Vazgeçilmez Markalarla Sevgililer Günü blogger etkinliği-Sponsor Firmalar


Kanvas tablo

Sevgililer günü öncesi gerçekleşen Vazgeçilmez Markalar İle Sevgililer Günü etkinliğinde hediyeleriyle bizlerle olan sponsor markalardan sizlere bahsetmek istiyorum.
Yazımın en başına canım oğlum ve nişanlısının kanvas tablo görseliyle başlamak istedim.
Bu güzel hediyeleri için Tabloda.com a çok teşekkür ederim.

Gratis


Wet n Wild 4 adet çok güzel renklerde rujlar Gratis in bizlere hediyesiydi.
Daha öncedende severek kullandığım bu rujlar yedeklenmiş oldu.

Yonca Kozmetik

Yonca Kozmetik

Yonca Kozmetik den ilkkez tanıştığım bir marka olan SVR ürünleri ve Martiderm markasından yüz bakım serumları hediye ettiler.Kullandıktan sonra ürün yorumlarımı blogumda paylaşıyor olacağım.

Amway

Daha önce cilt bakım ürünlerini kullanıp çok memnun kaldığım Amway ,renkli kozmetik ürünleri,besin takviyesi ve o çok methini duyduğum diş fırcaları ve diş macunundan hediye etmişler.
Ürünleri kullandıkça detayları paylaşacağım.

Pinkylola

Sevgililer gününe rengi tasarımıyla çok yakışan bu el yapımı kırmızı şık makyaj çantası Pinkylola tasarımı.Sayfalarında öyle güzel modeller varki mutlaka göz atmanızı tavsiye ederim.

Bebak

Yeşil ambalajda bu kocaman krem Bebak ın hediyesiydi.
Soğuk kış günlerinde bolca kullandığım için yedeklemek için çok iyi oldu.

Renkli Dukkan

Catrice nin bu güzel ürünleri de hediyelerimiz arasındaydı.Catrice ürünlerine ülkemizde Rossmann ve Renklidukkan.com dan ulaşabilirsiniz.

Karakter Dukkanı

Çocukların hayal dünyasını zenginleştiren çizgi filim karakterlerinden oluşan oyuncaklardan giysilere,Yatak takımlarından beslenme araç gereçlerine ,okul malzemelerine kadar çok geniş ürün yelpazesine sahip Karakter Dükkanı hayalleri zorlamış gerçekten.Çocukları hayran bırakir ken biz büyükleri bile özendiren ürünlerini incelemek için mutlaka web sitelerini gezmelisiniz.Yiğenim için sevdiği hayal kahramanı Frozen desenli nevresim takım üstelik Taç markasının kalitesiyle buluşmuş.
Web sitesi ve ürün seçenekleriyle ilgili daha detaylı bir yazıyı kısa zaman içerisinde blogumda paylaşıyor olacağım.Güzel hediyeleri için çok teşekkür ederim.


Uneller

Uneller den vazgeçilmez lezzetler bizlerleydi.Eve gelir gelmez yemek sonrası çay keyfimize eşlik ettiler.Özellikle ilk kez denediğim damla sakızlı mini kurabiyeler enfesti.

Otacı

Otacı nın yeni meyveli şampuanlarından Şeftali ve Aloe Veralı ürünü merakla kullanacağım ürünler arasında ..Kokusuna daha kullanmadan bile bayıldım.Kullandıktan sonra ürün yorumlarımı paylaşacağım.


Balparmak

Apitera Zen

Balparmak Apitera Zen ve çocuklar için honeybana ürünleri  göndermişler.Çizgi kahramanlarla süslü ambalajıyla balları çocukların keyifle tuketmeleri için harika bir fikir olmuş.

Minval yayınları


enklerle Terapi Minval yayınları ndan..Yetişkinler için Yaratıcı Boyama kitabı Renklerin Büyüsü, hayal dünyanızı zenginleştirip, kararmış duygularınızın yeniden renklenmesini sağlayacak ve içinizde gizlenmiş olan yaratıcı benliğinizi ortaya çıkaracaktır.

Kuyulu Kahve

Eskiden şairlerin şiirlerini yazdığı, yazarların romanları için çalışmalar yaptığı , o zaman ki mebuslar Meclisine yakınlığı nedeniyle milletvekillerinin uğrak yeri olan, Ankara'da bulunan ve kahvesi ile meşhur  Kuyulu Kahve de içilen kahveler yeniden bizlerle.

Lipton

Çay tutkunlarının vazgeçilmezi,evimde de sürekli demlik poşetlerini kullandığım Lipton un poşet çayları yine hediyelerimiz arasındaydı.

Knorr

Knorr

Knorr

Knorr tavuk bulyon,köfte harcı ve hazır toz çorbaları hediyelerimiz arasındaydı.

Puding

Vazgeçilmez lezzetler Pakmaya dan farklı lezetlerde pudinkler.

Omo

Uzun süredir evimde de sürekli sıvı deterjan kullanıyorum.
Hali hazırda kullandığım marka olan  Omo nun bu güzel hediyesi için teşekkür ederim.


Domestos

cif

Temizlikde yine en bilinen en çok tercih edilen iki marka  Domestos ve Cif   hediyelerimizdendi.Teşekkür ederim.

dimes

Hayata Başka Bak sloganıyla minik seçimlerin, minik tercihlerin hayata büyük etki yapma gücünü vurgulayan DİMES, sevgililer gününde hayata ve romantizme nostalji renginde bakmaya davet ediyor. Türkiye’nin ilk yerli sermayeli meyve suyu ve ülkemizin önde gelen içecek üreticisi DİMES, naif zamanların sembolü kahverengi meyve suyu şişesini yeniden hayatımıza kattı.




Sosyopix

Sosyopix in hazırlamış olduğu ,fotoğraflarla anıları ölümsüzleştiren kolajlara bayıldım.

Deniz Kokulu Taş

Deniz Kokulu Taş

Deniz Kokulu Taş

Mis kokulu taş gül ve kalpler Deniz Kokulu Taş ın hediyesi.Doğumlar mevlütler,doğum günlerinde en güzel hediyelikler bence.Emekleri ve hediyeleri için çok teşekkür ederiz.


Lr Health & Beauty


Lr Health & Beauty ürünlerini çok sevdiğimi blogumu takip eden okuyucularım çok iyi bilirler.
Etkinliğimizde hem davetli blogger olarak hemde sponsor olarak katılan değerli arkadaşım Sosyalannem Fatma cığım sürekli kullandığım iki ürün olan Aleo vera Emergency Sprey ve Aloe Vera Deo Roll-on hediyesiydi.
Ürün siparişleri ve avantajlı Lr üyelik için kendisinin instagram ve facebook hesabından ulaşabilir bilgi alabilirsiniz.Güzel hediyeleri için çok teşekkür ederim.






Yorumlar

  1. Hepsi harika güle güle kullanin:) yeni yazıma da beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Ayaklarına sağlık cnm geldiğin icin çok mutlu oldum.
    Hep görüşmek dileğiyle 😊
    Sevgiler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥