Ayasofya Hürrem Sultan Hamamı'nda Elancyl ve Klorane ürünleri tanıtıldı

Elancyl  Kloran


Elancyl ve Klorane markalarının düzenlediği
yaratıcı etkinlikte bloggerlar hamam sefasında yaza hazırlandılar


Geçtiğimiz günlerde Ayasofya Hürrem Sultan Hamamında ,Elancyl ve Klorane markalarının düzenlediği harika bir lansmana katıldım. Tarihi hamamın müthiş atmosferinin büyüsüne eşlik,canlı müzik ,Osmanlı şerbetiyle lokum ikramlarının yanı sıra zeytinyağlı dolma ve bir birinden lezzetli ikramlıklar la, eskilerin hamam kültürünüde bir nevi yaşamış olduk.

Ayasofya Hürrem Sultan Hamamı


Pür-ü Pak


Pür-ü Pak konseptiyle hazırlanan davete ,yaza girmeye hazırlandığımız şu günlerde daha ince daha fit daha pürüzsüz görünebilmek için selülitle mücadelenin en güçlü markaları arasında yer alan Elancyl nin, vücudun doğal incelme biyoritmine uygun olarak geliştirdiği yeni ürünü Elancyl Activ’ Massage Minceur  tanıtıldı.

Elancyl Ürün Müdürü Feyza Ehlidil

Etkinliğe Pierre Fabre Dermokozmetik Elancyl Ürün Müdürü Feyza Ehlidil ve NB İletişim ekibi ,
selülitin sebepleri ve selülitten kurtulmada etkili çözüm hakkında güzel bir sunum yaptılar.
Elancyl Ürün Müdürü Feyza Ehlidil yeni ürünü Activ Massage Kiti’nin içeriğinden ve fizyoterapistlerce geliştirilen masaj tekniğinin 2’li etkisinden bahsederek  “Elancyl Activ Massage en inatçı selülitlere karşı bile etkili iyileşme sağlar. Özel bileşenleriyle yağ yakımını hızlandırır ve yeni yağ oluşumunu önler. İçeriğinde yer alan kafein özleri ile inceltici, sarmaşık özleri ile ödem attırıcı ve esneklik kazandırıcı, Pilosella ile de yağ yakıcı özelliğe sahiptir. Kadınlar üzerinde yapılan araştırmada 28 günlük uygulama sonucu %94 memnuniyet aldık. Elancyl markasının 45 sene önce geliştirdiği bir tekniği Activ Massage Minceur’un özel masaj başlığı sayesinde evde kendiniz yapabiliyorsunuz” diyerek doğru masaj tekniğinin nasıl olması gerektiğini anlatan videoyu davetlilerle paylaştı.

Klorane Papirüs Sütü İçeren Kuru & İnce Saç Bakım Şampuanı


Klorane Papirüs Sütü İçeren Kuru & İnce Saç Bakım Şampuanında tanıtımı yapılan lansmanda,Papirüs sütü içeren şampuanın, saçın beslenmek, temizlemek ve kolay taranmasını sağlamak için papirüs sütlü içerdiğini öğrendik. Kuru, kolay şekil almayan ince telli saçların bakımını sağlamak için geliştirilmiş şampuan, içeriğindeki yumuşatıcı ajanlar sayesinde saç derisini kaplayarak saçlara ipeksi bir yumuşaklık veriyormuş.En kısa zamanda her iki markanın ürünlerini kullanmaya başlayacağım.

Sunumun ardından hepimize , hamamın sıcaklık bölümüne geçerek  geleneksel kese uygulaması, Elancyl’ ürünlerinin cezbedici sarmaşık kokularıyla köpük masajı ve fizyoterapistlerce gerçekleştirilen baş ve boyun masajı uygulandı. “Yorgunluğunuz Köpük Olsun” temasıyla organize edilen lansmanda  yorucu bir iş gününün ardından keyifli ve rahatlamış olarak ayrıldık.
Harika bir organizasyondu.Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ederim.


Yorumlar