En güzel anlarınız tablolarda hayat bulsun

tablodacom


İç mimari  ve dekorasyon da mekanı renklendirme de koltuk halı sehpa gibi mobilyaların yanı sıra aksesuarlarda çok önemli bir yer tutar.
Mekanın tarzı stiline ve  genişliğine uygun seçilen ,duvarları süsleyen tablolar la ortama daha dikkat çekici bir görüntü verebilirsiniz.
Klasik,modern yada country  tarzı, mekanlarda kullanılacak tablolarında seçimi de ona göre yapılmalıdır.

tablodacom


Tarzınız ne olursa olsun doğru seçilmiş tablolar mekana hem bir duygu katacaktır hemde atmosferini aynı oranda değiştirecektir.
En güzel anlarımızı ölümsüzleştiren fotoğraf kareleri de  tablolalar olarak süsler duvarları.
Düğün ,doğum yada hatırasını baktıkça yaşatabileceğimiz aile fotoğrafları,Türk toplumu olarak bizim için en değerli sevdiklerimizi tablolar da sürekli görebileceğimiz alanlarda yaşatmayı çok severiz.
Tablolar kendimiz için seçimlerimizin yanı sıra,sevdiklerimiz içinde en güzel hediye seçeneklerinden dir.

En güzel anlarınız tablolarda hayat bulsun.

14 Şubat sevgililer günü yaklaşırken sevdikleriniz için yada partnerinize vereceğiniz ,birlikte çekilmiş kareyi harika bir kanvas tablo olarak sunmak bence çok güzel bir seçenek.

İnternet üzerinden bu güzel hediyeyi hazırlatmak tabloda.com la çok kolay.Üstelik sevgililer gününe özel tüm tablolarda  %20 indirim fırsatına da sahip olacaksınız.

tablodacom


Ev iş yeri yada özel günleriniz için ister  bünyesinde bulunan sizin seçtiğiniz bir tabloyu isterseniz de  kendi seçtiğiniz bir fotoğrafı  kanvas tablo olarak hazırlatabilirsiniz.
En iyi baskı kalitesinde, en kaliteli malzemeler kullanarak el işçiliğiyle üretilen kanvas tabloları sizin seçiminize göre bir çok çeşitte hazırlamaktalar.
El yapımı kabartmalı kanvas tablolardan,ışıklı ,parcalı tablolara bir çok altarnatif   ve modeli katogoriler arasından seçbildiğiniz gibi,istersenizde tablonu sen  tasarla bölümüyle istediğiniz fotoğrafı internet siteleri üzerinden yükleyerek kendi tablonuzu tasarlayabilirsiniz.

tablodacom


Satın aldığınız yada özel yaptırdığınız tablo mürekkebinin 100 yıl solmaz garantisi olduğunu belirtiyorlar.
24 TL den başlayan fiyatlarla seçtiğiniz tablonun modeline istediğiniz özelliklerine göre fiyat aralığı değişmekte.
Türkiye içi 100 TL ve üzeri tüm kargolar dan extra kargo ücreti alınmamakta. 
Web sitesi üzerinden verilen  tüm siparişler 2 iş günü içerisinde kargoya verilmekte.Türkiye içinde 1-2 gün arasında adresinize teslim ulaşmakta. Kargolar özel olarak ambalajlanarak MNG kargo ile sigortalı olarak gönderilmektedir.
Bende oğlum ve nişanlısı için onların nişanında çekilmiş bir fotoğraflarını kanvas tablo olarak yaptırıyorum.Sevgililer günü için, onlara ömür boyu kullanabilecekleri bir anıda hediye etmiş olacağım böylelikle.
Sizde bu güzel hediye altarnatifi için tabloda.com u mutlaka ziyaret etmenizi öneririm.





Yorumlar

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥