşa geçen vakitlerinizi daha verimli değerlendirmek , hem aile bütçenize destek olmak hemde yaşamınıza artı bir kalite katmak için Silva ailesine sizde katılabilirsiniz.

%100 Türk sermayeli
Sıfır risk,minimum sermaye
Daha fazla boş zaman
Maddi özgürlük
Aylık ya da yıllık üyelik aidatı adı altında herhangi bir ödeme yok!
Üyeliğiniz sipariş vermeyince iptal olmuyor!
Sirkülasyonu hızlı olan ürünler sayesinde satış yapmanız kolaylaşıyor.
Kalite ve güven bir arada!
Satış sonrası destek sayesinde üyeler zorluk yaşamıyor.
Kendi ihtiyacınız için bile üye olsanız kazanıyorsunuz.
Sosyal çevreniz genişliyor.
Kendi işinizin patronusunuz.
Hem satarak hem de üye yaparak kazanıyorsunuz.

Daha detaylı bilgi için 
http://www.silvapazarlama.com.tr/ sitesini inceleyebilirsiniz.
Güne dair videomuzu aşağıda izleyebilirsiniz.




Yorumlar