Lazerle Göz Tedavi Yöntemlerindeki Yenilikler-Op.Dr.Sinan Göker

Lazerle Göz Tedavi Yöntemlerindeki Yenilikler-Op.Dr.Sinan Göker

Lazerle Göz Tedavi Yöntemlerindeki Yenilikler-Op.Dr.Sinan Göker

Türkiye'de göz hastalıkları ve cerrahisi denince ilk akla gelen isim  Op. Dr. Sinan Göker le geçtiğimiz günlerde Sinan Göker Göz Grup daki kliniğinde bir röportaj gerçekleştirdim.
Lazerle göz ameliyatlarında son teknikler,akıllı lens,göz kuruluğu  tedavisi ,
yaşa bağlı yakını görememe sorunu ve tedavi yöntemleri hakkında kendisinden detaylı bilgiler aldım.
Yazının sonunda tüm bu bilgileri içeren youtube kanalımda yayında olan röportaj videomuzu izleyebilirsiniz.

Güzel Gözle Bakın

Göz sağlığı konusunda ileri teknolojiyi takip ederek, Türkiye’de pek çok ilke imza atan Dr. Sinan Göker ve ekibi; lazer, katarakt, akıllı lens, göz tembelliği, sarı nokta ve göz kuruluğu tedavilerinde yeni tekniklerle başarılı sonuçlarla adından söz ettiriyor.

Op.Dr.Sinan Göker


 Dr. Sinan Göker ve ekibi 25 yıl ve 100 binin üzerinde vaka deneyimiyle göz sağlığı ve tedavileri konusunda Türkiye’de pek çok ilke imza atmaya devam ediyor.

Yüksek derece miyop ve astigmat tedavilerinde Lasik yöntemini Türkiye’de ilk uygulamaya başlayan Göker; akıllı lens, sarı nokta tedavisi, fako ve supracor tedavileri ile yine ilklerin başını çekiyor.
Göz çizdirme diye bilinen Lasik yöntemi ile gözlükleri atabiliyor, wavefront tekniği ile görüş kalitenizi artırırken gece görüş sorunlarınızdan kurtulabiliyorsunuz.

Supracor tekniği ile yaşa bağlı yakını görme sorununuz ortadan kalkarken, göz tembelliği, şaşılık, göz kuruluğu, sarı nokta için uygulanan son teknoloji tedaviler ile bu sorunlarınızla vedalaşabiliyorsunuz.

Türkiye’de göz sağlığı konusunda kendini ispatlamış, uzman hekimlerin yer aldığı Dr. Sinan Göker Göz Grup; bu alanda hemen hemen her sorunun çözümü olabildiğini belirtiyor. Göz sağlığının ihmale gelmeyeceğini vurgulayan grup hekimleri; “göz göze gelelim, gözünüzü koruyalım” davetinde bulunuyor.

Op. Dr. Sinan Göker Kimdir?

Cerrahpaşa ve Çapa Tıp Fakültelerinde lisans ve yüksek lisansını tamamlayan Op. Dr. Sinan Göker; Florida Sarasota Retina Institute, Houston Bellaire Institute of Cataract Surgery ve San Antonio Texas Instute of Cataract Surgery’de tamamladığı ihtisas eğitimlerinin ardından Türkiye’ye gelerek 1990 yılında Türkiye’deki ilk ultrasonla dikişsiz göz ameliyatını gerçekleştiren hekim oldu. 1992 yılında yine ilk Excimer lazer göz ameliyatını gerçekleştirerek dünya sıralamasında da ilklerin arasına girdi.

Göz sağlığı konusunda dünya teknolojilerini takip etmesinin yanı sıra, dünyada da pek çok ilke imza atan Göker;  bugüne kadar 100 binin üzerinde ameliyat yapan doktorlar arasında üst sıradaki yerini korumaktadır.

Göz sağlığı ve tedavileri konusunda dünyada ve ülkemizde pek çok derneğin üyesi ve onur ödülü sahibidir.

 Dr. Sinan Göker Göz Grup Kimlerden Oluşur?

25 yıldır uzmanlık alanlarına göre tedavi yöntemlerini geliştirmek ve uygulamak üzerine çalışan ekipte Op. Dr. Sinan Göker’in dışında;

Retraktif Cerrahi, Lasik, PRK, kontakt lens, glokom, keratokonus, cross linking, kornea hastalıklarında Op. Dr. Buket Ayoğlu
Refraktif Cerrahi: LASIK, LASEK-PRK, Fakik İOL, ICL,  Astigmatik Keratotomi, Cross Linking Katarakt, Femtosaniye Lazeri ile Bıçaksız Katarakt Cerrahisinde Op. Dr. Murat Saylık
Göz hastalıkları ve genel oftalmolojde Op. Dr. Mahir Kenduşim
Göz Hastalıkları ve Oküloplasti Göz çevresi estetiği cerrahisinde Op. Dr. Akın Banaz
hizmet veriyor.

 Detaylı Bilgi İçin;
4443199
02122612400





Yorumlar