Babe Hydra-Calm Body Wash Duş jeli

Babe Hydra-Calm Body Wash Duş jeli


Hassas cilt in genel belirgin özellik yapısını,yapılan bakımlara karşı daha duyarlı, normal ciltle kıyaslandığında tahrişlere daha meyilli bir cilt tipi olarak tanımlayabiliriz. Bu tarz cilt tiplerinde  bariyer fonksiyonu bozukluğu olduğu için sinir uçları savunmasızdır ve sinirsel tepkiler daha güçlüdür. Akabinde yanma, sızlama ve kaşınma gibi sinirsel faaliyetler sonucu  hissedilen belirtiler görülür.
Kızarıklık, pullanma, sulanma hassas ciltlerin genel olumsuz etkilerindendir. 
 Bağışıklık sistemi hassas ciltlerde çabuk tetiklenen bu durumlara karşı özel bakım ürünleri kullanmak sorun oluşumunu daha da azaltmaya yönelik alınabilecek önlemlerdir.
Parfüm içermeyen dermokozmetik ürünler kullanılmalı.
Bilinen tüm tahriş edici ve allerjik maddelerden uzak durulmalı. Parfüm, aromatik yağlar, isopropil veya SD alkol, mentol, nane özleri, turunç özleri, kurutucu kil maskeleri kan akışını hızlandıran kimyasallarda sakınmak ,cildi soyan veya kuru bırakan ürünler kullanılmamalıdır.
Hassas ciltlerin özellikleri ve bakımında hangi tip ürünlerden kaçınmamız gerektiğine dair bu bilgilerden sonra ,hassas cilt yapısına sahip seniz,vücut bakımında rahatlıkla kullanabileceğiniz Babe Hydra-Calm Body Wash Duş jeli nden sizlere bahsetmek istiyorum.
Özel formüle edilen içeriği ile, cildinizin günlük bakımını kusursuzca gerçekleştirebilirsiniz. Vücut hijyenini sağlarken cilde zarar vermez aynı zamanda nemlendirir, cildi kusursuzca yeniler, parlaklık ve canlılık katar. Cildin gün boyun nemlenmesi ve dış etkenlere karşı koruması için uygulanan bir jeldir. Hassas ve narin ciltler günlük hijyen için uygun süt görünümlü duş jelidir.

Babe Hydra-Calm Body Wash Duş jeli

İçeriğinde: jojoba ,aloe vera ve papatya bitki özleri bulunmakta.Cildi yatıştırırken nemde sağlayan duş jelinin kokusunuda çok seveceksiniz eminim.
Süt kıvamındaki jel ıslak vücudunuza sürüp uygulama sonrası durulayınız.
500 ml boyutuyla epey bereketli bir ürün.
Babe markasının tüm bakım ürünlerinde olduğu gibi bu ürün içeriğinde de parapen,mineral yağ,alerjen parfüm,boyar madde ve hayvansal katkı maddeleri bulunmamakta.
Firmanın diğer ürünleri hakkında bilgi almak için aşağıdaki web adresini ziyaret edebilirsiniz.






Yorumlar

  1. çok doğal bir marka bir keresinde ben de yüz yıkama jelini kullanmıştım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende ilkkez ürünlerini kullanıyorum canım,kokusunu ve etkisini sevdim.

      Sil
  2. Papatya kokusuna bayılırım :)
    Güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sende bendensin ozaman,sende güzel günlerde kullan canım.

      Sil
  3. markanın çok iyi olduğunu duymuştum ama 1-2 tester krem dışında bir şey deneyemedim..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥