Makyaj sabitleme spreyi Nyx Dewy Finish

Nyx Dewy Finish



Herkese merhaba,
Yaz ayı sona erdi artık.Sıcaklardan çoğumuz cildimize abartılı makyaj yapmaktan kaçındık.Soğuk havalar başlayınca benim için makyaj sezonuda açılmış oluyor .
Haziran ayında Nyx Cosmetics in Bağdatcaddesin de açılmış olan mağazını ziyaretimde adığım ürünlerden birtaneside Makyaj sabitleme spreyi Nyx Dewy Finish di.Çok kuru ciltli olduğum için ben ıslak bitişli olanını tercih ettim.Yağlı ciltler için mat bitişliside mevcut.
O zaman ne kadara aldığımı hatırlamıyorum ama 60 ml bu ürün sitesinde şuan satış fiyatı 23.95 TL
Haziranın son haftaları ve temmuz ayının ilk haftaları 4-5 kez kullandığım sonrasında sicak havadan dolayı bırakmak zorunda kaldığım bu ürünü bir haftadır uyguladığım makyajlarımda tekrardan kullanmaya başladım.

Nyx Dewy Finish

Özellikle uzun saatler  dışarıda olmak zorundaysanız ve makyajınızın bozulmasını istemiyorsanız adeta bir kurtarıcı oluyor sabitleme spreyleri.Daha canlı taze bir görünümü sağlayan ıslak bitişli bu sprey bir kaç saat aralıklarla bence yenilenmesi gerekiyor.
Çok kuru ciltli olduğum için pudra ağırlıklı yaptığım makyajlar genellikle cildimde çok belli oluyor.Bu sprey bu görüntüyü aldığı için çok daha taze canlı bir görüntü sağlıyor.
Küçük boyutlu olması rahatlıkla dışarı çıkarken yanınızda fazla yer kaplamadan taşımanıza olanak sağlıyor.
Çok beğenerek kullandığım bu ürün bitince tekrar alacağım ürünler listesine girdi bile.


Yorumlar