Secret Garden İstanbul


Secret Garden İstanbul


Geçtiğimiz hafta kırıksemsiye blogunun sahibi sevgili Esra cığımın Hint Kızları Konseptiyle düzenlemiş olduğu blogger etkinliği sayesinde ilkkez gittiğim Secret Garden İstanbul,doğayla iç içe,yeşilçam film lerinin o unutulmaz duygu yüklü aşk sahnelerinin hafızalarımızdan silinmeyen Sevda Tepesinde yer alan bir mekan.
İstanbul da şehrin hareketli akışından kurtulmak için çok da mesafe katetmeden biraz nefes alabilmek ve  ailenizle sevdiklerinizle keyif içersinde zaman geçirebilmek için gerçekten çok uygun bir mekan.
Boğaz manzarasına karşı 8500m² lik geniş alanı içersin de profesyonel ekibiyle kusursuz organizasyonlara imza atıyor.

Secret Garden İstanbul


Kına, Nişan, Doğum günü ya da bekârlığa veda partisi gibi her türlü özel gün etkinliğinizi gerçekleştirebileceğiniz gibi,aynen bizim katıldığımız etkinlikte olduğu gibi event,lansman,şirket toplantıları yada yemekleri içinde hem kapalı hem açık mekanları bulunmakta.
Birbirinden çeşitli ve lezzetli düğün menüleriyle, yemekli organizasyonlarınızda 1200, kokteyl düzeninde ise 2000 kişi kapasitesiyle Secret Garden İstanbul, menüden müziğe, fotoğraf çekiminden süslemeye kadar düğününüz için ihtiyacınız olan her şeyi düşünüyor. Size yalnızca “EVET” demek kalıyor.

Secret Garden İstanbul

Çocuklar için düşünülmüş çocuk parkı oyun alanı ailece gittiğiniz bir pazar brunch ında çocuklarınız eğlenirken sizinde gözünüz arkada kalmayacaktır.
Her tarafı yeşillikler le çevrili Secret Garden İstanbul’da organik ve leziz serpme kahvaltısıyla size muhteşem bir gün vaat ediyor.
İletişim ve detaylı bilgi için 
http://secretgardenistanbul.com/
Kalenderüstü Atadan Sk. No. 12
Yeniköy İstanbul
t. +90 212 299 00 77        
f. +90 212 223 47 55
info@secretgardenistanbul.com

Yorumlar

  1. Event fotograflarinizda sizin kadar mekanda dikkatimi çekmişti.cocuk parkı ve oyun alanı olması ailelerin en önemli ihtiyacı oluyor. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Harika bir mekan :) Sevda tepesinde olduğunu bilmiyordum, bilgi için teşekkürler canım, seni tekrar görmek güzeldi.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. güzel yermiş bana çok uzak maalesef...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥