Saçlarınızı Amway Satinique Saç Bakım Ürünleri ile onarın


Amway Satinique Saç Bakım Ürünleri


KIŞIN OLUMSUZ ETKİSİNDEN AMWAY İLE KURTULUN


Yeni sezonu onarılmış güçlü ve bakımlı saçlarla karşılamak için kışın saç bakımına dikkat! Kış şartlarının saçlar üzerindeki olumsuz etkilerine karşı Amway Satinique Saç Bakım Ürünlerini tavsiye ediyor

Kışın artan hava kirliliği, yağmur, kar ve soğuk; saçların hem sağlıklı yapısını kaybetmesine hem de daha çok bakıma ihtiyaç duymasına neden oluyor. Amway, Satinique serisinden saç bakım yağı ve çift etkili sprey ile bakımlı saçlar vaat ediyor.
Saç bakımı ve biçimlendirmesi için tasarlanan Satinique Saç Bakım Yağı; argan,avokado ve kukui tohumu yağlarından oluşan özgün ‘miracle oil’ içeriği vasıtası ile saçları düzleştiriyor, yumuşatıyor ve nemini korurken biçimlendiriyor.

Amway Satinique Saç Bakım Ürünleri


Her saç tipine makul bu özel ürün, bilhassa kuru ve sönük saçlar için derinlemesine bakım sağlıyor. Saça nem ve parlaklık katarak her bir saç telinde dönüşüm yaşatan Satinique, saçların daha basit biçim almasına da yardım ediyor.
Amway Satinique Saç Bakım Yağı ile sağlıklı ve parlak görüntüsüne kavuşan saçlarınızı, Satinique Çift etkili Koruyucu Sprey vasıtası ile UV ışınlarından ve ısıyla biçimlendirmeden kaynaklanan hasarlardan güvenliğini sağlamak mümkün oluyor.

Yorumlar