Sensilis Origin Pro EGF 5 ile Yaşlanmaya Karşı “360 Derece” Bakım



Ayşe Tolga

Cortex Pharma bünyesinde yer alan İtalya'nın lider markası Sensilis, 5 büyüme faktörü ve 2 kök hücre içeren yaşlanma karşıtı özel formülü Origin Pro EGF 5 serisini, Ayşe Tolga’nın ev sahipliğinde düzenlenen bir tanıtım toplantısı ile görücüye çıkardı. Türkiye’de bir ilk olan Origin Pro EGF 5, özel formülünün yanısıra doğal içeriği ve üçlü bakım seti sayesinde yaşlanmaya karşı 360 derece bakım sağlıyor. 

Sensilis Origin Pro EGF 5


20 Nisan’da Kuruçeşme’nin gözde mekanlarından Neşedabad’da gerçekleşen tanıtım toplantısında, Cortex Pharma bünyesindeki dermokozmetik ürünlerin marka elçisi olan Ayşe Tolga Türkiye’de bir ilk olan Sensilis Origin Pro EGF 5 serisini davetlilere tanıttı.

Sensilis Origin Pro EGF 5


Formülünde 5 büyüme faktörü ve 2 kök hücre bulunan 360 derece bakım
Estetik kaygımız ve güzelleşme çabamız, bizleri yaşlanma sürecini geciktiren ve doğal güzelliğimizi koruyan ürünlere yönlendiriyor. Sensilis Origin Pro EGF 5 serisi de bu amaçla özel olarak formüle edilmiş, yaşlanma etkileriyle savaşan doğal bir içeriğe sahip.
Formülü ile Türkiye'de bir ilk olan Origin Pro EGF 5, 5 büyüme faktörü ve 2 kök hücre içeriyor. Bu sayede de; hem cildin yenilenmesini sağlıyor hem sıkılaştırıyor hem de yaşlanma karşıtı anti-aging bakım yaparak onarıcı ve sağlamlaştırıcı bir etki sunuyor. 40 yaş ve üzeri her kadının kullanabileceği Origin Pro EGF 5 serisi; krem, göz konturu ve serum olmak üzere 360 derece yani bütünsel bir bakım sunan 3 ayrı üründen oluşuyor.
Serinin formülünde elma ve üzüm kök hücre özü, Vitamin B9 (folik asit), Glutamin, pembe lotus çiçeği özü, Vitamin C, kayısı özü, Fenolik bileşenler, hercai menekşe özü oligosakkaritler ve yulaf polisakkaritleri bulunuyor.
Özellikle yaşlanma karşıtı ürünlere özel olarak odaklanmış, doğallık trendi ve felsefesi ile etkinliğini artıran tüm Sensilis ürünleri, 20 yıldır Dermofarm Laboratuvarların‘da kimyagerler, biyologlar ve doktorlardan oluşan bir ekip tarafından geliştirilerek formüle ediliyor. Sensilis ürünleri paraben, mineral yağ, alerjen parfüm, hayvansal kaynaklı etken madde, SLS & SLES ve Krom, Nikel, Kobalt, Paladium ve Civa olmak üzere vücuda zararlı olan ağır metaller içermiyor. Tüm dermotolojik ve oftalmolojik testlerden geçiriliyor.

Sensilis Hakkında: 1935'de kimya profesörü Domenico Ganassi Di Camerati tarafından kurulan Ganassi Grup, 80 yılı aşkın bir süredir ilaç sektöründe başarılı çalışmalar gerçekleştirmektedir. Dünya devi Ganassi Grup bünyesinde yer alan Sensilis; cilt için ileri düzeyde korumayı ve en yüksek faydayı garantilemek üzerine geliştirilmiş özel ve tamamen natürel ürünleri kapsar. Formülünde 5 sağır metal bulundurmayan Sensilis ürünleri, doğal içeriği sayesinde en zorlu cilt tiplerinde dahi mükemmel sonuçlar yaratır. 
Cortex Pharma Hakkında: Cortex Pharma, doğal kozmetik üretimi adına, dünyanın en özel laboratuarlarında üstün teknolojiler kullanılarak, büyük bir tecrübeyle üretim yapan, doğallığı ilke edinmiş Dünyanın en özel markalarını Türkiye'ye getiriyor. İleri düzeyde korumayı ve en yüksek faydayı garantilemek üzerine geliştirilmiş markaları, en zorlu cilt tiplerine sahip kişilerin dahi ihtiyaçlarını tatmin edecek şekilde üretilmiş, doğal ve cilde güzellik kazandıracak en özel ürünleri ithal ediyor. İnsanın olağanüstü güzelliğini doğadan aldığına inanan Cortex Pharma, doğaya ve doğallığa saygı duyuyor, önem veriyor.

Sensilis Origin Pro EGF 5

Sensilis Origin Pro EGF 5


Yorumlar

  1. Bu seriye bayıldım. Klinik sonuçları inanılmaz güzel ama lansman sonunda ruj ve göz kalemiyle eve dönmek hayallerimi yıktı. Krem lansmanına gittim ama kullanmadan ne anlatabilirim. Üzüldüm bir an için. Bende rujunu denerim :P

    YanıtlaSil
  2. Şerifecim makyajın çok hoş olmuş..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥