Maybelline The Eraser Eye göz altı kapatıcısı yorumum

concealer

Maybelline The Eraser Eye göz altı kapatıcısı ülkemize geleli epey oldu.Benim elimde kapatıcılarım hala hazırda olunca biri bitmeden yenisinide almayayım derken ,yakın zaman önce  alınacak makyaj malzemeleri listeme nihayet dahil oldu.
Aldığım fiyat 29 TL
Öncelikle şunu belirtmem gerekirse, göz altlarım da bana göre yoğun bir morluk sorunu yaşıyorum.Her yeni aldığım kapatıcı da büyük umutlar taşısam da  sonuç olarak o istediğim hiç morluksuz görüntüye malesef bir türlü ulaşamıyorum.


concealer

Ürünün ambalajı yukarıda fotoğrafta gördüğünüz gibi.Rahat uygulama yapmak için süngerli başlığı çevirmeli aplikatörüyle aslında kullanımı kolay..Çoğu kullanıcının şikayetci olduğu süngerli bölümün hijyen açısından zorluğu sorunu,isterseniz sünger kısmını çıkarıp fırçayla yada başla bir makyaj süngeriyle uygulama imkanı da sunuyor.
Bendeki nude rengi yani koyu olan.Aslında satın aldığım mağazada diğer açık rengi olan light da denemiştim ama sanki oradaki kuvvetli ışıklar altında göz altı morluklarım ürün kullanımından sonra açık renkle daha farklı bir morluğa dönüştü gibi geldi.
Bu yüzden Nude rengini tercih ettim. Nude buğday tonunda.



Concealer

Aslında ince bir yapısı var.Ben göz altı kırışıklıklarıma dolmaması için çok fazla böyle kat kat uygulama yapmıyorum.Yaş itibariyle çizgiler derinleşince bundan kaçınmak gerektiğini düşünüyorum.Göz altı morluklarımı nispeten orta düzeyde kapatma sağlıyor.Tabi ben takıntı yaptığım için , hani hiç morluksuz ipek gibi görüntü arayışına girince memnuniyet derecem düşük oluyor haliyle.
Şimdi diyeceksiniz,mevcut sorunu bilip beklentiyi yüksek tutma:))
Haklısınız hemde çok haklısınız.Tüm bu yazdıklarımdan sonra bu ürün hakkında bilgi arayışı olanları da yanlış yönlendirmek istemem.Yoğun göz altı morluklarınız yoksa  şanslısınız, bu ürün bence sizi yeterince tatmin edecektir.
Ben ise yeni kapatıcı arayışlarına doğru yöneldim bile:)
Sevgiler...


Yorumlar

  1. Bir türlü sahip olamadığım sahip olmayı çok istediğim bir ürün. Morluklar için kafeinli ürünler öneririm size göz altları için uygulanan. Bir de turuncu bir kapatıcı üzerine bunu deneyin bence çok daha güzel olacaktır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Turuncu bir kapatıcıylada deneme yaptım aslında,dahada başarılı bir sonuç veriyor ama kaz ayakları ve göz altı çizgilerime dolmasını engelleyemedim nedense.Önerilerin için çok teşekkür ederim canım.Kafeinli ürünleri bir araştıracağım.

      Sil
  2. Yogun koyu halkalari tamamen kapatmiyor haklisiniz, ama ince bir ürün oldugundan günü kurtariyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle hiç kapatıcısız o mor görüntü yerine nisbeten çözüm sağlıyor.Yorum için çok teşekkür ederim.

      Sil
  3. Hiç sevmiyorum bu ürünü renk ve yapısııı hiç bana göre değil aslında büyük umutla almıştım ama 😞

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥