Noreva Sensidianne Soothing No Rinse Cleanser -Makyaj Temizleyici Solisyon

 Noreva Sensidianne Soothing No Rinse Cleanser


Cilt temizliğinde son günlerde kullanmaya başladığım ,Türkiye pazarına Radiks Pharma Dermokozmetik ve Sağlık Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. ile giren Noreva,
 Fransız bir dermokozmetik markası.  25 yılı aşkın süredir tüm dünyada dermotologların, eczacıların ve tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamakta.
Çevreye ve canlıya duyarlı bir marka olan Noreva, üretimin hiç bir sürecinde hayvanlar üzerinde test yapmamaktaymış.
Her cilt, dış uyaranlara karşı bir savunma mekanizmasına sahiptir. Bu mekanizmanın toleransı bazı ciltlerde düşüktür. Bu sebeple, çoğu cildin normal olarak algılayabileceği uyarıcılara acil durum tepkisi verebilirler. Kısaca tolerans düşüklüğü, hassasiyete sebep olur.
Bu yüzden hassas ciltlerin özel ürünler kullanımı önemini bir kez daha ortaya koyuyor.



 Noreva Sensidianne Soothing No Rinse Cleanser

Noreva nın hassas bakım ürünleri serisinden Hassas ciltler için Sensidianne Soothing No Rinse Cleanser -Makyaj Temizleyici Solisyon 250 ml şişede.Özel bir patent olan Neutrezen pro patenti ne sahip.Neutrezen pro patenti cilt yüzeyinde koruyucu bir bariyer oluşturarak cildin çevresel uyarıcılardan korunmasını sağlayarak cildin toleransını yükseltmek amaçlı çalışıyor.Bunun yanında güçlü bir yatıştırma etkisine sahip.
Cilt temizliği için bir pamuk üzerine yeterlibiktarda ürünü alıp temizlemeniz yeterli.
Durulama gerekmiyor.

 Noreva Sensidianne Soothing No Rinse Cleanser

Göz,dudak yüz makyajında rahatlıkla kullanılabiliyor.En hassas ciltlerin bile güvenle kullanımına yönelik formüle edilmiş ürün,cildi temizlerken rahatlatıp canlandırıyor.Cilt üzerinde kullanımından sonra sanki avuç avuç suyla yıkamışsınız ferahlığı vermesi bence en etkili belirtisi.Durulama yada suyla yıkamanız gerekmiyor.Deterjan içermeyen ürün,yüksek toleranslı olup,parapen ve alerjen içermiyor.

Noreva markasının tüm ürünlerini aşağıdaki web sitesinden inceleyebilirsiniz.


Yorumlar

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥