Beyond White Tea Mask-Beyaz Çaylı Maske

Beyond White Tea Mask-Beyaz Çaylı Maske

İstanbul'daki ilk mağazaları Forum İstanbul a açılmış olan Güney Kore'nin organik kozmetik, makyaj, ve cilt bakımı ürünleri markası olan Beyond 2016 nın katılmış olduğum son etkinliklerinden olan Kırıkşemsiye Hintli Kızlar Blogger etkinliğinde ilk kez tanıştım.
Etkinliğe hediye olarak gönderdikleri Beyond White Tea Mask-Beyaz Çaylı Maske yi bugün deneme fırsatı buldum. 

İçeriğinde bulunan Beyaz çay yüksek derecede antioksidan içerdiği için  kırışıklık karşıtı ve nemlendirici özelliği taşıyor. Bir ambalaj içerinde tek bir tane kağıt maske bulunuyor.


Maskenin etkileri nelerdir?

Düzenli kullanımda cilt yüzeyinde oluşan kırışıklıkları azaltıp yeni oluşabilecek kırışıklıklara karşıda önlem alıyormuş.Antioksidanlar sayesinde Cildin yaşlanma sürecini yavaşlatırken,nemlendirici özelliğiyle cildin nem ihtiyacını karşılıyor.Böylelikle cildin hem elastikiyeti artarken nem ihtiyacı karşılanmış oluyor.
Beyond markasının tüm ürünleri dermatolojik olarak test edilmiş.Tüm ürünlerinde öğrendiğim kadarıyla parafen, silikon, kurşun gibi zararlı kimyasal maddeler, yapay koku ve renklendiriciler bulunmuyor.İçeriği temiz olan ürünler üreten Beyond, doğaya ve hayvanlara saygılı üretim yapmaktalarmış, hayvanlar üzerinde teste karşı olmakla kalmayıp her yıl milyonlarca dolarlık sosyal sorumluluk projeleri geliştirmektelermiş.Bu gerçekten çok sevindirici bir haber.

Beyond White Tea Mask-Beyaz Çaylı Maske


Beyond White Tea Mask-Beyaz Çaylı Maske Nasıl Kullanılır?


Makyajdan tamamen temizlenmiş cilt üzerine kağıt maske bekletilmeden yüze yerleştiriniz.Ben 20 dakika kadar yüzümde maskeyi beklettim.Maskenin ambalajının içesinden yüze yerleştirdiğimiz kağıt kısmı çıkarınca  içersin de bir miktar sıvı halde ürün kaldığını fark ettim.Boyun bölgeme ve dekolte bölgeme bu maske içeriğinden ellerimle sürdüm.
20 dakika sonunda zaten maskenin kağıt kısmı tamamen kurumuş oluyor.Maskeyi yüzünüzden kaldırınca eğer cilt üzerinde ürün kalmışsa ellerinizle cilde masaj yaparak yedirebilirsiniz.
Yanlış bilmiyorsam eğer maske sonrası cildinizi yıkamıyorsunuz.Zaten herhangi bir kalıntı yada yüzünüzde maske ürünüyle ilgili hiç birşey görünmüyor.İsterseniz uygulama sonrası rahatlıkla direk  makyajınızı yapabilirsiniz.

Beyond White Tea Mask-Beyaz Çaylı Maske

Maskeden sonra cildimin durumu nedir bahsedecek olursam açıkçası tek bir seferlik kullanımda  çok büyük etkilerini görmem mümkün değil.Sadece aktarabileceğim anlık etkileri olur.
Cildim gayet nemli ve yumuşacık oldu.Bunun dışında farklı bir etki gözlemlemedim.Mutlaka içeriğinde bulunan maddeler cildime faydalı etkiler yapmıştır.Bu ürünü düzenli kullanımda zamanla ortaya çıkacaktır.Alerjik kızarıklık kaşıntı vb hiçbir olumsuz etkisiyle karşılaşmamış olmamda güzel bir sonuç.

Satış mağazalarına denk gelirsem daha geniş yelpazede bir çok ürününü incelemek isterim.
Benim Beyond White Tea Mask-Beyaz Çaylı Maske ile ilgili deneyim fikirlerim bu kadar.Sizler BEYOND ürünlerini kullanma fırsatı buldunuz mu?
Önerebileceğiniz markaya ait ürünler varsa yazarsanız çok sevinirim.

Yorumlar

  1. bende nem maskesini kullanıp çok memnum kalmıştım. İyi günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım,bende bu maskenin nem etkisini çok beğendim gerçekten.

      Sil
  2. Bilmiyorum ama onun yerine çay koysan daha sağlıklı bir sonuç alırsın gibi

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥