Mineaderm Wrinkle Prohibiting Serum Deneyimim


Mineaderm


AKS Kozmetik bünyesinde olan  Mineaderm Cilt Bakım markasıyla tanışmam Hüzün Sarısı yeni yıl hediyeleşme etkinliği vasıtasıyla oldu.Etkinliğin ana sponsoru olan Mineaderm;2006 yılında kurulan AKS Kozmetik Kimya bünyesinde faliyet göstermekte.
Bitkisel kök hücre teknolojisi ile hem kozmetik hemde medikal alanda oldukça etkin ürünleri tüketicileriyle buluşturmaktalar.
Mineaderm olarak ürün grupları ise:
Cilt Bakımı,Vücut Bakımı,Saç Bakımı ve Cilt temizleme serilerinden oluşuyor.
Cilt temizleme serisinden Yüz temizleme köpüğü,tonik ve nemlendirici kremin yanı sıra yüz serumu ilk deneyimlediğim ürünleri oldu.
Yüz temizleme köpüğü ve toniği bitmek üzere ama öncesinde ilk biten ürün olarak Mineaderm Wrinkle Prohibiting Serum Deneyimimi sizlere aktarmak istedim.
Sabah ve akşam her cilt tipi için  kullanıma uygun olan Mineaderm Wrinkle Prohibiting Serum cildi sıkılaştırırken ince çizgilerin oluşumunu engelleyip var olanlarıda açmayı hedefliyor.
 İçeriğinde bulunan Argireline; klinik testlerle kanıtlanmış kırışıklık karşıtı etkiye sahip.
Wrinkle Prohibiting Serum bileşeninde bulunan  Hyaluronic Asit ile cildi nemlendirme ve su tutma özelliği ile gerekli nemlendirmeyi üst düzeyde sağlamayı hedefliyor.E vitamini ile de cilde esnekliğini veren kolajen üretimini arttırarak yaşlılığın cilt üzerindeki belirtilerini geciktirmeyi sağlıyor.
30 ml plastik ambalajda pompalı ağzıyla kontrollü kullanım sağlayabiliyorsunuz.

Mineaderm




Genel olarak içerik ve hedeflerinden bahsettiğimize göre kullandığım süre boyunca gözlemlediğim etkilerine geçebiliriz.
Akışkan krem kıvamında olan Mineaderm Wrinkle Prohibiting Serum çok çabuk cilde nüfus eden bir yapiya sahip.Sürdüğünüz anda verdiği yumuşaklık ve nemlendirme hızı gerçekten çok iyi.
Çok hoş bir kokusu var asla beni rahatsız edecek boyutta değil.Aksine sürdüğüm anda kokuyla birlikte cildimdeki ferahlık hissi çok hoşuma gidiyor.
Çok kuru olan cildimde dahi nemlendirme etkisi beni şaşırttı diyebilirim.
Normalde farklı markalarda kullandığım serumlar anında emilir ardından mutlaka çok iyi bir nemlendirme kremiyle bir kaç kez takviye yapmak zorunda kalırdım.
 Mineaderm Wrinkle Prohibiting Serum aslında üzerine başka bir nemlendirici kullanmaya gerek kalmadanda bu işlemi sağlasa da ben yine de yaşım itibariyle serum uygulamamın ardına biraz bekledikten sonra nemlendirici kremimi de sürüyorum.

Mineaderm

İnce kırışıklıklar üzerinde tek başına etkili oldumu bundan tam olarak emin değilim maalesef.Sebebine gelince Mineaderm Wrinkle Prohibiting Serum kullandığım dönemlerde cildime  Dermaroller uygulamasına da başlamış olmam.
Tamda dermarollerden bahsetmişken  küçük bir püf noktasıda vermiş olayayım.Bu tarz serumların etkisini dermaroller ile birlikte uygulayarak çok üst düzeye çıkartabilirsiniz.
Sonuç olarak nemlendirme ve bakım konusunda memnuniyetimden dolayı bu ürünü bittikçe alıp kullanmaya devam edebilirim.❤








Yorumlar

  1. Şuanki bakım ürünlerimden iyi sonuç elde edemezsem bunları denerim canım.:)))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥