Daycare Kozmetik Duş Jelleri İzlenimim

File Market


Yeni markalar yeni ürünler deneyimimde bugün Daycare Kozmetik markasından iki tane duş jeli var.
''Daycare Kozmetik'' belkide ilk kez duyanlarınız olabileceği için önce marka hakkında kısa bir bilgilendirmeyi yapayım.
File marketler gurubunun kendi bünyesinde Almanya da Avrupa Kozmetik yönetmeliği kriterleri doğrultusunda üretimini yaptırdıkları Daycare kozmetik ve kişisel ürünleri bir buçuk yıldır File marketlerde tüketicileriyle buluşmakta.
Tüketicilerinin sağlık,hijyen güzellik ve renkli kozmetik ihtiyaçlarına yönelik ,yenilikçi çözümlerle geliştirilen kişisel bakım markası Daycare ürün gamları içerisinde,
renkli kozmetikten,kişisel bakım ürünlerine kadar çeşitlilik bulunmakta.
Daycare markası insan sağlığına verdiği önem ve değer çerçevesinde,ürünleri içerisinde paraben,sls gibi hiç bir zararlı kimyasala yer vermemiş.
Bir süredir renkli kozmetik ve kişisel vücut bakım ürünlerini deneyimliyorum.Fikrim oluştukca sizlere ürünler hakkında düşüncelerimi de aktarmaya gayret ediyorum.
Daha önce blogumda Daycare Kozmetik Teracotta Mat Allık hakkında izlenimlerimi blogumda paylaşmıştım.Renkli kozmetik olunca biz bayanların algıları sonuna kadar açılıyor:) Merak ediyorsanız okumanızı tavsiye ederim.

Daycare Kozmetik Duş Jelleri İzlenimim

Daycare


Çeşitli meyve kokularının hakim olduğu Daycare Duj jellerinden benim ilk tercihlerim yaz aylarında ferahlık içeren Nar-Ahududu ve Portakal-Tropikal Meyve içeren iki ürünü oldu.Tam aklımda kalmadı ama sanırım 5-6 çeşidi bulunuyor.
250 ml olan ürünler şeffaf plastik ambalajlarda sunulmuş.
Köpürme ve temizleme performansı oldukça güzel.
Özellikle kokularını çok sevdim.Duştan sonra dahi teninizde o ferah meyve kokusunu hafif olsa da hissedebiliyorsunuz.

Daycare

Daycare


Duş jellerinde özellikle benim dikkat ettiğim ,duştan sonra vücudumda batma yada kaşıntı hissi yaratıp yaratmadığıdır.Maalesef farklı bazı markalarda bu durumla daha önce karşılaştım.Daycare duş jellerinde böyle bir olumsuzluğu yaşamamış olmak beni mutlu etti.
Uygun fiyat temiz içeriğiyle bence Daycare markasını denemenizi tavsiye ederim.
Size en yakın File market nerede öğrenmek isterseniz web siteleri üzerinden Mağaza Bul linkine bölgenizi girerek bulabilirsiniz.
Daycare Kozmetik markasıyla daha önce tanıştınız mı?
Markaya ait denediğiniz beğendiğiniz ürünler var ise yorumlarınızı bekliyorum.
Sevgilerimle.


Yorumlar

  1. Markayı ilk defa duyuyorum. İçerik kısmını merak ettim. Yazın çiçeksi ve meyveli, fresh duş jelleri kullanmayı seviyorum :)

    YanıtlaSil
  2. file market çok yakın bana mutlaka bakayım çok merak ettim bende:)))

    YanıtlaSil
  3. Etrafta hiç file market yok olsa alıp deneyeceğim hepsini 😄

    YanıtlaSil
  4. File marketin kırklareli bayılıgınden memnunum ürünleri özellikle temızlık ürünleri fiyat olarakta kullanım olarak güzel

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥