Sait Halim Paşa Yalısı'nda Ayşe Gencer ve İmer Demirer ile Kahvaltı ve caz Keyfi Sürüyor

Sait Halim Paşa Yalısı


Sait Halim Paşa Yalısı'nda Ayşe Gencer ve İmer Demirer ile Kahvaltı ve caz Keyfi Sürüyor

Boğaz’ın büyüleyici manzarası eşliğinde pazar günleri  kahvaltı ve caz buluşmaları devam ediyor. Sait Halim Paşa Yalısı’nda 19 Şubat Pazar günü düzenlenecek kahvaltıda ünlü caz  sanatçıları Ayşe Gencer & İmer Demirer Quintet sahne alacak.

Sait Halim Paşa Yalısı



SAİT HALİM PAŞA YALISI’NDA AYŞE GENCER & İMER DEMİRER QUINTET EŞLİĞİNDE “SIEMENS EV ALETLERİ İLE KAHVALTI VE CAZ” KEYFİ SÜRÜYOR

Boğaz’ın en güzel yapılarından Sait Halim Paşa Yalısı’nda pazar günleri düzenlenen kahvaltı ve caz buluşmalarında bu hafta Ayşe Gencer & İmer Demirer Quintet sahne alacak. Sait Halim Paşa Yalısı’nın ödüllü şefi tarafından hazırlanan nefis bir kahvaltı eşliğinde 19 Şubat Pazar günü  vokalde  Ayşe Gencer,  trompette  İmer Demirer,  klavyede  Serkan Özyıldız,  bas gitarda Erdal Akyol, davulda  Deniz Dündar İstanbullulara keyif dolu saatler yaşatacaklar.

Sait Halim Paşa Yalısı


Büyük ilgi gören cazlı kahvaltılar Sait Halim Paşa Yalısı’nda bu sene de Siemens Ev Aletleri’nin sponsorluğunda devam ediyor.  “Siemens Ev Aletleri ile Kahvaltı ve Caz” 10.30’da Sait Halim Paşa Yalısı’nın ödüllü şefi tarafından, Siemens’in şık ve fonksiyonel küçük ev aletleri ile hazırlanan lezzetli açık büfe ikramlarla başlayıp caz konseri eşliğinde sürüyor.

Sait Halim Paşa Yalısı İşletmesi Genel Koordinatörü Cana Ataç ev sahipliğinde muhteşem bir kahvaltı ve caz dinletisi her pazar sizi bekliyor. 

Ajandanıza not edin lütfen! Rezervasyon için  Biletix ve Sait Halim Paşa Yalısı... 



SAİT HALİM PAŞA YALISI İŞLETMESİ

19. yüzyıl son çeyreğinde Osmanlı mimarisinin görkemli atmosferiyle büyüleyici Boğaz manzarasını bir araya getiren Sait Halim Paşa Yalısı günümüzde düğün, kutlama, kurumsal toplantı ve kurumsal davetlerin vazgeçilmez adresi.
Her türlü organizasyon için her mevsimde  eşi bulunmaz tarihi bir mekan olan Sait Halim Paşa Yalısı, 13 farklı etkinlik alanı ve 800 kişilik banket kapasitesiyle düğünden konferansa pek çok farklı etkinliğe profesyonel ve dinamik ekibiyle ev sahipliği yapıyor.
Sait Halim Paşa Yalısı, yaz aylarında yalının denize nazır bahçesi pazar kahvaltıları , açık hava sinemaları ve benzer etkinlikleri ile İstanbullulara farklı keyifler yaşatıyor. 

Köybaşı Caddesi No: 83 Yeniköy, İstanbul  
(0212) 223 05 66
 www.saithalimpasa.com

Yorumlar