Yaşlanma belirtilerine Perricone MD Blue Plasma ile dur deyin!

Perricone MD Blue Plasma


Perricone MD Blue Plasma
Dr. Nicholas Perricone’nin ismini alan marka, dermatolojik açıdan önemli işlere imza atan doktorun uzun süre devam eden bilimsel nitelikli çalışmalarının ürünü olarak kullanıcılarla buluşur.  Dr. Perricone, cilt bakımı ve diyet alanında birçok çalışma yapmış ve bu çalışmaları Amerika’da karşılık bulmuştur. Botoksa tamamen karşı çıkan Dr. Perricone, yaşlanma giderici etkinin içsel olarak ve doğal ürünlerle gerçekleşmesi gerektiğini savunur. Bu noktada besinlerin ve tropikal anti-aging uygulamalarını önemini vurgulamaktadır. Dr Nicholas Perricone cildin doğal yollarla iyileştirilmesi düşüncesini dermakozmetik alanına uyarlamıştır. Bu uyarlamanın ürünü de Perricone ürünleri olmuştur.  Dermatoloji alanında bilimsel çalışmalarına bağlı olarak belirli bir standart oluşturma çabasındaki Perricone, yaşlanma, cilt ve beslenme hakkında insanlara detaylı şekilde bilgiler sunmuştur. Deri problemi ile ilgili 120 civarında patenti bulunan Dr. Perricone cilt sorunlarının çözümünde sistematik tutumuyla bilimsel bir yaklaşıma sahiptir.

Perricone MD Blue Plasma

Perricone Blue Plasma

Markanın popüler serilerinden olan Perricone Blue Plasma ürünleri yaşlanma belirtilerini durduran ve zamana karşı cildin güçlenmesini sağlayan içeriklere sahiptir. Bunu doğal özlerle ve antioksidan etkili hazırlanan ürünlerle sağlar. Ciltteki hasarı doğrudan onarmaya yönelik olan bu ürünler aynı zamanda canlılık, tazelenme, ferahlık duygusunu da kullanıcılarına veriyor. 
Perricone Blue Plasma Ürünleri, yüzün en hassas bölgesi olan göz kenarlarının bakımı ve tedavisinde ekstra bir etkiye sahiptir. Kuruluk nedeniyle oluşan kırışıklıkları, çizgileri gidermede belirgin etkiye sahiptir. Gözaltlarında yaşanan torbalar ve morluklar için özel şekilde formüle edilmiştir. Hasarlı bölgeleri onarır ve düzenli kullanımla ortadan kaldırır. Bu sayede daha canlı ve pürüzsüz görünüm elde edilir.
Perricone MD Blue Plasma Ürün Çeşitleri
Blue Plasma Orbital: Gece boyunca uykusuz kalan kişilerin imdadına koşan bir ündür. Gözaltındaki ince çizgiler, torbalar ve koyu halkalar için özel üretilmiştir. Sıkılaştırıcı gücü yoğundur ve hassas bölgelerin özelliklerine uygun içeriğe sahiptir. Kolay emilen yapısıyla kısa sürede etkisini gösterir. Kullanımında kirpiklere ve göz içine temas etmesi engellenmelidir.
Blue Plasma Pürüzsüzleştirici & Hücre Yenileyici Peeling: Ürün, yıpranan ve kırışan deriyi hücresel düzeyde yenileyerek tazelik katmak amacıyla üretilmiştir. Özellikle banyo sonrası kullanımı ile maksimum etki almak mümkündür. Parlak ve yenilenmiş bir görüntü yanında antioksidan özelliği ile de fark yaratan peeling ürünü yaşlanmayı erteler tüm günün stresini atmanıza yardımcı olur. Doğal özleri ile yumuşak dokunuşlar elde edebilirsiniz.
Dr Perricione Ürünleri Ayrıcalığı
Dr. Perricione öncülüğünde bir araya gelen ürünler bugün dünya üzerinde ciddi bir kullanıcı kitlesine sahiptir. İç sağlığın dış güzelliğe etkisini vurgulayan felsefesiyle marka adeta devrim yaratır. Her biri özel formüllere sahip Perricone ürünleri bilimselliğin, doğallığın ve teknolojinin bileşiminden oluşmuştur. Profesyonel demrakozmetik markası kullanıcılarına doğal antioksidanlar içeren, gıda takviyesi ve tabletlerle topikal formülasyonlar barındıran 3 aşamalı program sunmaktadır.

Perricone Md Blue Plasma ve diğer perricone md ürünlerini narecza adresinden inceleyebilir ve güvenle sipariş verebilirsiniz.

Yorumlar