Electrolux Expressionist EKF 7800 Kahve Makinesi


Electrolux Expressionist EKF 7800 Kahve Makinesi



Kahve severlerler için kullanımı kolay çok pratik ve bir o kadarda teknolojik bir kahve makinasıyla tanıştıracağım sizleri.
Her sabah, yeni hazırlanmış kahve kokusuyla uyandığınızı bir hayal edin şimdi.Gece yatmadan önce programlıyacağınız sabah kalktığınızda hazır olarak tazecik mis gibi kahve kokusuyla karşılaştığınızı düşünün.Zor mu? hayır :)

Electrolux Expressionist EKF 7800 Kahve Makinesi nin
 24 Saat Otomatik başlatma fonksiyonu sayesinde bu mümkün. LCD ekranından, kahve makinenizi, kahvenizi hazırlamaya başlayacağı saate programlayın ve en sevdiğiniz çekirdeklerin harika aromasıyla uyanın.

Aroma Strength seçici sayesinde sadece tek bir düğmeye basarak kahvenizin sertliğini istediğiniz seviyeye ayarlayabilirsiniz. Yoğun bir sabahta sert, tembellik yapacağınız bir öğleden sonrası için ise daha hafif bir kahve ayarı seçebilirsiniz,tercih sizin.

Electrolux kahve makinesi, daha iyi kahve aroması ve tadı yaratmak için entegre su filtreleme sistemine sahiptir. Değiştirilebilir su filtresi sayesinde gelecek yıllar boyunca kahveniz her zaman taptaze olur.
On ikiye kadar saymak kadar kolay. Kahve makinesindeki geniş çıkarılabilir şeffaf su haznesi, 12 fincana kadar kahve sunar. Kahve deneyiminizi daha da hoş bir deneyim haline getirmek için kolay çıkarma ve kolay doldurma.
Bu güzel kahve makinasi Tarçın Events tadim etkinliğinde Electrolux den hediye gelmisti.Çok teşekkür ederim,keyifle çok severek kullaniyorum❤❤





Yorumlar

  1. Merhaba! Blogunuzu yeni kesfettim :) deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi hemen değerlendiricem :) Bende bekliyorum muhakkak:) )https://lavvienrose.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥