Gabrini Matte Lıpgloss Long Lasting 09 deneyimim

Gabrini Matte Lıpgloss Long Lasting 09


Son günlerde Gabrini Cozmetics renkli makyaj ürünleriyle epey haşır neşirim.Kullandıkça deneyimlerimi izlenimlerimi de sizlerle paylaşmaya gayret ediyorum. Gabrini renkli kozmetik ürünlerini açıkcası daha önce hic kullanmamış olsam da ojelerini çok severek kullanıyordum.Özelliklede simli ojelerinin her rengini kullanmışımdır sanırım:)
Gabrini makul fiyatlı bir kozmetik ürün yelpazesine sahip olmasının yanı sıra yeni yeni kullanmaya başladığım ürünlerinin başarısı da beni oldukca etkiledi.
Fotoğrafda görmüş olduğunuz Gabrini Matte Lıpgloss Long Lasting 09 numara.
Yaz günleri ve günlük kullanım için bence çok elverişli bir renk.Genelde gündüz makyajlarımda daha doğal duran çok fazla göze batmayan renkleri çok seviyorum.Mat rujlara karşı hep sanki azıcık çekimser davransamda bunun nedeni cildim gibi dudaklarımında oldukca kuru olmasından dolayıdır.
Kullanmak istediğimdede simdi alışkanlık haline getirdiğim makyaj öncesi dudaklarımı bolca nemlendirmek oluyor.Süngerli ve yatsı fırcası dudak konturunuzun dışına taşırmadan sürme kolaylığı sağlıyor.Kokusu varmı diyenlere hemen cevap vereyim.Ben rahatsız edici bir koku almadım.
Gabrini Matte Lıpgloss Long Lasting 09 numara matte misyonunun hakkını sonuna kadar veriyor.Sürdükden kısa bir süre sonra tamamen mat ve kuru görünüme kavuşur ken topaklanma yapmaması dudakları bir birine yapıştırmaması ve kalıcılığı oldukca yerinde olması mat rujlara karşı birazda olsa içimin rahatlamasına vesile oldu.Yalnız gün içinde  eğer çok birşeyler yer içerseniz dudak orta kısmına ufak tazelemeler yapmanız gerekebilir.Bunuda dipnot olarak belirtmiş olayım.
Ben rengini sevdim,sizler nasıl buldunuz?

Gabrini Matte Lıpgloss Long Lasting 09

Gabrini Matte Lıpgloss Long Lasting 09

Yorumlar

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥