Thalia Sakura serisi-Sakura Özlü Yıpranma Karşıtı Bakım Şampuanı

Thalia Sakura Özlü Yıpranma Karşıtı Bakım Şampuanı

Thalia Sakura Özlü Yıpranma Karşıtı Bakım Şampuan


Thalia Natural Sakura serisinden kuru saçlar için yıpranma karşıtı bakım şampuanı bugünkü yazımın konuğu.
Yoğun nemlendirme ve besleyici özelliğiyle bilinen Japon Kirazı ağacının özlerinin birleşimiyle formüle edilmiş serinin şampuanı da kuruluktan dolayı çok çabuk yıpranan saçlara ihtiyacı olan nemi sağlayarak hem saç temizliğinde hemde bakımında oldukça etkili.
Cildimiz gibi saçlarımızda yeterli nemi alamaz ise çok çabuk kurur ve yıpranır.Bu sebebten saç yapımıza uygun ürünler kullanmak çok önemli.

Thalia Sakura Özlü Yıpranma Karşıtı Bakım Şampuanı

Thalia Sakura Özlü Yıpranma Karşıtı Bakım Şampuanı içerisinde E VİTAMİNİ (E vitamini, hücre zarlarını serbest radikallerin neden olduğu zararlara karşı koruyan ve oksidasyonunu önleyen güçlü, yağda çözünür bir antioksidandır.)
PROVİTAMİN B5 (Saçın büyüme uzama ve kalınlaşma dönemi olan anagen evresinin uzun olması için saçları beslemek için gerekli olan vitamindir)
BİSABALOL YAĞI (Sarı papatyadan elde edilen bu yağ,saçın antibiyotiği de diyebiliriz.Yatıştırıcı özelliği ve hassas saç yapısına da çok faydalıdır)
Thalia Sakura Özlü Yıpranma Karşıtı Bakım Şampuanı bu zengin içeriğiyle saçlarınızda bir bariyer etkisi oluşturarak sağlıkla uzamasını sağlar.

Thalia Sakura Özlü Yıpranma Karşıtı Bakım Şampuanı

Kullanım öneri tavsiyesi olarak 2 günde bir saçlarınızı yıkayabilirsiniz dense de özellikle sıcak yaz günlerinde ben her gün kullandım.Saç onarımı için kullanım şekli ise; ıslak saça uygulandıktan sonra en az 5 dakika bekletilip sonra durulanması öneriliyor.Ben bu talimata uygun olarak kullandığım şampuanın etkisinden gerçekten çok memnun kaldım.Sebebine gelince, daha şampuanlama esnasında saçlarınızı nemlendirdiğini etkili bir şekilde hissedebiliyorsunuz.Saçlarım boyalı ve işlem görmüş olduğu için ,normalde krem yada saç açıcı bir sprey kullanmadan asla saçlarımı tarayamaz ken Thalia Sakura Özlü Yıpranma Karşıtı Bakım Şampuanı sayesinde kreme hiç gerek bile duymadım.Buda bana şampuanın nemlendirme konusunda oldukça başarılı olduğunu gösteriyor.Bu sayede de sık sık yaşamış olduğum elektriklenme ve saçlarda kabarma sorunu muda çözmüş oldu.
Thalia Sakura Özlü Yıpranma Karşıtı Bakım Şampuan içerisinde SLS, SLES, paraben, parafin, hayvansal yağ, kostik gibi insan sağlığına zararlı maddeler bulunmamaktadır.En sevdiğim diğer bir özellik ise Thalia Natural ürünlerinin hayvanlar üzerinde test edilmiyor olması.
Kuru ve onarıma ihtiyaç duyan saçlar için öneririm.

Yorumlar

  1. En kısa zamanda eşime deneteceğim. Onun acaip ihtiyacı var. Eline sağlık.

    YanıtlaSil
  2. yaz tatiline götüreceğim yanımda bakalım nasıl olacak..

    YanıtlaSil
  3. Merak ettiğim marka, saç tipime cilt tipime göre ürünleri belirliyorum. yazına denk geldiğim iyi oldu. Kalemine sağlık.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥