Newmacy Cosmetics Kontür ve Kapatıcı Paleti İncelemem

newmacycosmetics kontür paleti


Ekranlarda yada fotoğraflarda hayran kalarak baktığımız ünlülerin ciltlerinin nasıl böyle kusursuz göründüğünü hepimiz düşünmüşüzdür sanırım.
J-Lo veya Kim Kardashian gibi yıldızların çıkık elmacık kemikleri ,aydınlık taze ciltleri kusursuz makyajlarının sırlarından en önemlisi ,makyajlarındaki doğru kontürleme uygulamasıdır.
Gölge ve ışık oyunları kullanarak hem yüzümüzü boyutlandırabilir hemde öne çıkarmak istediğimiz yüzümüzün belirli noktalarını vurgulayabiliriz.
Kontür uygulamasında temel kural,gizlemek istediğiniz noktaları koyu renk,öne çıkarmak istediğiniz bölgeleride açık renkle vurgulamak.
Kontür uygulaması yapmadan önce ten renginizden 1 ton açık ve yine ten renginizden bir ton koyu iki renk föndeten yada özel kontür ürünleri kullanabilirsiniz.

newmacycosmetics kontür paleti


Son günlerdeki makyajlarımda kullandığım Newmacy Professional Kontür paletini severek kullanıyorum.Palet içersinde 20 ayrı renk krem yapıda ürünler bulunmakta.Sadece kontür değil kusurlu bölgeleri gizlemek için de 8 ayrı kapatıcı  renk bulunmakta.
Sağ kısımda 8 renk ten oluşan bu bölüm de yüzünüzdeki çeşitli cilt kusurlara uygun renkler var.Artık makyaj la uzaktan yakından herkesin biraz bile olsa bilgisi var bu kapatıcılar konusunda.

newmacycosmetics kontür paleti

Yukarıda gördüğünüz palet içersindeki kapatıcıların tende görünüş renkleri.
Yeşil renk, sivilce, kızarıklık gibi kusurları kapatmada, pembe koyu göz altı halkaları kamufile ederken , bej renk yüksek kapatıcılık gerektiren problemleri gizliyor. Paletin en açık renkte olan beyaz rengi concealer olarak kullanabilirsiniz.

newmacycosmetics kontür paleti

Kontür uygulamaları için oldukça çok ton rengi mevcut.Yumuşak kremsi yapıda olduğu için yüzde dağılımıda çok rahat oluyor.Ben fırçayla uygulamakda zorluk çektiğim için sünger yardımıyla hem föndetenimi hemde bu kontür paletini çok rahat daha uygulayabiliyorum.
Firmanın internet üzerinden satışları başladımı henüz bir bilgim yok.
Kadıköyde bir kozmetik mağazasında çeşitli ürünleri satılmakta.Eminönü'nde bir showromları olduğunu duymuştum ama henüz ziyaret etme fırsatım olmadı.Finmanın instagram hesabına @nevmacycosmetics adresinden ulaşıp ürün yelpazesi hakkında bilgi alabilirsiniz.






Yorumlar

  1. detaylı yazı için teşekkürler sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Cok güzel renk secenwkleri varmis 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende çok sevdim,yorumunuz için teşekkürler.Sevgiler

      Sil
  3. Hem concealer hem corrector hem kontür, oldukça işlevli bir paletmiş. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ev kullanımı için çok işlevsel bir palet,teşekkür ederim.Sevgiler

      Sil
  4. Her cilt tonunu uyan renkler . Yazı için tesekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Şu sıralar çok kez ismini duyduğum, ve çok merak ettiğim bir markaydı. Bu zamanlar yaşıma uygun bulmadığım için bu tür ürünler kullanmıyorum, ama yaşım gelince kesinlikle denemek için alacağım..

    Sevgilerle.. :) <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim,ilerde inşallah gönlüne göre ürünler kullanırsın.Sevgiler.

      Sil
  6. çok işlevli oluşunu sevdim
    tanıtım için ayrıca teşekkürler
    sen de güzel günlerde kullan inşallah

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥