Otacı Keratin Argınıne saç bakım kompleksi deneyimim

otacı


Yeni bir ürün yeni bir deneyim.Otacı nın yeni çıkarmış olduğu,İşlem görmüş zayıf güçsüz saçlar için özel olarak formule edilmiş keratin bakım kompleksi.Firma tarafından deneyimlemem için elime ulaşmıştı.Tamamı bitene kadar yorumumu yazmak için bekledim.
Öncelikle saç bakım kompleksinin vaad ettiklerine bir göz atalım.

''Keratini oluşturan Bitkisel Proteinli içeriği ile cansız, ince telli, dökülme eğilimi olan, yoğun kimyasal işlem görmüş, çabuk kırılan, yıpranmış saçların onarılmasına yardımcı olur. 
Mısır nişastası ve Pancar özü ( Sugar Beet / Beta vulgaris Ekstresi), yumuşak, pürüzsüz ve ipeksi bir his kazandırır, kalıcı nemlilik sağlar. Bu iki maddenin kombinasyonu saç telindeki nemliliği artırır.
Dermatolojik olarak test edilmiştir.
Paraben ve formaldehitsizdir.
Boyar madde içermez.
Katı veya Sıvı parafin ( mineral yağ), trietanolamin içermez.
PEG içermez.
Hayvansal kökenli maddeler içermez, hayvanlar üzerinde test edilmeden geliştirilmiştir.'' 

Blogumu ve yazılarımı takip eden ler bilirler cildim gibi saçlarımda kuru yapıdadır.Birde ince telli olduğu için,sürekli boyadığımdan çok çabuk yıpranıyor malesef.Dökülme ye gelince çok şükür normalin dışında bir artış yok sıralar.Mümkün olduğunca bakım yağlarıyla saç sağlığımı desteklemeye gayret ediyorum.
Otacı Keratin Argınıne saç bakım kompleksi bana göre harika bir kokuya sahip.Saçı temizleme ve köpürmesi gayet iyi.Normalde ben saçlarım boyalı olduğu için saç kremi kullanmadan saç temizliğimi tamamlıyamazdım.Ama bu ürün saç kremi ihtiyacımıda ortadan kaldırdı.Kesinlikle saçları nemlendirmesi mükemmel.Yağlı saçlar için bu durum bir fark yaratırmı bilemiyorum.
Saçlara hacim katması ve parlaklığı tatminkar edici.Benim saçlarım kuru olduğu için çok çabuk yağlanmaz.Bu sıcak yaz günlerinde sık sık duş aldığım için yağlandırma konusunda bir fikir öne süremiyeceğim malesef.
Ben tekrar alabileceğim ürünler listesine ilave ettim bile.

Yorumlar

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥