Newmacy Dream Satin Pudra Deneyimim

Newmacy Dream Satin Pudra Deneyimim


Geçtiğimiz yaz başlarında Newmacy kozmetiğin büyük bir paletini almıştım.Severek kullandığım bu paletin ardından firma tarafından gönderilen bir çok makyaj ürünlerinide deneme fırsatı buldum.Denediğim ürünleri arasında ilk olarak blog paylaşımımım Matte Föndeten hakkındaki yazımı buradan okuyabilirsiniz.
Newmacy Dream Satin Pudra yı kullanabilmek için biraz beklemem gerekiyordu.Sebebine gelince ,bu yaz cildim fazlasıyla bronzlaştığı için ten rengimin biraz açılması  makyajımın daha doğal durması için gerekliydi.Aynı zamanda yazın ve sicaklarda çok ten makyajı yapma taraftarı değilim.

Newmacy Dream Satin Pudra Deneyimim



Ürünün 2 katlı tasarımdan oluşuyor.En alt bölümde pudrayı uygulayabileceğiniz süngerin bulunduğu bölüm güzel düşünülmüş.Pudranın yüzeyindeki kabartma desen ,ay nasıl kıyıcam kullanıcam dedirten güzellikte.
Yapısı ince hem süngeriyle hem fırçayla kullandım.Fırçayla uygulamalarda malesef biraz tozutuyor.O yüzden bence tampom hareketlerle süngeri yada farklı bir tür yumuşak pompom tarzı bir süngerle uygulanmalı.Ben föndeten sürer gibi değilde daha çok dokundurarak cildimde uygulamayı daha çok doğal durduğuna inanıyorum.

Newmacy Dream Satin Pudra Deneyimim


Benim gibi çok kuru bir cilt yapınız varsa ten makyajı öncesi mutlaka çok iyi cildinizi nemlendirmenizi öneririm.Aksi taktirde yeterince neme doymamış ciltte föndetenler dahi pütürlü bir görüntü verecektir,haliyle üstüne uyguladığınız pudrada güzel durmayacaktır.

Uygun fiyatlı ince yapılı bir pudra arayanlara gayet güzel bir ürün olarak önerebilirim.
Sizler newmacy ürünleri hakkında neler düşünüyorsunuz,yorum olarak benimle paylaşırsanız sevinirim.

Yorumlar

  1. Duruşunu bende çok beğendim güzel paylaşımın için teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥