Doğadan Gelen Güzellik Termalıfe Peloid Yüz Maskesi


Termalıfe Peloid Yüz Maskesi


Termal turizmin  başkenti  diye bilinen Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinden doğal peloid termalife doğal yüz maskesinden bahsedeceğim sizlere.Maskenin özelliklerine geçmeden peloid çamurunun faydalarını yakınen gözlemlediğim için sağlık yönünden anneciğimin teccübelerini aktarmak isterim. Bel ve boyun fıtığı aynı zamanda eklem romatizma sorununu yıllardır çeken anneciğim doktorunun tavsiyesi ile, her sene 15 günlük rezervasyon yaptırıp Afyonkarahisar Sandıklı bölgesine giderdi. Termal bir tesis de hem şifalı termal su banyolarına hemde  peloid çamur banyolarına katılırdı.Şiddetli ağrılarına iyi gelen bu kürlerden dolayı yıllarca düzenli olarak gittiğinden faydalarını yakınende görmüş biri olarak çok iyi bilirim.
Bölgenin özelliği olan peloit çamuru yüksek miktarda termal sülfat,bikarbonat ve kükürt içeriyor.
Annem dende bildiğim üzere tıp dada eklem romatizma ve kas ağrıları için tedavi amaçlı önerilen bu peloit çamuru sağlıklı kalmanın yanısıra,antioksidan özelliği sayesinde genç kalmak içinde kullanılmakta.

Doğadan Gelen Güzellik Termalıfe Peloid Yüz Maskesi

Termallıfe Peloid Yüz Maskesi deneyimime geçecek olursak;
Öncelikle sağlık bakanlığından onaylı ve ürün üzerinde bir çok araştırmanın yapılmış olması ve sitelerinde tüm bu belgeleri okuyucusuna açıklıkla sunmuş olmaları firmanın şeffaflık politikası beni çok mutlu etti.
Termal su ve peloid çamurunun birleşimiyle itina ile Afyon Sandıklı daki üretim tesislerinde hazırlanan ürün içersinde doğal olmayan hiç bir koruyucu madde bulunmamakta.
Ciltde vaad ettiği özellikler ise;
Cilde canlanma,tazelik ve gençlik
İçersinde bulunan zengin minareller sayesinde cilde nem desteği sağlar
Cilt üzerindeki zehirli maddeleri yok ederek detoks etkisi yapar.
Düzenli kullanıldığında cilt lekelerini hafifletir.
İçerisindeki humik asit iltihap gidericidir ve sivilce oluşumunu engeller
Antiaging etkisiyle cilt yaşlanmasını önler
Ve kullanırken farkettiğim diğer bir özellik içeriğindeki hafif kum yapısıyla temizleme esnasında peeling görevi görür.

Termalıfe Peloid Yüz Maskesi
Temizlenmiş cilde paket içersindeki maske göz ve dudak çevresine gelmeyecek şekilde ince bir tabaka halinde sürmeniz gerekiyor.Maskenin cilt tiplerine göre cilde uygulandıktan sonra bekleme süreleri farklı.Hassas ve kuru ciltlerde 8-10 dakika,normal ciltlerde 10-15 dakika,yağlı ciltlerde ise peloid iyice kuruyana kadar 15-20 dakika bekletilmelidir.Sabun yada benzeri temizleyici her hangi bir ürün kullanmadan sadece suyla ciltten arındırılma yapılmalıdır.
Termalıfe Peloid Yüz Maskesi

Toprak ve toprak bileşenlerine alerjisi olanların kullanmaması tavsiye olunmuş.
Firmanın olabilesi bazı etkilere karşıda bilgiler vermiş.Peloid maske kullanımı sırasında hafif sızı,yüzde gerilme,soğukluk kaşıntı yada kızarıklıkbelirtileri görülürse bunun normal olduğunu belirtmişler.Ben uygulamam esnasında maske kuruyunca sadece gerilme hissettim.Diğer etkilerden hiç biri oluşmadı.Maskeyi temizlerken hafif peeling etkisinden yararlanmak için yüzümde daireler halinde çok bastırmadan hafif masaj yaptım.Oldukça ferahlamış pürürsüz etkisini zaten sizde hissedeceksiniz.
Hangi sıklıkla kullanılabilir çok detaylı bilgi alamadım ama benim kuru ve hassas cildim olduğu için haftada 1 defa uygulayabilirim.
Ürünü incelemek  ve sipariş vermek için firmanın web sayfasından bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar