Nestle Professionel Türkiye ev dışı tüketiminde 20 yaşında

Nestle Professionel Türkiye



Nestlé nin ev dışı tüketim alanında uzman iş birimi Nestlé Professional , Türkiye’deki 20. yıllık başarısını ve önümüzdeki dönem hedeflerini, benimde davetlisi olduğum St. Regis Otel’de bir yemekte  basın mensuplarıyla paylaştı.

Nestlé Professional Türkiye Ülke Müdürü Arzu Alibaz,''Sektör küçülürken büyümek çok önemli bir başarı.Son 10 yılda,yıllık ortalama büyümemiz yüzde 18. Bu yıl ki yüzde 16'lık büyüme ise sektördeki daralmaya rağmen aynı istikrarı yakaladığımızı gösteriyor ''dedi.

Nestlé Professional,Türkiye'de 20 yıldır otel,restoran,kafe,eğitim,askeriye,hızlı yiyecek ve içecek makineleri operatörleri gibi farklı kanallardaki müşterilerine sağlıklı,lezzetli yiyecek ve içeçecek çözümleri sunmakta.

Beverage Academy


Dünyada ilk defa Türkiye’de hayata geçirilmiş olan Beverage Academy

Nestlé Professional olarak eğitime de yatırım yaptıklarını kaydeden Alibaz,sektörde konunun ehli ve uzman kişilerin olmasının önemine değinerek şunları söyledi.''Değişen tüketici taleplerine paralel olarak sektörün lezzete olduğu kadar hijyen ve kaliteli sunum konusunda da bazı ihtiyaçları var.Son 6 yıldır yaklaşık 300 profesyonelin katılımı ile Nestlé Professional Bevarage Academy eğitim programı düzenliyoruz.Bu,Nestlé Professional 'in tüm satış ve pazarlama ekipleriyle,iş ortakları ve müşterilerine yönelik olarak düzenlediği,satış,pazarlama,kalite,finans eğitimlerinden teknik operasyona,beslenme eğitimlerinden içecek sunum becerileri ve barista derslerine kadar tüketiciler için nasıl ''daha fazlasının mümkün kılınacağına''ve konusunda uzmanlaşan ekipler ile işe nasıl daha fazla değer katabileceğine odaklanılan,artık geleneksel hale gelmiş 3 günlük bir eğitim programı.Dünyada ilk kez Türkiye'de uygulanan ve geçtiğimiz yıllarda Nestlé Professional ın tüm dünyadaki en iyi uygulamalarından biri seçilen Nestlé Professional Bevarage Academy,tüketici trendlerini takip eden,müşterilerimizin ihtiyaçlarını belirleyen ve doğru çözümlere onlar için daha fazlasını mümkün kılan güçlü,bilgili bir ekip olmaya hizmet eden bir eğitim programı niteliğinde.
Eğitimlerde sunum şekli,ve ürünün mesajına kadar her konuya;kısaca bir fincan kahve ile tüketicilerin nasıl daha fazla memnun edilebileceğine odaklanıyor.Biz Nestlé Professional olarak Nescafe markamızla kahve uzmanıyız.Menü tasarımından mekan giydirmeye ve personel eğitimine kadar toplam çözüm sunarız.Eğitimde kahve ve kahve sunumu ile ilgili tüm basamakları teker teker atlıyoruz.Beverage Academy olarak bugün,yıllardır bize eşlik eden eğitmenlerimizle,distribütörlerden satış elemanlarına çığ ibi büyüyen başarılı ekipler yetiştirmenin ve dünyanın en başarılı uygulamaları arasında tam not almanın haklı gururunu yaşıyoruz''dedi.




Yorumlar

  1. Kahvesini hiçbir şeye değişmem.Bu başarıya hiç şaşırmadım ♥

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥