Üçüncü gözden bakarak dikkatinizi yaşamınıza verin!



Dünya ve ülkemiz zor günlerden geçiyor. Bunu her gün, her saat görüyor, izliyor ve okuyoruz. Yeryüzünde hüküm süren vicdansızlığın sergilediği kıyım ve yıkım inkar edilemez görünse de içimiz bu duruma nasıl tepki veriyor? 

İşte bu sorulara bakış açısı getiren ve yaşanılan gerçeklerden yola çıkarak 2000 yılından bu yana yayınlanan 3. GÖZ Dergisi, yaşanılanları inkar etmeden insanların dikkatlerini dış dünyadan alıp kendi yaşamına çevirmeyi hedefliyor. Derginin son sayısında büyük bir keyifle okuyacağınız ve kendinizden çok şey bulacağınız, farkındalığınızı arttırmaya hizmet eden pek çok değerli konuya yer veriliyor. 
Kim ve ne olduğumuz hakkındaki inançlarımızı, kabullerimizi zorlayacak,  belki de yaşamlarımızı bile gözden geçirmemize neden olabilecek konulardaki yazılar, 3. GÖZ Dergisi’nin değerli yazarları tarafından büyük bir özenle kaleme alınıyor. Farkında olmayı ve fark ettirmeyi” amaç edinerek 2000 yılında yayın hayatına büyük bir özveriyle başlayan dergi, yaşama üçüncü gözden bakış ve farkındalık bilinciyle yaşama sanatını; arınmış bir zihnin ve sağlıklı bir bedenin ruhla işbirliğini ve olanı olduğu gibi görebilmeyi sağlıyor.
Derginin son sayısında, “Benlik, Roller ve Arketipler, Enneagram, Kimlik duygusu, Maskeler, Farkındalık, Özgürlük” temalı makaleler ile “Tangonun Sihri, Heykeldeki Ruh ve Kutsal Davul” röportajlarına yer veriliyor. Ayrıca Arketipleri konu alan kişilik testi de dergide yerini alıyor. Ruhunuz hangi arketipi yaşıyor sorusuna yanıt arıyor? 

Dergi ile aynı ismi taşıyan 3. GÖZ Farkındalık Okulu, kişisel gelişim, değişim, dönüşüme hizmet veriyor.  Okulda, yıkımın-umutsuzluğun, sevgisizliğin karşısında yaşamın gerçek içsel bilgisinden, değerlerinden, erdemlerinden söz etmeyi;  İnsanlara unuttukları gerçek varlıklarını, güçlerini hatırlatmayı, varoluşlarının gerçek doğasını fark ettirmeyi konu alacak seminerler ve atölye çalışmalarına yer veriliyor.  10 hafta sürecek “Bir Dilek Tut” atölye çalışmasının ilki 7 Mart’ta ücretsiz olarak düzenleniyor. 

İki ayda bir yayımlanan derginin her sayısında sezgilerinizin, duygularınızın ve düşüncelerinizin bir adım daha ileriye taşınması hedefleniyor. Önce kendinize sonra dünyaya bakışınızı değiştirecek ve heratölye çalışmasında bir basamak daha yukarı çıkacak, her yayınında olmuş, olmakta ve olacak olan hakkında bilgi vererek sizleriçok düşündürecek…


Ayrıntılı bilgi ve abonelik için: 

Yorumlar