Liquid Keratin serumları ve maskesi ile evde saç bakımı


Liquid Keratin Bakım
Keratin Saç Bakımı

Saçlarımız biz kadınların en önemli en değerli aksesuarı.Sürekli renk değiştirme,boya röfle ,ısı fön işlemleriyle onları yıpratıp cansızlaştırıyoruz.Yanan ,yıpranan kolay kırılıp dökülen saçları onarmak içinse yine birçok bakıma ihtiyaç duyuyoruz.
Sürekli işlem görmüş saçlarımı daha sağlıklı tutabilmek için mümkün olduğunca saçlarıma faydası dokunacak şampuan ,bakım yağları kullanmaya özen gösteriyorum.
Sıklıkla yaptırdığım fön işlemi ise malesef beni en çok zorlayan olumsuz işlemlerden birisi.
İşinde uzman ,amacı para kazanmaktan çok saçı önemseyen bir kuaförünüz da varsa sanşlısınız.
İtiraf ediyorum bu zamana kadar malesef çok sık kuför değiştirdim.Bu aslında kötü bir durum.Her kuaförün bilgisi de yaptığı işlem kullandığı malzemeler de farklı olunca,saçlarınız uygun olmayan işlemlerle daha çok zarar görebiliyor.Yaklaşık 5 aydır artık sabit gidebileceğim saçlarımı korumaya daha çok özen gösteren bir kuaför buldum ve tüm saç boya bakım işlerimde kendisine gitmeye özen gösteriyorum.
Fön boya,renk açma işlemleri ister istemez saçların doğal yapısı olan keratinin azalmasına yol açar.Saç tellerinin incelmesi kopması,soluk ve mat görünmesinin nedenide bundan dolayıdır.
Saçları korumak için tüm bu işlemleri yaptırmamak en iyi yöntem fakat benim gibi saçlarınızdaki renk değişimi seviyor ve fönsüz yapamıyorsanız eksilen saç keratinini tekrar yükleyebilmek için ya uzman kuaförlerde yada evinizde bu bakımları yaptırmanız gerekiyor.
Bundan yaklaşık üç sene önce ,saçlarıma profesyonel keratin bakımı yaptırmış hatta uygulama sonrası kuaförümün tavsiyesi üzerine bu bakımı destekleyici yine profesyonel 3 lü bakım setini satın alıp evde kullanmaya devam etmiştim.Ozamanın parasıyla gerçekten çok ciddi bir para ödeyerek bu bakım setini almıştım.İtiraf ediyorum ödediğim epey yüksek mebla biraz içime de oturmuştu :)
Profesyonel bakım ve evde kullandığım bakım setinden sonra bir süre saçlarımda eskisine oranla epey bir düzelme sağlayabildik.
Tekrardan profesyonel keratin bakımı yaptırmayı düşündüğüm sıralarda LIQUID KERATIN Serumları ve Maskesiyle tanıştım.
Üstelik kuaföre gitmeden evde yapabileceğim 10 günlük bir kür olunca hemen denemeye karar verdim.
Bendeki etkilerine geçmeden önce sizlere LIQUID KERATIN saç bakımının saçlara vaad ettiği özelliklerden bahsedeyim kısaca.
Liquid Keratin serumları ve maskesi saf keratin proteinleri sayesinde saçın hasar görmüş en derin noktalarına kadar nufüs ederek,saçları onarıp besliyor.Saçların daha güçlü olmasını sağlarken,aynı zamanda da parlaklık vererek kolay taranmasınıda sağlıyor.

Yanan, yıpranan, kırılan, çabuk kopan, mat ve sert saçları onaran çok güçlü bir etkiye sahiptir. Saçların cankurtaranıdır. Renk açma (oryal), röfle, boya, ombre veya düzleştirme, fön gibi işlemlerden zarar gören saçların, sistin bağlarını ve sülfür köprülerini yeniden yapılandırır.  Saf keratin proteinleri sayesinde, saçın hasarlı en derin noktalarına kadar nüfuz ederek, orada kemik gibi kaynar ve saçın öz yapısıyla hemen uyum sağlar. Saçı doğal sağlığına kavuşturur. Bir damla dahi formeldehit vb. kimyasal ve sentetik katkı iiçermez.Tamamen  Doğal keratin içeriği sayesinde yıkandığında etkisini kaybetmez. Saçlarınızın ve saç renginizin daha parlak görünmesini sağlar. Ayrıca,

·       Saç boyama, röfle, düzleştirme, perma ve açıcı işlemler sırasında oluşan yanmayı ve deformeyi önler ve onarır.

·       İçerisindeki keratin ve PPM özelliği ile saç moleküllerini besler.

·       Yıpranan saçları onarır. Pürüzsüz hale getirerek parlatır ve kolay taranmasını sağlar.

·       Saçların daha güçlü olmasını ve esneklik kazanmasını temin eder..

·       Saçlarınıza en doğal, en kalıcı, en kaliteli ''keratin saç botoksu'' faydasını görürsünüz.  

Liquid Keratin Bakım

Liquid Keratin Bakım



Liquid Keratin Bakım setinin içersinde tek kullanımlık 3 adet serum ve büyük boy saç maskesi bulunuyor.
Nasıl uyguladığıma gelecek olursak:
Liquid Keratin serumlarını,yıkanmış hafif nemli saçlarıma bir saç boyası fırçası yardımıyla saç diplerime gelmeyecek şekilde sürdüm.Bir bone yardımıyla saçlarımı sarıp,tüm gece saçlarımda beklettim. Sabah sadece suyla duruladığım saçlarıma  saç maskesini  sürerek 5 dakika beklettikten sonra yine sadece durulama işlemi yaptım..Kolay ca taranan saçlarım kuruttuktan sonra sanki bir koruyucu tabaka sarmış gibi uçlardaki çatallaşmalar büyük ölçüde yok olmuştu.Etkisine inanın şaşırdım desem yalan olmaz.
Hem kolayca taranıyor hemde öncekinden çok daha sağlıklı ve parlak görünüyor.İlk uygulamamın ardından 3 er gün arayla 2 ve 3 kürüde uyguladım.Hemen hemen ara vermez iseniz 9 günlük bir bakım kürü yapmış oluyorsunuz.
İlk kür uygulamamdan sonra saçlarımı sadece kurutup çıktığım aşağıdaki fotoğrafla hem düzlüğünü hemde saç uçlarımdaki çatallaşma etkisinin nasıl azaldığını görebilirsiniz.

Liquid Keratin Bakım


Serumlar bitmesine rağmen saç maskesi oldukça çok olduğu için 3 günde bir saç yıkama işlemimden sonra kullanmaya devam ediyorum.
Kokusunu merakedenler için saç maskesinin kokusu çok güzel.Serumların kokusu ise öyle ağır sizi rahatsız edecek yoğunlukda değil.Yıkanınca o kokuda tamamen zaten gidiyor.
Dalgalı ve kalın telli saçlarda etkisi hakkında bir fikrim yok fakat benim gibi kuru ince telli vede boyalı saçlarda etkisini görebiliyorsunuz.
Keratin bakımı saçlara nekadar süre aralıkla uygulanmalı derseniz benim kuaförümden aldığım bilgiye göre benim saç tipim için 6 ayda bir uygulama yeterli olabilirmiş.Bu bilgiyide buradan aktarmış olayım.
Ürünü nereden temin edebilirim diyorsanız firmanın instagram hesabını ve ayrıca web sayfaları nı aşağıya ekliyorum.
Hem bilgi alabilir hemde diğer ürünlerinide inceleyebilirsiniz.


Yorumlar

  1. Çok güzel anlatmışsınız ben Sürekli renk değişikliği yapmayı seviyorum ama saçlarım pek sevmiyor bu durumu tabi ki yıpranıyor ve çok kötü oluyor yün gibi çok farklı ve kötü görünüyor ben burayı inceledikten sonra siteden ürünleri inceledim bana çok yardımcı da oldular sorularımın hepsine cevap verdiler ve saçlarım sonunda düzeldi sizin ve liquid keratinin sayesinde :)

    YanıtlaSil
  2. Evet gerçekten yanan saçları kestirmekten başka çare yok derlerdi Fakat bunun artık bir çaresi olduğu saçları kesmeden kurtarmanın mümkün olduğunu liquid keratin saç bakım seti ile gördük yapanların Eline sağlık verdiğimiz parayı hak ediyor paramız boşuna gitmiyor Teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥